Doğuma Hazırlık Karnımda baloncuklar patlıyor gibi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Songulkpln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
34
7
1
29
Merhaba hanımlar ben 15 hafta 4 günlük gebeyim. Karnımda 2 veya 3 gündür sanki baloncuklar patlıyor içeriden bişey karnıma sürtünüyor sanki ama bayağı da uzun sürüyor 4 ya da 5 dakika kadar. Ama sadece elimi karnıma koyunca hissediyorum bu hissi. Bilgisi olan bunun ne olduğunu söyleyebilir miii?

Benim bir arkadaşım bebeğimin ilk hareketlerini içimde mısır patlıyormuş gibi hissettim demişti. Tabi ben yaşamadım ama görünce yazayım istedim. İnşallah öyledir Hoppa

Merhaba hanımlar ben 15 hafta 4 günlük gebeyim. Karnımda 2 veya 3 gündür sanki baloncuklar patlıyor içeriden bişey karnıma sürtünüyor sanki ama bayağı da uzun sürüyor 4 ya da 5 dakika kadar. Ama sadece elimi karnıma koyunca hissediyorum bu hissi. Bilgisi olan bunun ne olduğunu söyleyebilir miii?

Bebeğinin hareketlerini hissediyorsun canım. Şanslısın ki bu kadar erken hissetmişsin ben 22. Haftada hissetmeye başladım ve aynen bendede aynı his oluştu balon patlar gibi düzenli aralıklarla pıt pıt atıyor. Hıçkırıyormuş meğer 😊😊

Bebeğinin hareketlerini hissediyorsun canım. Şanslısın ki bu kadar erken hissetmişsin ben 22. Haftada hissetmeye başladım ve aynen bendede aynı his oluştu balon patlar gibi düzenli aralıklarla pıt pıt atıyor. Hıçkırıyormuş meğer 😊😊
Hıçkırık mıymış ya 😊 umarım bebeğimin ilk hareketleridir gerçekten

Kızlar göbek deliğinde saniyelik batma hissi ve kaşıntı ayrıca eşimle ilişki esnasında acı hissi değil ama batma zorlanma (eşim de hissetmiş vajinamın zorlandığını kasıldığını) ve geçmeyen akıntı ayrıca arada karın ağrısı ve kramp girmesi ve ilişki sırasında bir kaç gündür boşalamamam bu belirtileri yaşayanınız var mı adetime 4 gün kaldı ve ben 6 gün öncesinden dayanamayıp test aldım ama negatif çıktı 4 gün sonra adet olmam gerekiyor o zaman tekrar yapıcam sizce gebelik belirtilerini yaşıyormuyum göğüslerimde şişme yaklaşık 10 gündür var

Ayy ne güzel yaaa inşallah yaşarım en kısa zamanda bende bunları🙆🏻

Back
X