• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim yeni evim :)

güzell herşeyy ama tavsiyem okadar sıklıkda peçetelerini yani örtüleri asma mutfak dolabına..zaten o tarz mutfak dolapları örtü istemiyor özelligini bozuyor.orta camlı yerin ortasına bir tane diyerinede aynen tutma yerlerinin ortasına gelsin.anlata bildimmi aceppp

teşekkür ederim arkadaşlar yatak odam yataş tan. bu aralar bir de beyaz lake bi yatak odası + yemek odası cıkarmıslar. ona da bayıldım. o da cok güzel bir bakın derim..

Şekerim çok tatlı, güzel bir evin var. Salonda TV ünitesindeki el çiçeğini kaldırmanın tavsiye ederim. hee birde orta sehpada dantel var, onud a yok etboshayallersmile

çok güzel evin sağlıkla oturun inş.ama yatak odasının aynanın önündeki parfüm vb.malzemelerini kaldırsan,mutfak tezgahının üzerinide boşaltsan çok daha şık ve senin içinde daha kullanışlı olur.Güle güle otur cnm...

canım saglıcakla otur eşyaların evin çok güzel ..
herkes söylemiş bende söylemek istedim.mutfak dolaplarında asla örtü koyma...çok göze batıyorrr.bide salon sehpandaki o minik dantel örtüyü de koyma istersen hiç gerek yok.mobilyaların son derece modern .

çok güzel canım evin Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin
ayrıca mutluluklar dilerim mevlam çocuk sesleriyle mutluluğunuza mutluluk katsın

şöyle baştann sonaa okudumdaa herkess aynıı yorumuu yazmışş onu kaldır bunu kaldırr diyee başımm döndüüü ,satenn baştaa arkadaşlar yazmışş herhaldee kimsee yorumlarıı okumadann yazmışş aynı yazıyı

Cok güzel acik renkler kullanmissin.Ben artik koyu renkleri sevmiyorum evde.Boguyor beni sanki.Salonunla oturma odana zevkle baktim.Huzurla otur canim.

Valla tam benim tarzım.Ferah ve sade.Hiç göz yormuyor.Elin kolun bişeylere takılmıyor.Güle güle otur canım.Sağlıcakla oturun.Çok güzel evin.opuyorumnanaktan

herşey çok güzel güle güle otur tek bişey var kafama takılan salonundaki koltukların üzerine koyduğun kırmızı küçük yastıklar çok sırıttı odanın ağırlığını bozdubence onun dışında herşey çok hoş

Son düzenleme:
Back
X