karmaşık ilişkim var :( fikir verin bana

denemeyin olması gerektiği bu diye düşünün arada fazla ilgilenin tamam ama cılığını çıkarmadan mesela 2 hafta bir
diğer günler o nasıl davranıyorsa öyle davranın yoksa adam arkasına bakmaz nasıl olsa kesin cepte gözüyle göreceği için nasıl olsa farklı ilde birde der farklı arayışlara girer

Partner kelimesi fransızca sevgili ye kullanılır bende orada dogup buyudugum için bazen kelimeleri karıştırıyorum...
Bizim 4 yıllık bir ilişkimiz var gerek oldugunda birbirimize hesap ta sorarız gerek olmayında sormayız da.
Sordugum soru bu soguklugu nasıl duzeltebilirimdi ama konu bayagı sapıyor.
Partner Türkiyede genel kullanım olarak ilişki arkadaşlığı olarak kullanılır.. (ilişki kelimesi elbette çok yönlüdür)
İlişkide kaybetme yada soğuma durumu durduk yerde olmaz sinyal verir.. Geri kazansan bile o ilişki eski tadını vermez.
Biraz bekle, olmazsa yoluna devam et.. Ya da çağır otur konuş, neden niçin sor.. Sorduysan ve tatmin edici cevap almadıysan bırak gitsin..

denemeyin olması gerektiği bu diye düşünün arada fazla ilgilenin tamam ama cılığını çıkarmadan mesela 2 hafta bir
diğer günler o nasıl davranıyorsa öyle davranın yoksa adam arkasına bakmaz nasıl olsa kesin cepte gözüyle göreceği için nasıl olsa farklı ilde birde der farklı arayışlara girer

Tamam başaracağımm yapıcam bugunden itibaren uygulucam bunu hem bende merak edıyorum o ne yapacak ben kendımı gerı cekersem inşallah guzel olur hersey :KK43:

Aranızdakilerin adı herneyse o bitmiş.
Partnerim ve sevgilim arasında fark var.
Adamı geride bırakıp önünüze bakmanızda fayda var.

Partner Türkiyede genel kullanım olarak ilişki arkadaşlığı olarak kullanılır.. (ilişki kelimesi elbette çok yönlüdür)
İlişkide kaybetme yada soğuma durumu durduk yerde olmaz sinyal verir.. Geri kazansan bile o ilişki eski tadını vermez.
Biraz bekle, olmazsa yoluna devam et.. Ya da çağır otur konuş, neden niçin sor.. Sorduysan ve tatmin edici cevap almadıysan bırak gitsin..

Teşekkür ederim beni bilgirendirdiğiniz için. Tavsiyelerinizi düşüneceğim.
Teşekkürler.

Ne kadar gereksiz bi linç girişimi bu !
Yok fransız sitelerine git, yok tabi sen yurtdışında yaşadın medenisin biz yobazız. Konu sahibini taktir ettim. Hala saygısını koruyarak size cevap veriyor. Yobaz mıyız bilmem ama bizim bu Türk kadınlarındaki kompleks kimse de yok !!!

Ne yani beni arkasını toplıyım diye mi kullanıyor hmmm hiç olaya bu gözle bakmamıştım

Benim görüşüm bu yönde oldu

Zaten 1 aydır araya soğukluk girdi...
Ondan önce böyle değildi bir kaç kez ayrılık yaşadık ama bu şekilde hiç araya soğukluk girmemişti... :KK43: bu yüzden üzülüyorum

Araya soğukluk girdi diyorsunuz hep de bence siz adamdan soğumuşsunuz biraz geri cekilin size ihtiyaci oldugu icin geri gelecektir istedigin buysa olma ihtimali var ama yok ben gerçek sevgi istiyorum sadakat ve yakınlık istiyorum dersen bu adamla ve parner ilişkisiyle zor

Bu adam sorumluluk alamaz

Yok fransız sitelerine git, yok tabi sen yurtdışında yaşadın medenisin biz yobazız. Konu sahibini taktir ettim. Hala saygısını koruyarak size cevap veriyor. Yobaz mıyız bilmem ama bizim bu Türk kadınlarında ki kompleks kimse de yok !!!

Ne linçi? Ben ayrıntılandırdığı şeyin gereksizliğinden bahsediyorum, Hanımefendi tabudan bahsediyor. Alakayı kurabildiyseniz ne mutlu size.

Evet, kendisi saygısını korurken ben ise saygısızlığın dibini sergiliyorum.

Evet, öyle kompleksliyim ki ön sevişmesi uzun sürdüğü için kompleksten çat çat çatlıyorum şu an.

Şaka gibi...

Yok fransız sitelerine git, yok tabi sen yurtdışında yaşadın medenisin biz yobazız. Konu sahibini taktir ettim. Hala saygısını koruyarak size cevap veriyor. Yobaz mıyız bilmem ama bizim bu Türk kadınlarında ki kompleks kimse de yok !!!

Teşekkür ederim.
Bende Türküm ve Türkiyede yaşıyorum ve hiç bir zaman ne ülkeme nede türklüğüme laf ettirmedim ettirmemde. Kabul ediyorum bazen kelimeleri karıştırıyorum belki de bu yüzden insanlar yanlış anlıyor. Eğer yanlışlık yaptıysam da kusura bakmayın. 4 buçuk yıldır burada yaşıyorum ve istanbulda oldugum için çok mutluyum. Ülkemi seviyorum hemde çok. Fransayı da seviyorum orada doğdum buyudum orada okudum fransız devletinin çok emeği var eğer ben şu an burdaysam.
Kimsenin kimseye ırkçıllık yapmadığı bir dünya da yaşamamız dileğim ile.

Sevgilerimle sayın Jigsaw,
A

Ne linçi? Ben ayrıntılandırdığı şeyin gereksizliğinden bahsediyorum, Hanımefendi tabudan bahsediyor. Alakayı kurabildiyseniz ne mutlu size.

Evet, öyle kompleksliyim ki ön sevişmesi uzun sürdüğü için kompleksten çat çat çatlıyorum şu an.

Şaka gibi...

Tartışmayalım bence.
Bende hata var ben yanlış kelimeler kullandım. Daha önce ki mesajımda yazdığım gibi bazen kelimeleri karıştırıyorum. Tekrar dan kusura bakmayın.
Teşekkürler,

Fazla üstüne düşmeyin akışına bırakın

İşte kendimi tutamıyorum.
Bazen krize giriyorum resmen özlemden sonra arıyorum her gun bugun aramıycam dıyorum sonra bır bakmışım aramışım :KK43: nasıl kendımı tutucam hıc bır fıkrım yok :KK43:

Ayhh içimi rahatlatınız umarım paranoyadır.

Ben evlilik düşünmüyorum zaten böyle iyiydim ama işte bu iletişim eksikliği bu kopukluk beni mahf ediyor :KK43:
evlilik düşünmemek bana göre çok ters partnerinizde düşünmüyor anlaşılan kendi fikriniz tabide
peki çocukdamı düşünmüyorsunuz

öncelikle sizi burda saçma sapan genellemeler ve önyargılarla yargılayanları bırakın bir kenara. kimsenin kimseye ahkam kesmeye hakkı yok. taam biraz fazla detaylı yazmışsınız ama örneğin ben hiç rahatsız olmadım, olunacak bir durumda görmüyorum yazdıklarınızda. partner kelimesi ile ilgili iğneleyici yorumlarıda es geçin. ilişki terapistleri bile partner kelimesini kullanır bazen çiftleri tanımlarken.

sorduğunuz konuya gelince; her şeyden önemlisi bu yaşta hala ailesiyle yaşayan bir adamın bir ilişkinin sorumluluklarını alabileceğini düşünmüyorum. aranıza soğukluk girmesinin tek sebebi sizin davranılarınız olamayacağı gibi, bu durumu tek başınıza da çözemezsiniz. açıkca konuşacaksınız, senin ilişkimizi toparlamaya niyetin var mı gerçekten, varsa ben bu bekleme sürecine gireceğim ama aşağı yukarı bir süre belirleyelim diyeceksiniz. kem küm ederse bu ilişki mrünü tamamlamş, yeterince sağlam temellere oturmamış demektir bence.

kıskançlık ve benzeri konular içinde sizde profesyonel destek almayı düşünebilirsiniz. ilişkinize bu derece zarar veriyorsa sizin açınızdan olumlu bir adım olur yardım almak bu konuda. kendimi tutamıyorum dediğiniz koular içinde bağımlı kişilik özellikleri gibi konuları araştırabilirsiniz. ilişkide kişiler birbirine bağlı olmalıdır, bağımlı değil. ikisi çok bambaşka davranış modelleri.

ayrıca her kadının nihai hedefi evlenmek ve çocuk sahibi olmak zorunda değildir. bunlar kişisel tercihlerdir.

Kıskançlık yahut takıntılar icin destek almayı düşünmez misiniz? Belki de gercekten kıskanclıgınızdan bogulmustur sevgiliniz.

Bunu bir düzeltmeye çabalayın. Bu iliskiniz bitse dahi sonraki iliskileriniz icin bu tutumdan vazgcemeniz daha faydalı olacaktır sizin icin. :)

öncelikle sizi burda saçma sapan genellemeler ve önyargılarla yargılayanları bırakın bir kenara. kimsenin kimseye ahkam kesmeye hakkı yok. taam biraz fazla detaylı yazmışsınız ama örneğin ben hiç rahatsız olmadım, olunacak bir durumda görmüyorum yazdıklarınızda. partner kelimesi ile ilgili iğneleyici yorumlarıda es geçin. ilişki terapistleri bile partner kelimesini kullanır bazen çiftleri tanımlarken.

sorduğunuz konuya gelince; her şeyden önemlisi bu yaşta hala ailesiyle yaşayan bir adamın bir ilişkinin sorumluluklarını alabileceğini düşünmüyorum. aranıza soğukluk girmesinin tek sebebi sizin davranılarınız olamayacağı gibi, bu durumu tek başınıza da çözemezsiniz. açıkca konuşacaksınız, senin ilişkimizi toparlamaya niyetin var mı gerçekten, varsa ben bu bekleme sürecine gireceğim ama aşağı yukarı bir süre belirleyelim diyeceksiniz. kem küm ederse bu ilişki mrünü tamamlamş, yeterince sağlam temellere oturmamış demektir bence.

kıskançlık ve benzeri konular içinde sizde profesyonel destek almayı düşünebilirsiniz. ilişkinize bu derece zarar veriyorsa sizin açınızdan olumlu bir adım olur yardım almak bu konuda. kendimi tutamıyorum dediğiniz koular içinde bağımlı kişilik özellikleri gibi konuları araştırabilirsiniz. ilişkide kişiler birbirine bağlı olmalıdır, bağımlı değil. ikisi çok bambaşka davranış modelleri.

ayrıca her kadının nihai hedefi evlenmek ve çocuk sahibi olmak zorunda değildir. bunlar kişisel tercihlerdir.

Mesajınız benı çok am çok mutlu ettı.
bınlerce kez size teşekkur edıyorumm hemde çok.
Çok mantıklı dusunuyorsunuz ve bu mantıgınız benı su an ıyı hıssetmeme neden oldu.
Iyı kı buraya yazmışım ve paylaşmışım kı sızın fıkrınızı alabıldım.
Soyledıgınız herseyı uygulayacagım.

Bu arada ben zaten piskologa gitmeye basladım mesajımda yazdıgım gıbı ve bu sorunu çözmeye çalışacagım :)
Çok teşekkur ederım

Kıskançlık yahut takıntılar icin destek almayı düşünmez misiniz? Belki de gercekten kıskanclıgınızdan bogulmustur sevgiliniz.

Bunu bir düzeltmeye çabalayın. Bu iliskiniz bitse dahi sonraki iliskileriniz icin bu tutumdan vazgcemeniz daha faydalı olacaktır sizin icin. :)

Merhaba evet düzeltmeye çabalıyorum ilk mesajımda yazdıgım gıbı pıskologa gıtmeye basladım :)

cnm ona bıraz zaman ver kendını cek.. baktınkkı onu dusunuorsun muzık dınle dısarı cık gez o aklına gelmesın. ona zaman verdıgınde eger yıne aynıysa uzgunm ama o sana deger vermıor senı sevmıyor demektır

Şaka gibi...
Bayan size diyor ki; fransa da büyüdüm bu konular orda tabu değil, o yüzden rahat anlattım KUSURA BAKMAYIN.
Siz ona; Tabi sen medenisin biz yobazız diye atarlanıyosunuz.

Yalan mı söylüyor ! Gayette cinsellik bizim ülkemizde tabudur. Ayrıntıyı 'sadece ihtiyaç için değil aramızda duygu da var' anlamında verdiğini göremiyosunuz' Çünkü beyninizde SEKS SEKS SEKS, GÜNAH AYIP YANLIŞ diye şimşekler çakıyor.

X