- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
-
- Konu Sahibi regarde-moi
Hayır o kısma takilmadim. Onu cildirtan bu. En son onu soyledi.şu kadar küfür ve tehdit'e karşı takıla takıla hesap soramazsın kısmına mı takılı kaldın? ne işin var senin hala o evde?
Günaydın arkadaşlar. Ben bir yerde çok ciddi hata yapıyorum. Ne olur gösterin bana yanlışımı. Çünkü dayanamıyorum artık. Sorun eşim. Dün şehirdışındaydı. Aksama doğru aradım telefonu kapalıydı ulaşamadım. Aradan yarım saat sonra o aradı çekmiyordu dedi. Ama çekmeyen telefonla kapalı telefonu anlarız öyle değil mi. arar aramaz ulaşılamıyor diyordu. Ayrıca saat dort gibi konuştuk yüzde dört sarjim var dedi sonra arayıp ulaşamadım işte yedi gibi aradi yuzde iki sarjim kaldı dedi. Çok suphe ediyorum ama neyden şüphe ettiğimi bile bilmiyorum. Telefonda sordum diye gelince seni öyle bir dovecegim ki göreceksin dedi. Sonra ben de dedim ki şüphe ediyorum senden sana yetmiyorum benimle yetinrmiyorsun Kimle ne yapiyorsun diye merak etmek Nasıl iğrenç bir duygu biliyor musun dedim. Guvenmiyorsan defol git seni zorla tutan yok o. Çocuğu yarın eve gelme dedi. Ben nerde hata yapıyorum. Allah aşkına akıl fikir verin yıkık dokugum. Ona hesap soramazmisim öyle diyor.
Evliligimizin başında bir kız arkadasiyla konuşmalarına tepki gosterdigim ve bagirdigim için hirpalamisti.Şimdiye kadar kaç defa dayak yediniz arkadaşım?
Evet var ikiside. Daha birkaç ay önce evlendik. Okadar canım yanıyorki.mesleğiniz ya da aileniz var mı size sahip çıkacak?
aynı yerde ben de takıldım kaldım.. ilk önce şaka yapıyor eşi heralde dedim sonra konuşmanın seyrinden ciddi olduğunu anladımŞimdiye kadar kaç defa dayak yediniz arkadaşım?
Evliligimizin başında bir kız arkadasiyla konuşmalarına tepki gosterdigim ve bagirdigim için hirpalamisti.
Evet var ikiside. Daha birkaç ay önce evlendik. Okadar canım yanıyorki.
nasıl bir tepki göstermiş olabilirsin ki hırpalanmayı hakedecekEvliligimizin başında bir kız arkadasiyla konuşmalarına tepki gosterdigim ve bagirdigim için hirpalamisti.
çok güzel o zaman, herşey daha fazla eskimeden gençliğinizden ruh sağlığınızdan fazla vermeden ayrılın bu adamdan, daha yeni evliyken bunlar yaşanıyorsa ileriki yılları düşünmek istemiyorum yazık etmeyin kendinizeEvet var ikiside. Daha birkaç ay önce evlendik. Okadar canım yanıyorki.
Günaydın arkadaşlar. Ben bir yerde çok ciddi hata yapıyorum. Ne olur gösterin bana yanlışımı. Çünkü dayanamıyorum artık. Sorun eşim. Dün şehirdışındaydı. Aksama doğru aradım telefonu kapalıydı ulaşamadım. Aradan yarım saat sonra o aradı çekmiyordu dedi. Ama çekmeyen telefonla kapalı telefonu anlarız öyle değil mi. arar aramaz ulaşılamıyor diyordu. Ayrıca saat dort gibi konuştuk yüzde dört sarjim var dedi sonra arayıp ulaşamadım işte yedi gibi aradi yuzde iki sarjim kaldı dedi. Çok suphe ediyorum ama neyden şüphe ettiğimi bile bilmiyorum. Telefonda sordum diye gelince seni öyle bir dovecegim ki göreceksin dedi. Sonra ben de dedim ki şüphe ediyorum senden sana yetmiyorum benimle yetinrmiyorsun Kimle ne yapiyorsun diye merak etmek Nasıl iğrenç bir duygu biliyor musun dedim. Guvenmiyorsan defol git seni zorla tutan yok o. Çocuğu yarın eve gelme dedi. Ben nerde hata yapıyorum. Allah aşkına akıl fikir verin yıkık dokugum. Ona hesap soramazmisim öyle diyor.
Ailem var çocuğum yok. Daha yeni evliyim.nasıl bir tepki göstermiş olabilirsin ki hırpalanmayı hakedecek
o ne demek ya tepki göstermişsin de hırpalamış da,
hesap sorduğun için dövermiş de ailen var mı
çocuk var mı bi de