- 24 Ocak 2015
- 413
- 178
- 53
- Konu Sahibi pakize10
Allh yardimciniz olsun gercekten zor durum...insanin psikolojisi bozuluyo surekli bebegime bise oldu olcak korkusu icini kemiriyor insanin...allh kucaginizi bos birakmasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım bulunduğum yerdeki doktor suyu normal diyor samsun fakülte hastanesindeki doktor az diyor 1 hafta süreyle gitmiştim bende anlamadım bır anda bu kadar azalma nasıl oldu bugün bulunduğum yerdeki doktora gittim suyun yeterli haftaya gel dedi bakalım yarın fakülteye gideceğim 1 gecede azalmaz heralde orada ki ne diyecekBir şey sorabilir miyim kızlar gecen hafta arkadasım kontrole gitti ve bebeğin suyu azalmıs diyerek aldıkar 36. Haftadaydı. Bende oyleyim dün kontrole gittim suyun iyi dedi hafaya bir daha gidicem inşallah, peki o arada bir anda azalır mı su? Merak ediyorum
Hadi bakalım hayırlısı bizleri de haberdar edersen sevinirizMerhaba canım bulunduğum yerdeki doktor suyu normal diyor samsun fakülte hastanesindeki doktor az diyor 1 hafta süreyle gitmiştim bende anlamadım bır anda bu kadar azalma nasıl oldu bugün bulunduğum yerdeki doktora gittim suyun yeterli haftaya gel dedi bakalım yarın fakülteye gideceğim 1 gecede azalmaz heralde orada ki ne diyecek
Ederim canım Rabbim yardımcımız olsun insallahHadi bakalım hayırlısı bizleri de haberdar edersen seviniriz
Ay hadi maaşallah çok sevindim. İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza.Merhaba arkadaşlar bugün gittim fakülteye suyum çok şükür yetiyormus 10 gun sonra gel dedi bende günde 2.5-3 ltre su içiyorum inşallah vakti zamani geldiğinde sağ salim kucağımiza almayi nasip etsin rabbimm
Güzel paylaşım için çok teşekkürler... Yani benimde şöyle bir sorunum var normal hayatımda çok çok su içerdim zaten de şimdi su içinde midem yanıyorAz önce suyla ilgili araştırırken yukarıdaki yazıyı bu sitede buldum..
http://engelliler.gen.tr/f28/cok-su-icmenin-zararlari-8321/
Geçen gün beni korkutup direk pernentolojiye yönlendirmişti Dr. , annem ve kız kardeşimin ısraryıla bir dr.a daha göründüm ve bana herşeyin normal olduğunu suyun abartılacak kadar az olmadığını söyleyip beni rahatlattı çok şükür
nasıl doktor kontrolunde olmalıyız hastanedemı yatmalıyız beni doktorum 15 gunde bır cagırıyo hareketlerını takıp edıyorum azalma olursa hemen gel dedı hfıfe almıyoruz kesınlıkle cunku onemlı oldugunu bılıyorum benım suyum 22.haftadan bu yana az suan 30.haftamdayım gelışımı duzenlı takıp edılıyo gelısımı normal gıdıyor sukurler olsunkı...sen kacıncı haftada ogrendın suyunun azlıgını doktorun ne yapmanı onerdı???[/QUOTEcankm bnde 29. Haftamda ögrendım ve suyum gittikce aZalıyordu su seviyem 5 lere kadar ınmıstı ve doktorum bebegi almazsak 4 5 yaslarnda sakatlıgı olur dedi ben 31. Haftamda ameliyatla 42 cm 1800 kg bir kız bebek dnyaya getirdim 28 gün kuvezde kaldı cok zor zamanlardı ama cok sükğr sndi durumu ıyı hayta 7 ayşık oldu bile bana suyumun azaldıgını söylediklerinde her igtimale karsı ciger geliştirme ignelerimi burdular diyecegim o ki allahım yasatacaksa varsa dnyadan ekmegi alır sen hiç uzulme anlıyorum korkuyorsun Ama korkma insallah sag saglim kucagına alırsn evine götürürsn
İnşallah canım. Sende de benzer durum oldu mu? Amniosentez yapalım falan dedi. Nazal kemik çok küçük dedi, her gittiğimde ölçtürüyorum hep normaldi. Gelişim geriliği olabilir dedi. Neymiş baktım 3 hafta bebeğin geriden gelmesiymiş. Benim kızım 1 hafta oğlum 2 hafta ileri. Kiloları boyları haftasından önde. Ben de anlayamadım. Muhakkak yazıcam. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.merhaba canım üzülme stres yapma burda suyu az gibi görünen düzelen çok kişi gördük sen bol bol iç suyunu ınşallah düzelir bol bol dua et yarın bizede haber et tabiki son durumunu
Merhaba. Bugün doktora gittim. Midesinde yeterince su göründü erkeğinki kadar olmasa da. Suyum 8o dedi. 50nin altı tehlikeliymiş. 50-80 sınır dedi. 10 gün sonra bir daha gel bakalım. Önemli olan azalıyor mu onu anlamamız lazım dedi. Çok panik olmuşsun. Panik olacak bir şey yok dedi. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah suyum artarmerhaba canım üzülme stres yapma burda suyu az gibi görünen düzelen çok kişi gördük sen bol bol iç suyunu ınşallah düzelir bol bol dua et yarın bizede haber et tabiki son durumunu