Karokum'un evi karşınızda....:)

Özellikle oturma odasını beğendim(tv ünitesi hariç) ama salon kusura bakmayın diğer odaların dizaynıyla o kadar uyumsuzki.
Salon daha hoş bi eve ait gibi,salon ise kraliyet eclerinden fırlamış gibi,samimi değil,sıcak değil,buz gibi..
Nasıl beğenirler yıllarca anlamadım böyle abartı,samimiyetten uzak koltukları.Tabi bu benim fikrim.

ben evimi iyi kötü eleştirilmesi için koydum .ama şu an çokkkkkkkkkkk üzgünüm özür dilerim sizi bu kadar rahatsız ettimse .küçük bir öneri bakmayınnnn:37:

ben evimi iyi kötü eleştirilmesi için koydum .ama şu an çokkkkkkkkkkk üzgünüm özür dilerim sizi bu kadar rahatsız ettimse .küçük bir öneri bakmayınnnn:37:

Gerçekten çok komıksiniz,okurken güldüm:1:
Ben oraya rahatsızlığımı dile getirmedimki.Özellikle altını çizdim bu kendi fikrim diye.
Birde yukarıda yanlış yazmışım onu farkettim,oturma odası hoş bir eve ait,salon ise çok abartılı oturma odasının oldugu eve ait değil demek istemiştim.
iki farklı tarz yani.Klasik giyimin altına spor ayakkabı giydiğinizi düşünün:1:

Buraya fotoğraf koyuyorsanız herkesin bakma özgürlüğü vardır buna müdahale edemezsiniz.Herkeste olumlu yazmak zorunda değil.
Fikriniz için teşekkür ederim der yazar geçersiniz.15 yasında ergenler gibi davranmanın alemi yok:1:

HI çook özür dilerim sizde olumsuz eleştiri kaldıramıyorsanız eğer buraya fotoğraf KOYMAYIN:36:

ev gayet iyi hoş ama heryer kahve ve tonları

en azından çocukların odaları onların alanları olsa annelerinin beğenisi gibi değilde kendilerini yansıttıkları birer oda olsa

ne bir resim ne bir oyuncak ne bir kitap göremedim yaşları mı büyük acaba?

bence acilen çocukların bir örnek yatak örtülerinin yerine daha sıcak daha renklı birer takım edinmelisiniz...

ev fazlaca sizin hakimiyetinizi yansıtmış diğer bireylere dair en ufak bir iz yok.

güle güle mutlulukla yaşayın inşallah

not:konu 2008 de açılmış zaten çoktan eskimiştir nevresimler yahuu
ben farketmemişim

Son düzenleme:
karakomun evini, forumda en beğenilen evlerdede beğendiğimi yazmıştım.1-2 yıl önceydi sanırım.
şimdi tekrar baktım resimlere ve fikrim değişmedi.eşinde dekorasyoncuymuş sanıırm.şaşırmadım.

Konu sahibinin üzerine çok gidilmiş bence, kadıncağız özenmiş,taşınır taşınmaz daha neti bile bağlanmadan resimleri paylaşmış burada belli ki çok heves etmiş , herkes ince zevk sahibi olmak zorunda değil ayrıca , rüküşlük de bir tarzdır, görgüsüzlük de... yeter ki allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.

kahve rengini sevmiyorum artık ama senin evine çok yakışmış yakıştırmışsın ALLAH huzurla oturmayı nasip etsin inş

yaaaaa evin çok güzel güle güle otur herşeyın çk güzel ama özellikle yatak odan:)özel yapımmı canım duvardakı simetrik şekilli raflar çok hoşş senin fikrinmi çok begendim huzurla otur...

yaaaaa evin çok güzel güle güle otur herşeyın çk güzel ama özellikle yatak odan:)özel yapımmı canım duvardakı simetrik şekilli raflar çok hoşş senin fikrinmi çok begendim huzurla otur...

arkadaşım öncelikle teşekkürler.evet özel yapım.valla genelde olduğu gibi onlardan eşimin çizimleri

her yönüyle çok güzel bir ev eşyalar genişlik ferahlık çok şık herşey güle güle oturun çok beğendim evinizi

Back
X