Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar evimin resimlerini ekleyeceğim şimdi.hepsi bittiğinde sonuna ben bitti yazana kadar yorum yazmazsanız resimler bölünmemiş olur.sizin içinde bakma açısından daha akıcı olur.ayrıca telefonum daha bağlanmadığı için annemden ekliyorum resimleri.yani internetim yok.bir süre cevap yazamazsam yanlış anlamayın.haftaya inş görüşürüz....
bazı değişiklikler yaptım yani aslında yeni eklemeler...
arka sayfaalrda kalmasın diye buraya ekliyorum aramayın boşyere...
YATAK ODAMA YENİ TABLO...
[/URL][/IMG]![]()
OTURMA ODAM TABLOLAR...
[/URL][/IMG]![]()
OTURMA ODAM...
[/URL][/IMG]![]()
YENİDEN DÜZENLENDİ...
[/URL][/IMG]![]()
BUZDOLABIM...
[/URL][/IMG]![]()
İlk resimlerde ne güzel bir ev dedim, özellikle holdeki dresuar ve aynayı görünce bayıldım, sonradan yeniden düzenlemişsiniz ama korkunç olmuş. Forumda gördüğüm en güzel eve sahipsiniz ama eşyalarınız benim zevkimce korkunç. Her şey ya simli ya parlak kadife ya taşlı ya parlak suni deri kısaca aşırı rüküş ötesi ve gösteriş delisi. Hiç bir şıklık hiç bir asalet kalite yok. Bülent Ersoyvari her şey. Ki zaten o harika dresuarı kaldırıp yerine o korkunç dresuarı koyduğunuzda evinizin geri kalanını tahmin etmeliydim. Eviniz böyleyse siz nasıl giyiniyorsunuz acaba?
yorumu okuyunca yazmadan edemedim eleştirinin de bi dozu vardır demi morali bozuk olan giriyo nete salla gitsin yaza yaz nasılsa sanal alem demiii..arkadaşım gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır. arkadaşı da sizi de tanımam ama bravo giyimine bile laf etmişsizniz.....burası stres atacak yer değil ayrıca ....
Haklısınız içimde bir Bülent Ersoy yatıyor. Gizli hayranlık... Evin resimlerini görene kadar keyfim gayet yerindeydi. Resimleri görünce daraldım. Normalde kötü eleştireceksem bakar geçerim ama bu ev geçilecek gibi değil. Bu kadar gösterişe tahammül edemiyorum. Ben de bu evi görünce yazmadan edemedim. Bu da benim zevkim, bakışım, yorumum. Yorumumda hakaret yok. Rüküşse rüküş. Napabilirim?
Konu sahibi bu evle mutluysa benim rüküş demem onu evine düşman etmez heralde.
İlk resimlerde ne güzel bir ev dedim, özellikle holdeki dresuar ve aynayı görünce bayıldım, sonradan yeniden düzenlemişsiniz ama korkunç olmuş. Forumda gördüğüm en güzel eve sahipsiniz ama eşyalarınız benim zevkimce korkunç. Her şey ya simli ya parlak kadife ya taşlı ya parlak suni deri kısaca aşırı rüküş ötesi ve gösteriş delisi. Hiç bir şıklık hiç bir asalet kalite yok. Bülent Ersoyvari her şey. Ki zaten o harika dresuarı kaldırıp yerine o korkunç dresuarı koyduğunuzda evinizin geri kalanını tahmin etmeliydim. Eviniz böyleyse siz nasıl giyiniyorsunuz acaba?