- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Immm karnıyarık !
Ellerine saglik , basarilar dilerimmmmm =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim margamm:))Immm karnıyarık !
Cok sagol canimin ici ozlemimmmmbeğenmene cok sevindim.sana da ikram edeyim 1 tabakCanım ellerine emeğine sağlık
Vay be kendin yaptın baklavayi en sevdiğim tatlı beni benden aldın
Başarılar dilerim bitanemCok sagol canimin ici ozlemimmmmbeğenmene cok sevindim.sana da ikram edeyim 1 tabak
Cok sagol canim benim,bende diyetteyim ac geziyorum valla baklavadan bile 1 dilim yiyebildim napalim,ne yiyebiliyoruz ne de uzak durabiiyoruz yerim seni benBaşarılar dilerim bitanem
hepimiz diyetteyiz ama olduğumuz yere bak
Yerim valla
Herşey daha sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek için canım. Inşallah verelimde kurtulalımCok sagol canim benim,bende diyetteyim ac geziyorum valla baklavadan bile 1 dilim yiyebildim napalim,ne yiyebiliyoruz ne de uzak durabiiyoruz yerim seni ben
İnsallah canim benimHerşey daha sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek için canım. Inşallah verelimde kurtulalım
Cok sagol canimin ici ben ispartaliyim kuzum,ayni zamanda iskenderun geliniyim.ama yemeklerin hicbirini ne annemin evinde ne de kayinvalidemden ogrenmedim.evlendikten sonra internetten baka baka zamanla yapa yapa öğrendim.baklavayi bile ilk defa yaptim bu yarisma icin.internetten defalarca videoya baktım.o yuzden tatliyi yapmam uzun sürdü ama bir kac kez daha yaparsam,daha da pratiklesirim.begenmene cok sevindim canim safişim
Cok tesekkur ederim safisim.dene mutlaka begenecegine eminimCok begendım maşallah :) bende baklava yapmak ıstıyordum daha once hıc yapmadım senın tarıfınden baka bak yaparım
Tesekkur ederim exisimm benim dene mutlaka,benimde ilk yapısımm yaptiktan sonra yorumlarini bekliyorummEline sağlık Coco'm
Bu bayram denicem baklavayı yum yum yum nasıl canım çekti yahu!
Tesekkur ederim exisimm benim dene mutlaka,benimde ilk yapısımm yaptiktan sonra yorumlarini bekliyorumm
Olur mu öyle şey balımm benimm:) ben bekarken bir beceriksizdim hicbirsey bilmezdim,gerci hala daha pek bisey bildigim söylenemez.evlendikten sonra internetten baka baka öğrendim,zamanla da pratiklestim yemek konusunda.sende rahatlikla yaparsin canimin ici ben yapabildiysem herkes yapar emin olSöylicem kuşum takıldığım yerde sorarım sana ben birraz-cık beceriksiz miyim ne
Olur mu öyle şey balımm benimm:) ben bekarken bir beceriksizdim hicbirsey bilmezdim,gerci hala daha pek bisey bildigim söylenemez.evlendikten sonra internetten baka baka öğrendim,zamanla da pratiklestim yemek konusunda.sende rahatlikla yaparsin canimin ici ben yapabildiysem herkes yapar emin ol
Ogrenirsin tabi bitanem,yemek yapmakta ne var ki her yemeğin altı sogan salça bitti becerikli exisim benimKendime bir güvenim geldi kuzum
Yakarım o mutfağı
Bir iki yapamam derken öğrenirim bende
Cok tesekkur ederim canim benim.keske ikram edebilseydim.begenmene cok sevindimHepsi birbirinden güzel olmuş ellerine saglıkkzaten baklava olayı bitirmiş. Cok severim yaa