- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Ellerine sağlık cococum Karnıyarığa bayılırım mercimek çorbasına da bayılırım baklavaya hiç dayanamam hepsi enfesss görünüyor. Başarılar dilerim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesskkur ederim canimEllerine sağlık ,başarılar dilerim..
Cok tesekkur ederim portakalim benimbanının açılmasını bekliyordum kac gündür gostermek iicn,begenmene cok sevimdim bitanemEllerine sağlık cococum Karnıyarığa bayılırım mercimek çorbasına da bayılırım baklavaya hiç dayanamam hepsi enfesss görünüyor. Başarılar dilerim canım
Cok tesekkur ederim canim :))) senin tarifinde cok guzelÇok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Karniyariga bayilmayan yoktur herhalde:)
Cok sagol canim benim bende sana basarilar diliyorumBaklava karnıyarık ohh mis... Ellerine sağlık canım başarılar dilerim
Cok tesekkur ederim canim benim :) sende katıl bizeEmeğinize sağlık yarışmada başarılar dilerim . Bu meyanda bende püf noktalarını öğreniyorum
Cok tesekkur ederim canim benim :) sende katıl bize
Neden yapamayasin canim benim,corba ana yemek tatli bide hergun hazirladigin sofra iste.degisiklik olur heyecan olur hem sana da :))Niyetlenmiştim ama çok zor yani yapabileceğimi sanmıyorum
Neden yapamayasin canim benim,corba ana yemek tatli bide hergun hazirladigin sofra iste.degisiklik olur heyecan olur hem sana da :))
Tamam canim nasil istersenBelki bir sonraki sefer artık :)
Cok teşekkür ederim canım benimellerinize emeginize saglik yarissmada basarilar dilerim
Nevreste gelde baklava nasil yapilirmis ögren beceriksiz
Senden iyi yapıyorum o bana yeterellerinize emeginize saglik yarissmada basarilar dilerim
Nevreste gelde baklava nasil yapilirmis ögren beceriksiz
Kendi yapamıyor diye kıskanıyorCok teşekkür ederim canım benim
Oooo nevrosun baklavasinin yaninda benimki ne ki ben daha çömezim kırk firin ekmek yemem gerek
hahaahaa oyle mi rabia01 nevros ogretsin sana da kuzumm saka maka bende pek beceremedim be nevrosum.lokum gibi bi baklava olamadı neyse ilk deneyimim.alisirim belki zamanlaKendi yapamıyor diye kıskanıyor
İkimiz bir olup @rabia01 e yemek yapmayı öğretelimhahaahaa oyle mi rabia01 nevros ogretsin sana da kuzumm saka maka bende pek beceremedim be nevrosum.lokum gibi bi baklava olamadı neyse ilk deneyimim.alisirim belki zamanla
Yaa nevrosum sana birsey sorucam.açık açık sorcam yani...simdi bi tarif geliyo diyelim,velev ki bu tarifi yarismaya katilan kisinin annesi arkadasi teyzesi vs.. Falan yapmadığını nerden bilebiliriz ki mesela...bilemeyiz mi acaba
Harfi harfine katılıyorum nevrosum,mesela böyle birsey yapilirsa cok üzülürüm..hepimiz emek veriyoruz belki az bi butcemizle malzeme alıp bir umut yarismaya katılıyoruz.ayaklarımızın altı acıyor yaparken yorgun düşüyoruz..ama eğer ki bizim bunca emeklerimiz dururken biri kendi annesinin veya akrabasinin vs emeğiyle katilirsa yarışmaya bence cok ağır bir vebal olur.ne demisler aglayanin malı gülene yaramazİkimiz bir olup @rabia01 e yemek yapmayı öğretelim
Güzel soru beğendim Hiçbir şekilde anlayamayız canım Sadece o kişinin vicdanına kalmış canımHaketmediğimiz bir şeyi alırsak o bizden başka şekilllerde çıkabilir Burasıda başka bir dünya hepimiz birer bireyleriz ve haklarımız varRabbim bildikten sonra biz kandırılmışız hiç önemli değil canımUmarım kimse böyle birşey yapmaz..