- 20 Kasım 2015
- 1.396
- 1.245
Ayrıntıları bilemem tabi ama yazdıklarından sevgilinin artık bu ilişkide olmadıgını goruyorum. Yani ayrılırsan pek de tınlamayacak gibi.. Kafandaki soru işaretlerini kaldırmana yardımcı olmuyorsa blöf yapabilirsin.. Böyle giderse bitecek gibi..
Destek çıkarken siz de ona aşılamalıydınız o zaman bu sevgiyi. Neyse ne, savunmanız da enteresan dedim ya. Hata olduğunu göre göre savunulmaz. Konuya gelelim. Bi süre yazmaz aramaz sormazsan, nasılsa geri gelecek. Cinsel anlamda da özlemi artacak. Boğma dediği noktalarda da yalnız bırak. Üstüne düşme. Belki düzelir. Bilirsin kaçan kovalanırBelki de onun babası ona birşey öğretmediği için sizin gibi düşünemiyor zira size babanız herşeyi öğretmiş. Benim babamda bana size öğretilenleri öğretti ama ben onun ve babasının arasına karışamam ben sadece verdiği her karar a destek olmaya çalışıyorum ki kendisini yalnız hisstmesin.
Her neyse konumuz da bu değildi ben sadece bu soğukluğu nasıl düzeltebilirim diye fikir almak istemiştim ama... konu saptı
Not: Ailesi sorunluymuş, babası bilmem neymiş ben bunlara inanmıyorum. Seven , isteyen insan ister istemez bunu hissettirir.
üstüne çok düşdüğün için geri çekmiş kendisini
bırak ilk o arasın bazen her zaman anne modeli gibi çocuğun peşinde dolanma
Destek çıkarken siz de ona aşılamalıydınız o zaman bu sevgiyi. Neyse ne, savunmanız da enteresan dedim ya. Hata olduğunu göre göre savunulmaz. Konuya gelelim. Bi süre yazmaz aramaz sormazsan, nasılsa geri gelecek. Cinsel anlamda da özlemi artacak. Boğma dediği noktalarda da yalnız bırak. Üstüne düşme. Belki düzelir. Bilirsin kaçan kovalanır
Hata yapmış olabilirim ben yurt dışında doğdum büyüdüm ve okudum bu tip konular orada tabu değil bu yüzden rahat rahat konuşup anlatabiliyorum ama kusura bakmayın.. bilemedim.
Evli adam moduna girmiş sevgilin pardon partnerin. Her şeyi yaşıyorsunuz anlattıklarınızın bi çoğunu burda evli kadınlar yaşıyor.
Evet, yurt dışında doğup büyüdüğünüz ve orada okuduğunuz için bize göre çok daha medenisiniz (!). Biz de bu coğrafyada doğup büyüdüğümüz ve burada okuduğumuz için bağnaz ve varoşuz. Tatmin oldunuz mu?
Tabu ile ne alakası var? Konuyu anlamsız bir şekilde detaylandırmışsınız. Bize ne sizin saatlerce süren ön sevişmenizden? Konuyu "O kadar uzun ön sevişmemize rağmen aramız limoni" demeye getirecekseniz amenna ama değilse bunun konu içindeki önemi ne?
Ayrıca, bu forumda tabu mabu yok. Anlaşılan forumun ruhunu anlayabilmiş değilsiniz.
Partnerinde aynı şeyi düşünüyor olmalıBen evlenmeye düşünmüyorum ben sadece güzel ve keyifli bir ilişkim olsun. zor durumlarda veya iyi durumlarda birbirimize saygı çerçevesinde destek verelim bana yeter. evlilikmiş.. benim için hiç birşey ifade etmiyor.
Arama boşver, bitmiş gibi kabul et. Koşa koşa gelecek zaten hayatında başkası yoksa. Ha tabi varsa zaten ağzınla kuş tutsan boş. Sadece beklemek gerek şu saatten sonra. İlgilenmemek gerek.Tutamıyorum kendimi bende üzerine düşmek istemiyorum ama bu bir aydır yaşadığımız belirsizlik beni dengesiz yaptı neyin doğru neyin hata olduğunu anlamıyor kafam. Aramak ve içimdekilerini ona anlatmak istiyorumama... telefondayken de anlatamıyorum zaten 1 aydır doğru duzgun konustugumuz da söylenılmez...
Tutamıyorum kendimi tutmaya çalışıcam ama biliyorum kendimi...
Biraz acımasız olacak ama B bibibibiy
partnerin senden sıkılmış yani sana sadece yatak arkadaşı partner, ilgi gördüğü kadın gözüyle bakmış yani seninle işi bitmiş gibi diyeceğim.. Buradan görünen bu..
Sende onunla işini bitir, yoluna devam et derim. Geri kazansan yine partner olacaksın, yani kaçsan kovalasa ne yazar son durak yatak olan partner ilişkisi işte..
Bence ciddi ilişki yaşayacağın, içinde sadece senin sevginin ilginin olduğu değil, senide sevecek sana ilgi aşk gibi şeylerde yaşatacak birini bulmanı dilerim..
Partner çiftlerin ciddi geleceği olmaz bence..
Buradaki çoğu arkadaş olaya duygusal bakmış ama duygusal olmadığı ilişkinizin sevgili değil partner olmanızdan belli..
Hesap sorsan sana bişeymi vaad ettim der doğal olarak..
Partner kelimesi fransızca sevgili ye kullanılır bende orada dogup buyudugum için bazen kelimeleri karıştırıyorum...
Bizim 4 yıllık bir ilişkimiz var gerek oldugunda birbirimize hesap ta sorarız gerek olmayında sormayız da.
Sordugum soru bu soguklugu nasıl duzeltebilirimdi ama konu bayagı sapıyor.
Arama boşver, bitmiş gibi kabul et. Koşa koşa gelecek zaten hayatında başkası yoksa. Ha tabi varsa zaten ağzınla kuş tutsan boş. Sadece beklemek gerek şu saatten sonra. İlgilenmemek gerek.
O zaman Fransızca bir foruma girip yazacaksınız Hanımefendi. Hem sizi çok daha iyi anlayabilirler, hem de kelimeleri karıştırmazsanız.