- 12 Aralık 2015
- 63
- 35
- 8
- 33
- Konu Sahibi pakize10
Gecmis olsun, Rabbim bu bebeginizi bagislasin size.Ayrıntılı ultrasona 2 hafta sonra alıcak mis Dr. Şimdilik normal ultrasona aldi ama gelişim geri falan demedi.tedaviyle hamile kaldım zar zor 1 de kaybım oldu.geçen yıl kalbi atmiyor du aldılar.hiç iyi değilim çok korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum ne yerdeyim ne gokte.esimde öyle.aglamamak icin zor tutuyorum kendimi
Şöyle izah edeyim; benim 20 de basladi su azligim ve 2 hafta geriden geliyodu gelisimi, ilk ayrintili ultrasonda tespit edilmisti, hatta onda böbregin birini görememisti doktor. 32 de 3 haftaya yakin deyip hastaneye yatirdilar, suyum bi az bi normal görünüyordu, bu arada cekilen dopler ayrintili vs bunlarda böbrek bi görüldü bi görülmedi, en son ayrintili da kadin dogum üzerine olan bi egitim arastirmada yaptirdim, telas etme annesi bak burda dedi doktor. Icim rahatladi bi nebze, 32.haftada su azligi ve gelisim geriligi icin konan tespit tek arter olusu yani bebegi besleyen 2 damar olmasi gerekirken 1 damarmis, neticede 37 nin sonuna kadar dayandi bebegim, tabi son 7 8 hafta sol tarafa yatarak gecti, kontrole gittigimde kilo almamis annesi seni doguma aliyoruz deyiip 38+1 de dogum yaptirdilar. Mutlu son:)
Dogumdan sonra yapilan tetkiklerle anlasildı ki, sol böbrek de var ama daha asagida yerlesmis ve biraz yan duruyo, boyutu da digerine göre az farkla kücük. Ama Rabbime sükürler olsun bebegimiz saglikli.
Sakin olmaya calisin, suan kimse görmüyo iceriyi, Allah tan baska:)