• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikişsiz Suni Sancısız Bir O Kadar da Zamansız Gelen Doğum Öyküm

ayy ne güzel maşşallah darısı bizim başımıza .8 aylık hamileyim benimde belime kasıklarıma ağrılar girdikçe acaba doğummu başlıyo diyorum

doğumun başladığında sancıdan kıvranırsın.ara ara değil sürekli sancı olması lazım.zamanı gelince anlarsın canım hiç durdurmaz sancılar

Ayy allahim banada öyle kolay dogum nasip eder insallah 13 günüm kaldi...
Kizimda tam 12 saat cektim cokta dikisim vardi korkum cok büyük ama allahim yardim eder insallah vakti geldiginde...
Sonuc:: yani ikinci bebisler daha kolay oluyor degilmi
bana biraz motivation verin :))

aman yarabbi! ne yedin ne içtin böyle bize de söyle nolur:1:

allah analı babalı büyütsün canım.ama doktorumun bir sözü var risk bebek için asla kullanılmamalı.dikişlerinin olmaması iyi gibi görünsede rahminde esneme zorlaşır ve bebeğin kafasında yamulmalar meydana gelebilirdi bunu ebe göze almış .çok şükür korkulan olmamış.ben doğum esnasında doktoruma dikiş olmasa ne güel oldurdu şimdi dikiş açısımı çekicem dedim.bana çatalların gidişatını görmem için kestim kusura bakma hatta imza attım oraya dedi güldü .

allah analı babalı büyütsün canım.ama doktorumun bir sözü var risk bebek için asla kullanılmamalı.dikişlerinin olmaması iyi gibi görünsede rahminde esneme zorlaşır ve bebeğin kafasında yamulmalar meydana gelebilirdi bunu ebe göze almış .çok şükür korkulan olmamış.ben doğum esnasında doktoruma dikiş olmasa ne güel oldurdu şimdi dikiş açısımı çekicem dedim.bana çatalların gidişatını görmem için kestim kusura bakma hatta imza attım oraya dedi güldü .

senin doktor baya dalga geçmiş be :)
benim bir arkadaşımın ablası da nst ye bağlıyken sedyede kendi kendine doğurmuş bebeğini :D dikişsiz kesiksiz :D
Ben henüz evli değilim ama ilerde bebeğim olurda hamile kalırsam doktorumdan rica edicem kesmeyin diye zaten esnemesi gerekirse yırtılır birde kayganlaştırıcı bir krem var türkiyede yeni biliniyor 216 tl hatta onuda alıp öyle doğuma gitmeyi düşünüyorum:)
tabi çatılarım dar değilse.. birde o war tabi :)
doktor muayenesinde hamile kalmadan önce anlaşılmazmı çatıların dar veya açık olup olmadığı ?

2010 nisan annesiyim ilk doğumum du benimde aksine hiç sancım yoktu günüme 4 gün vardı fakat 2 cm açılma başlamıştı. suni sancı verdiler 1 şişe bitti arttı sancılarım ama çabuk doğum yaptım 3 saat kadar çektim o an ölücek gibiydim ama herşey gelip geçti kucağınıza alınca insan çok duygulanıyor. ben hamileyken bol bol yürüyüş yaptım ve faydasını gördüm:)))

Ayy allahim banada öyle kolay dogum nasip eder insallah 13 günüm kaldi...
Kizimda tam 12 saat cektim cokta dikisim vardi korkum cok büyük ama allahim yardim eder insallah vakti geldiginde...
Sonuc:: yani ikinci bebisler daha kolay oluyor degilmi
bana biraz motivation verin :))

kesinlikle ikinci doğumlar daha kolay ama ilk doğumumnda da kesiği olmayanları biliyorum.inş. koay bi şekilde atlatırsın canım
aman yarabbi! ne yedin ne içtin böyle bize de söyle nolur:1:
valla özel bişey yapmadım sürekli olarak dersen her gün bi yumurta var.bence bu bünye meselesi canım.

burada doğum ortalaması o kadar yüksek ki ebeler neredeyse yarım saate bir doğum yaptırıyor.ebe bana güven verdi çok şükür korkulan olmadı .
çok hoş yaaa
darısı başıma ben de böyle bir doğum istiyorum
tabiki darısı diğer hamilelerinde başına :))

inş. canım.Allah isteyen herkese nasip etsin

Son düzenleme:
EYMEN TAHANIN DOĞUM HİKAYESİ
Kızlar daha doğum yapacaklara da örnek olması açısından yazmak istiyorum. 37+5 haftalık hamileyken 1 mayıs sabahı 09.30 da belimde müthiş bir ağrıyla uyandım.belim kırılacak gibiydi,eşimi kalkmama yardım etmesi için uyandırdım ayağa kalktığımda karnıma müthiş bir sancı girdi.biraz yatarsam geçer diye düşündüm ama sancıların şiddeti giderek artıyordu.hastaneye hemen gitmemek konusunda kararlıydım çünkü orada sancı çekmek daha kötü.1 saat içinde sancılarım 10-15 dakikada bire düştü.hastaneye gittik 3 cm açılma varmış doktorumu aradık ister hastanede bekle ister evde sancılar 3 dakikaya düşünce gel dedi.eve döndük tabiki 12.45’te sancılar çok sıklaştı hemen hastaneye gittik.açılma 8 cm olmuş yarım saat sonra ebe tekrar kontrol etti ve seni doğumhaneye alıyorum dedi.doktorumu ara dedim tamam demeye kalmadı suyum geldi ve arkasından nişan düştü.çatala oturdum ebem o kadar maharetliydi ki 5-6 ıkınma sonunda bebeğimin kafasını gördüm.ıkınmalar arasında sancım kesildi ama zorla da olsa ıkındım bebeğim nefessiz kalmasın diye.doktorum geldiğinde bebeği eline aldı ve göbek kordonunu kesti.neyse lafı çok uzattım kızlar dikişlerimi uyuşturup öyle atın dedim doktorum dikiş yok ki dedi gülerek şaka yapıyor sandım ama yoktu çok rahat oldu doğumum hemen ayağa kalktım.dikiş olmayınca eve gelir gelmez duş aldım inanılmaz güzeldi.bebeğim şimdi bir melek gibi uyuyor ve beni yıpratmadan geldiği için ona minnettarım.canım oğlum iyiki varsın

Allah herkese sizinki gibi kolay bir doğum nasip etsin :nazar:sizde bebeğinizi güle güle sağlıkla mutlulukla büyütün darısı başımıza işallah böyle doğum hikayeleri beni hep yüreklendiriyo rabbim hepimizin yanında olsun

Allah herkese sizinki gibi kolay bir doğum nasip etsin :nazar:sizde bebeğinizi güle güle sağlıkla mutlulukla büyütün darısı başımıza işallah böyle doğum hikayeleri beni hep yüreklendiriyo rabbim hepimizin yanında olsun

amiin.güzel dilekleriniz için sağolun.umarım benim hikayem normal doğum isteyenlerin yüreklerine su serper.

Ayy cnm darisi hepimizin basinaa..ne guzell olmus kolayca sagliklica..okurken havaya grdim amma ben cok oorkuorum

Back