• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim yeni evim :)

teşekkür ederim arkadaşlar.. evim de ben de büyüdük artık. 8 aydır beraberizz kendisiyle. :)

şöyle baştann sonaa okudumdaa herkess aynıı yorumuu yazmışş onu kaldır bunu kaldırr diyee başımm döndüüü ,satenn baştaa arkadaşlar yazmışş herhaldee kimsee yorumlarıı okumadann yazmışş aynı yazıyı

haklısın ama, sorun değil karabibercim. gözüne batanı söylüyor arkadaşlar :) örtüler kalktı çoktan :) zaten annemin gün arkadaşları gelecek diye ordaydılar.

salondaki yastıklar kırmızı değil hani şu pembe, hint işi olanlar var ya onlardan.. yan taraftaki beyazlı pembeli çiçeklerle uyumlu oldukları için kaldırmadım. ama fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

döşeme zevkine bayıldım çok güzel allah mutluluklar versin. ben birşey soracam perdelerine de ayrı bir bayıldım kullanışı nasıl yıkaması falan bir de güneşliği var mı çok modern göstermiş evi :)

tesekkr ederim canım. daha iyisi senin olsun. perdeleri yeni yıkadım inan normal perdelerden daha kolay temizliği tavana en yakın yerinde çırtçırtları var oralarında cekiyorsun ve cubukları cıkarıp yıkayorsun. yıkadıktan sonra da nemli bir şekilde cubukları takıyorsun ve cırtcırtlara yapıştırıyorsun olay tamam. tek tek tokaları geçirme derdi yok.

perdelerin altında güneşlik yerine storlar var.

ve ben tüm evin perde ve storlarını tactan 1000 tl ye yaptırdım. ben yaptırdıgımda % 50 indirim vardı!!!! çok şanslıyım!!

evin çok güzel, mobilyaların ışıl ışıl valla özellikle yatak odası.evinde hep mutlu günler geçir inşallah

Mutluluğun daim olsun arkadaşım..Tüm halılarım Royal yazmışın ama yatak odandaki halın Kaşmir sankia.s Bende salonda kullanıyorum aynı modeli arkadaşın birisi ısrarla sormuşta sen sanırım kırmızı yastık değil pembe hint işi,annemler için serdim mutfak örtülerini geçici demekten göremedin:)Ben yorumlara bakarken yoruldum istersen yastıklarını tekrar çek herkes pembe olduğunu görsün ve tatmin olsun zira daha çok yazarsın gibime geliyor gülekal;)

evinin her bir köşesi ayrı bi güzel Allah huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin

canım salonunda bi bosluk var sanki şöle katlamalı perdenin yanlarında perdeler olsaymıs ii olurmus gibi.ama onun dısında hersey güsel

sıcacıkk mis gübi bi ömür agız tadıyla otur cnm mutlulugun daim olsun bizede dua et allahım bizede nasip etsin :)

Back
X