Yöresel Tarif Karnıyarık,Et Suyuna Mercimek Çorbası Ve El Açması Cevizli Baklava-Öncü Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Başarılar dilerim bitanem :KK60:

:KK70: hepimiz diyetteyiz ama olduğumuz yere bak :KK70:

Yerim valla :KK72:
Cok sagol canim benim,bende diyetteyim ac geziyorum valla baklavadan bile 1 dilim yiyebildim:KK43: napalim,ne yiyebiliyoruz ne de uzak durabiiyoruz:KK70: yerim seni ben

Cok sagol canim benim,bende diyetteyim ac geziyorum valla baklavadan bile 1 dilim yiyebildim:KK43: napalim,ne yiyebiliyoruz ne de uzak durabiiyoruz:KK70: yerim seni ben
Herşey daha sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek için canım. Inşallah verelimde kurtulalım :spor:

Cok sagol canimin ici :KK74:ben ispartaliyim kuzum,ayni zamanda iskenderun geliniyim.ama yemeklerin hicbirini ne annemin evinde ne de kayinvalidemden ogrenmedim.evlendikten sonra internetten baka baka zamanla yapa yapa öğrendim.baklavayi bile ilk defa yaptim bu yarisma icin.internetten defalarca videoya baktım.o yuzden tatliyi yapmam uzun sürdü ama bir kac kez daha yaparsam,daha da pratiklesirim.begenmene cok sevindim canim safişim :KK36::KK37:

Cok begendım maşallah :) bende baklava yapmak ıstıyordum daha once hıc yapmadım senın tarıfınden baka bak yaparım :KK36:

Söylicem kuşum takıldığım yerde sorarım sana ben birraz-cık beceriksiz miyim ne :KK42:
Olur mu öyle şey balımm benimm:) ben bekarken bir beceriksizdim hicbirsey bilmezdim,gerci hala daha pek bisey bildigim söylenemez.evlendikten sonra internetten baka baka öğrendim,zamanla da pratiklestim yemek konusunda.sende rahatlikla yaparsin canimin ici :KK37:ben yapabildiysem herkes yapar emin ol :KK70:

Olur mu öyle şey balımm benimm:) ben bekarken bir beceriksizdim hicbirsey bilmezdim,gerci hala daha pek bisey bildigim söylenemez.evlendikten sonra internetten baka baka öğrendim,zamanla da pratiklestim yemek konusunda.sende rahatlikla yaparsin canimin ici :KK37:ben yapabildiysem herkes yapar emin ol :KK70:

Kendime bir güvenim geldi kuzum :hamarat:
Yakarım o mutfağı :KK59:
Bir iki yapamam derken öğrenirim bende

X