Yöresel Tarif Karnıyarık,Et Suyuna Mercimek Çorbası Ve El Açması Cevizli Baklava-Öncü Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Ellerine sağlık cococum:KK200: Karnıyarığa bayılırım :KK68: mercimek çorbasına da bayılırım :KK36: baklavaya hiç dayanamam :KK68: hepsi enfesss görünüyor. Başarılar dilerim canım:KK200:
Cok tesekkur ederim portakalim benim:KK36::KK36:banının açılmasını bekliyordum kac gündür gostermek iicn,begenmene cok sevimdim bitanem :KK200::KK15:

ellerinize emeginize saglik :kk77: yarissmada basarilar dilerim

Nevreste Nevreste gelde baklava nasil yapilirmis ögren beceriksiz :rolleyes:
Cok teşekkür ederim canım benim :KK36:
Oooo nevrosun baklavasinin yaninda benimki ne ki :-)ben daha çömezim kırk firin ekmek yemem gerek :KK53::KK53:

Kendi yapamıyor diye kıskanıyor:süslü:
:KK70: hahaahaa oyle mi rabia01 rabia01 nevros ogretsin sana da kuzumm :KK70: saka maka bende pek beceremedim be nevrosum.lokum gibi bi baklava olamadı:KK70: neyse ilk deneyimim.alisirim belki zamanla:KK70:

Yaa nevrosum sana birsey sorucam.açık açık sorcam yani...simdi bi tarif geliyo diyelim,velev ki bu tarifi yarismaya katilan kisinin annesi arkadasi teyzesi vs.. Falan yapmadığını nerden bilebiliriz ki mesela...bilemeyiz mi acaba:KK45:

:KK70: hahaahaa oyle mi rabia01 rabia01 nevros ogretsin sana da kuzumm :KK70: saka maka bende pek beceremedim be nevrosum.lokum gibi bi baklava olamadı:KK70: neyse ilk deneyimim.alisirim belki zamanla:KK70:

Yaa nevrosum sana birsey sorucam.açık açık sorcam yani...simdi bi tarif geliyo diyelim,velev ki bu tarifi yarismaya katilan kisinin annesi arkadasi teyzesi vs.. Falan yapmadığını nerden bilebiliriz ki mesela...bilemeyiz mi acaba:KK45:
İkimiz bir olup @rabia01 e yemek yapmayı öğretelim:KK70:
Güzel soru beğendim:KK70: Hiçbir şekilde anlayamayız canım:KK66: Sadece o kişinin vicdanına kalmış canım:KK19:Haketmediğimiz bir şeyi alırsak o bizden başka şekilllerde çıkabilir:KK66: Burasıda başka bir dünya hepimiz birer bireyleriz ve haklarımız var:KK19:Rabbim bildikten sonra biz kandırılmışız hiç önemli değil canım:KK19:Umarım kimse böyle birşey yapmaz..:KK45:

İkimiz bir olup @rabia01 e yemek yapmayı öğretelim:KK70:
Güzel soru beğendim:KK70: Hiçbir şekilde anlayamayız canım:KK66: Sadece o kişinin vicdanına kalmış canım:KK19:Haketmediğimiz bir şeyi alırsak o bizden başka şekilllerde çıkabilir:KK66: Burasıda başka bir dünya hepimiz birer bireyleriz ve haklarımız var:KK19:Rabbim bildikten sonra biz kandırılmışız hiç önemli değil canım:KK19:Umarım kimse böyle birşey yapmaz..:KK45:
Harfi harfine katılıyorum nevrosum,mesela böyle birsey yapilirsa cok üzülürüm..hepimiz emek veriyoruz belki az bi butcemizle malzeme alıp bir umut yarismaya katılıyoruz.ayaklarımızın altı acıyor yaparken yorgun düşüyoruz..ama eğer ki bizim bunca emeklerimiz dururken biri kendi annesinin veya akrabasinin vs emeğiyle katilirsa yarışmaya bence cok ağır bir vebal olur.ne demisler aglayanin malı gülene yaramaz :super:

X