öncelikle sizi burda saçma sapan genellemeler ve önyargılarla yargılayanları bırakın bir kenara. kimsenin kimseye ahkam kesmeye hakkı yok. taam biraz fazla detaylı yazmışsınız ama örneğin ben hiç rahatsız olmadım, olunacak bir durumda görmüyorum yazdıklarınızda. partner kelimesi ile ilgili iğneleyici yorumlarıda es geçin. ilişki terapistleri bile partner kelimesini kullanır bazen çiftleri tanımlarken.
sorduğunuz konuya gelince; her şeyden önemlisi bu yaşta hala ailesiyle yaşayan bir adamın bir ilişkinin sorumluluklarını alabileceğini düşünmüyorum. aranıza soğukluk girmesinin tek sebebi sizin davranılarınız olamayacağı gibi, bu durumu tek başınıza da çözemezsiniz. açıkca konuşacaksınız, senin ilişkimizi toparlamaya niyetin var mı gerçekten, varsa ben bu bekleme sürecine gireceğim ama aşağı yukarı bir süre belirleyelim diyeceksiniz. kem küm ederse bu ilişki mrünü tamamlamş, yeterince sağlam temellere oturmamış demektir bence.
kıskançlık ve benzeri konular içinde sizde profesyonel destek almayı düşünebilirsiniz. ilişkinize bu derece zarar veriyorsa sizin açınızdan olumlu bir adım olur yardım almak bu konuda. kendimi tutamıyorum dediğiniz koular içinde bağımlı kişilik özellikleri gibi konuları araştırabilirsiniz. ilişkide kişiler birbirine bağlı olmalıdır, bağımlı değil. ikisi çok bambaşka davranış modelleri.
ayrıca her kadının nihai hedefi evlenmek ve çocuk sahibi olmak zorunda değildir. bunlar kişisel tercihlerdir.