• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikişsiz Suni Sancısız Bir O Kadar da Zamansız Gelen Doğum Öyküm

maşALLAH çok rahat bir doğum olmuş, Rabbim evladınızı size bağışlasın, bizleride hayırlısıyla bir avazda kurtarsın inşAllah:)

eymen tahanın doğum hikayesi
kızlar daha doğum yapacaklara da örnek olması açısından yazmak istiyorum. 37+5 haftalık hamileyken 1 mayıs sabahı 09.30 da belimde müthiş bir ağrıyla uyandım.belim kırılacak gibiydi,eşimi kalkmama yardım etmesi için uyandırdım ayağa kalktığımda karnıma müthiş bir sancı girdi.biraz yatarsam geçer diye düşündüm ama sancıların şiddeti giderek artıyordu.hastaneye hemen gitmemek konusunda kararlıydım çünkü orada sancı çekmek daha kötü.1 saat içinde sancılarım 10-15 dakikada bire düştü.hastaneye gittik 3 cm açılma varmış doktorumu aradık ister hastanede bekle ister evde sancılar 3 dakikaya düşünce gel dedi.eve döndük tabiki 12.45’te sancılar çok sıklaştı hemen hastaneye gittik.açılma 8 cm olmuş yarım saat sonra ebe tekrar kontrol etti ve seni doğumhaneye alıyorum dedi.doktorumu ara dedim tamam demeye kalmadı suyum geldi ve arkasından nişan düştü.çatala oturdum ebem o kadar maharetliydi ki 5-6 ıkınma sonunda bebeğimin kafasını gördüm.ıkınmalar arasında sancım kesildi ama zorla da olsa ıkındım bebeğim nefessiz kalmasın diye.doktorum geldiğinde bebeği eline aldı ve göbek kordonunu kesti.neyse lafı çok uzattım kızlar dikişlerimi uyuşturup öyle atın dedim doktorum dikiş yok ki dedi gülerek şaka yapıyor sandım ama yoktu çok rahat oldu doğumum hemen ayağa kalktım.dikiş olmayınca eve gelir gelmez duş aldım inanılmaz güzeldi.bebeğim şimdi bir melek gibi uyuyor ve beni yıpratmadan geldiği için ona minnettarım.canım oğlum iyiki varsın

allah analı babalı büyütsün... Inşallah herkesin doğumu senin ki kadar kolay olur:75:

EYMEN TAHANIN DOĞUM HİKAYESİ
Kızlar daha doğum yapacaklara da örnek olması açısından yazmak istiyorum. 37+5 haftalık hamileyken 1 mayıs sabahı 09.30 da belimde müthiş bir ağrıyla uyandım.belim kırılacak gibiydi,eşimi kalkmama yardım etmesi için uyandırdım ayağa kalktığımda karnıma müthiş bir sancı girdi.biraz yatarsam geçer diye düşündüm ama sancıların şiddeti giderek artıyordu.hastaneye hemen gitmemek konusunda kararlıydım çünkü orada sancı çekmek daha kötü.1 saat içinde sancılarım 10-15 dakikada bire düştü.hastaneye gittik 3 cm açılma varmış doktorumu aradık ister hastanede bekle ister evde sancılar 3 dakikaya düşünce gel dedi.eve döndük tabiki 12.45’te sancılar çok sıklaştı hemen hastaneye gittik.açılma 8 cm olmuş yarım saat sonra ebe tekrar kontrol etti ve seni doğumhaneye alıyorum dedi.doktorumu ara dedim tamam demeye kalmadı suyum geldi ve arkasından nişan düştü.çatala oturdum ebem o kadar maharetliydi ki 5-6 ıkınma sonunda bebeğimin kafasını gördüm.ıkınmalar arasında sancım kesildi ama zorla da olsa ıkındım bebeğim nefessiz kalmasın diye.doktorum geldiğinde bebeği eline aldı ve göbek kordonunu kesti.neyse lafı çok uzattım kızlar dikişlerimi uyuşturup öyle atın dedim doktorum dikiş yok ki dedi gülerek şaka yapıyor sandım ama yoktu çok rahat oldu doğumum hemen ayağa kalktım.dikiş olmayınca eve gelir gelmez duş aldım inanılmaz güzeldi.bebeğim şimdi bir melek gibi uyuyor ve beni yıpratmadan geldiği için ona minnettarım.canım oğlum iyiki varsın

ne kadar şanslısın Allah bağişlasın....ama bebeğin çok mu yazmamışsın kilosunu zayıfmıki böle dikişsiz doğurdun....bednim yiğenlerimde öyle doğduda onlar biri 1.200gr biride 1100gr dı......ama ben 4 kiloydu kızım valla cesaret edemedim sezeryan oldum

Canım hikayen cok güzel valla umarım hepimiz böyle dogum yaparz. Benim bir sorum olucak bilenler cevaplarsa sevinirim. Acaba doğum esnasında dikiş ve kesik olması şart mı ya o anda açılma olursa kesmeden cıkarabilirler mi eskden millet tarlada doğururmuş şimdi doğum ne kadar eziyet bir şey oldu buralarda okudukça korkuyorum yok suni sancı yok dikiş.

maşallah diyelim darısı bebeği yolda olanlara.benim 4 yaşında bir oğlum var normal doğumla getirdim dünyaya.şimdi 35+3 hamileyim bunuda normal doğurmak istiyorum inşallah sizinki gibi bir doğum olur.

:nazar::nazar::nazar:maşallah diyelim darısı bebeği yolda olanlara.benim 4 yaşında bir oğlum var normal doğumla getirdim dünyaya.şimdi 35+3 hamileyim bunuda normal doğurmak istiyorum inşallah sizinki gibi bir doğum olur.

:nazar::nazar::nazar:maşallah diyelim darısı bebeği yolda olanlara.benim 4 yaşında bir oğlum var normal doğumla getirdim dünyaya.şimdi 35+3 hamileyim bunuda normal doğurmak istiyorum inşallah sizinki gibi bir doğum olur.

Ayy cnm darisi hepimizin basinaa..ne guzell olmus kolayca sagliklica..okurken havaya grdim amma ben cok oorkuorum

maşALLAH çok rahat bir doğum olmuş, Rabbim evladınızı size bağışlasın, bizleride hayırlısıyla bir avazda kurtarsın inşAllah:)

allah analı babalı büyütsün... Inşallah herkesin doğumu senin ki kadar kolay olur:75:

ne kadar şanslısın Allah bağişlasın....ama bebeğin çok mu yazmamışsın kilosunu zayıfmıki böle dikişsiz doğurdun....bednim yiğenlerimde öyle doğduda onlar biri 1.200gr biride 1100gr dı......ama ben 4 kiloydu kızım valla cesaret edemedim sezeryan oldum

Allah anneli babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

Canım hikayen cok güzel valla umarım hepimiz böyle dogum yaparz. Benim bir sorum olucak bilenler cevaplarsa sevinirim. Acaba doğum esnasında dikiş ve kesik olması şart mı ya o anda açılma olursa kesmeden cıkarabilirler mi eskden millet tarlada doğururmuş şimdi doğum ne kadar eziyet bir şey oldu buralarda okudukça korkuyorum yok suni sancı yok dikiş.

maşallah diyelim darısı bebeği yolda olanlara.benim 4 yaşında bir oğlum var normal doğumla getirdim dünyaya.şimdi 35+3 hamileyim bunuda normal doğurmak istiyorum inşallah sizinki gibi bir doğum olur.

sağolun kızlar zaten buraya doğum hikayemi yazmamdaki amacım herkesi bir nevi yüreklendirmek için.inanın korkulduğu kadar zor değil.zaten doğum başladığında her şey kendiliğinden gelişiyor.

plaj canım az da doğurmadım 3 kilo doğdu oğlum ama dikişsiz oldu çok şükür.
niannian ilk doğumlarda genelde kesik olmasını doktorlar tavsiye ediyor yersiz yırtıklar olmaması için.ama açılma yeterli ise kesilmeyebilir de.biraz doktorun ve ebenin maharetine kalmış canım.

Masallah sizinde benimki gibi dogumumuz kolay olmus..çok guzel gecmis hersey. Benim de belime agrilar girdi sancim yoktu,dogum baslamisti 1 saat iiçin oldu her sey, dikisiniz olmamasi ise en guzel, benim dikislerim oldu malesef: (
Zor olan dogumlari okudumda,dediginiz gibi bunye meselesi.. hayirlisi ile buyutun kuzunuzu..

Maşşallah herkese nasip olsun böylesi bebeğini güle güle büyütt rabbim size bağışlasın

Allah Herkese Böyle Kolay Doğumlar Nasip Etsin..:21:
Allah Bağışlasın:nazar:

Masallah sizinde benimki gibi dogumumuz kolay olmus..çok guzel gecmis hersey. Benim de belime agrilar girdi sancim yoktu,dogum baslamisti 1 saat iiçin oldu her sey, dikisiniz olmamasi ise en guzel, benim dikislerim oldu malesef: (
Zor olan dogumlari okudumda,dediginiz gibi bunye meselesi.. hayirlisi ile buyutun kuzunuzu..

Maşşallah herkese nasip olsun böylesi bebeğini güle güle büyütt rabbim size bağışlasın

Allah Herkese Böyle Kolay Doğumlar Nasip Etsin..:21:
Allah Bağışlasın:nazar:

sağolun.darısı isteyen herkesin başına...

maşaallah berakallah ya,ne kadar güzel olmuş,Allah analı babalı büyütsün bebeğini inşaallah :52:
2.doğum olduğu için mi bu kadar kolay oldu,yani ben şeyi merak ediyorum,kolay doğum olması için neler yapılması lazım,bünye meselesi falan ama elimden geleni yapmak istiyorum :34:

öncelikle tebrik ederim :)
bebeğiniz kaç kilo doğdu? bebekler 3.5 kilodan fazla olunca kesik atıyorlar maalesef:14:

Son düzenleme:
Back