karmaşık ilişkim var :( fikir verin bana

Adam sorunlu bence belli böyle sorunlu adamlar da hep arkalarini toplayacak birine ihtiyaç duyarlar sen de garantiyi vermissin bacim adama

Yazik kendini harcama sorunlu adamlar sorunu üzerlerine çekerler uzaklaş rahatla

ne bileyim ben çok kıskancım ya duramıyorum.... yazıyorum bu yuzden sureklı

Ama sorunlar hep bizi buluyor.
Daha gecen babasini huzur evine yatırdı
Babasını huzur evine yatıran adam sizden mi vazgeçmeyecek? O yaşta bi adam düzen oturtur, babasının yanında olur yada bakıcı tutar. İnsanları huzur evine kapatmak son çaredir.

Babasını huzur evine yatıran adam sizden mi vazgeçmeyecek? O yaşta bi adam düzen oturtur, babasının yanında olur yada bakıcı tutar. İnsanları huzur evine kapatmak son çaredir.

Annesi ve babası boşandıktan sonra babası bununla hiç ilgilenmemiş ki çok küçük yaştaymış.
Babasının yanına gittiğinde daha yeni babaannesinin vefat ettiğini öğrenmiş hem de bu 2009 yılında olmuş

Yani arada baba evlat ilişkisi yok yalandan yanına gittip ona mı baksın ?

Adam sorunlu bence belli böyle sorunlu adamlar da hep arkalarini toplayacak birine ihtiyaç duyarlar sen de garantiyi vermissin bacim adama

Yazik kendini harcama sorunlu adamlar sorunu üzerlerine çekerler uzaklaş rahatla

Ne yani beni arkasını toplıyım diye mi kullanıyor hmmm hiç olaya bu gözle bakmamıştım

Ben içimdekilerini dökmek istiyorum 1 aydır içimde patladı patlayacak herşey..

neden hemen fesat düşünceler oluşuyor kafanızda. ben yazdığım herşeyi detaylıca yazdım.
Diğger detaylar sorun değil de bumu sorun oluyor acaba ?

Ön sevişmenizin saatlerce sürdüğünü ve bazen seks yapmadan da saatlerce seviştiğinizi söylemişsiniz. Bu verilerle kafamda ne gibi fesat düşünceler oluşabilir? Cinsel hayatınızı gereksiz yere detaylandıra detaylandıra anlatmışsınız çok bir gereği varmış gibi.

ne bekliyorsunki bütün ömrün boyunca sürekli mıç mıç olamazsınız..evlilikte böyle işte...zamanla herşey durağanlaşır monotonlaşır..arada renk katmak için farklı şeyler yapılır...sen evlenmeden evlilik hayatı yaşıyorsun zaten...arada bu şekilde olmak gerekir..sende kız arkadaşlarınla vakit geçir ailenle vakit geçir..paranoya yapma yani...

Benim babam bize öğretti ki ; Babalık görevi yapmamış olabilir. Sen evlatlık görevini yapmalısın. Benim babamın da dedemle arası günlük gülistanlık değildi, şiddet bile varmış. Ama babam birgün olsun kötü söz etmedi, herşeyine koştu ve bize bunu öğretti. Demem o ki, babadır, atılmaz satılmaz. Zamanında kötü şeyler yaşatmış olabilir. İnsanın ne olursa olsun anne babasına sahip çıkması gerekir. Tutup bir de babalık yapmadı diye savunmanız hayli enteresan...

Ayhh içimi rahatlatınız umarım paranoyadır.

Ben evlilik düşünmüyorum zaten böyle iyiydim ama işte bu iletişim eksikliği bu kopukluk beni mahf ediyor

Belki de onun babası ona birşey öğretmediği için sizin gibi düşünemiyor zira size babanız herşeyi öğretmiş. Benim babamda bana size öğretilenleri öğretti ama ben onun ve babasının arasına karışamam ben sadece verdiği her karar a destek olmaya çalışıyorum ki kendisini yalnız hisstmesin.

Her neyse konumuz da bu değildi ben sadece bu soğukluğu nasıl düzeltebilirim diye fikir almak istemiştim ama... konu saptı

Hata yapmış olabilirim ben yurt dışında doğdum büyüdüm ve okudum bu tip konular orada tabu değil bu yüzden rahat rahat konuşup anlatabiliyorum ama kusura bakmayın.. bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…