karmakarışık

ne iş yapıyor ki eşin, seyehatten dönse bile çalıştığı iş yerine gitmez mi ki belki evdedir yorgundur uyuyordur.
Müfettiş. Belki giderim ise demişti ama bilmiyorum ki. Adam karısını merak bile etmiyor. Arıyorum cevap bile vermiyor. Ben artık anladım bu adamdan bir yol olmaz.

Müfettiş. Belki giderim ise demişti ama bilmiyorum ki. Adam karısını merak bile etmiyor. Arıyorum cevap bile vermiyor. Ben artık anladım bu adamdan bir yol olmaz.

eşini en iyi tanıyan sensin, o nedenle o kararıda senin vermen lazım. Şuan sen arayıp onun üzerine düştüğün için o merak etme gereği duyuyor, sen biraz kendini geri çekip bekle sen aradıkça o daha çok kendini geri çeker, kaçan kovalanır hesabı öyle düşün.

Sen akşama kadar kendini doldurmadan sakin kalmaya çalış, kafanı bu konu ile ilgili meşgul etme, akşam öyle yada böle eve gelecek bu adam eve geldiğinde sakin davranıp sakin sakin konuşmak ve problemi çözmek isediğini ve sonuca bağlamak istediğini anlatmalısın.

Şimdi ne düşünüyorum biliyor musun. Ya aksama kadar beni aldatirsa. Yemin ederim beni hasta etti bu adam.
Bir arkadaş dikkati çekmiş yukarıda. Eski konunuzu ve bugünkü konuyu birlikte koymuş, iyi olmuş. Biraz fazla kuruntu yapıyorsun gibi geldi bana. İşi için şehir dışına gidiyor olmasını çok problem etmişsin. Sürekli arayarak, arayıp ulaşamadığında problem çıkararak adamı bunaltmış olabilir misin? Tabi yine de bu hakaretleri ve şiddeti haklı çıkarmaz.

ne demek onca küfür hakaret ve hesap soramazmışsın?
dün gece benim eşimde şehir dışındaydı adam on dakkada bir aradı şurdayım şunu yapıyorum beni neden aramıyorsun merak etsene diye.
tuhaf giden birşeyler var gibi geldi bana.
Nasıl yaptın bunu. Eşin nasıl sana bu kadar saygılı ve bağlı oldu.

Nasıl yaptın bunu. Eşin nasıl sana bu kadar saygılı ve bağlı oldu.
sanırım rahatım ben :-):-)
ilk zamanlar onun gibi fazla ilgiliydim sonra bi beni çokmu seviyorsuna bağlayınca kendimi geri çektim :KK14:
yani genelde o arayıp üstüme düşer ekstrem bi şey yapmadım

guliken , yukarıdaki mesajınız 4 şubat çarşamba günkü konunuzdan. Eşiniz müfettişmiş , görevi gereği de şehir dışında anladığım kadarıyla. İşinin niteliği itibariyle telefonuna her an cevap verememesi normal.

Bugün size sarf ettiği sözlerde haksız ve hatalı. Konuyu anlamak adına diğer konularınıza baktığımda şehir dışına gitmesinin sizin için bir sorun olduğunu gördüm. Eşinizin iş değişikliği gibi radikal bir değişiklik yapmayacağını düşünerek önce işini anlamaya çalışmalısınız.

Kısa zamanda yitirdiğiniz saygıyı yeniden evliliğinizde var etmek için nasıl bir yol izlenebilir bilemiyorum. Ancak eşinize duyduğunuz güven sorununu yenmek için karşılıklı oturup serinkanlılıkla konuşmalısınız.
Sorun ne biliyor musun yanimdayken o kadar iyiyiz ki mutlu kahkahalarla filan geçer günümüz çok egleniriz ama ne zaman ki şehir disina gitse baska bir adam oluyor. Aramiyor sormuyor. Ben araradığımda konuşmak istemiyor. Hatta bi keresinde is icin yine farklı sehirlerdeydik. Telefonda bana dedi ki dün gece nerde kaldin evde mi babanda mi? Adam bunu bile bilmiyor. Hatta gün içinde işyerlerinde telefonla konuşurken bile hemen kapatmak ister soğuk davranır. Tek başına odası var zaten yalnizken konuşuruz zaten. musait olmadığı yada isi yogun olduğu için de değil. Anlayamıyorum ben. Yanyanayken de tamamen farklı birisi.

Günaydın arkadaşlar. Ben bir yerde çok ciddi hata yapıyorum. Ne olur gösterin bana yanlışımı. Çünkü dayanamıyorum artık. Sorun eşim. Dün şehirdışındaydı. Aksama doğru aradım telefonu kapalıydı ulaşamadım. Aradan yarım saat sonra o aradı çekmiyordu dedi. Ama çekmeyen telefonla kapalı telefonu anlarız öyle değil mi. arar aramaz ulaşılamıyor diyordu. Ayrıca saat dort gibi konuştuk yüzde dört sarjim var dedi sonra arayıp ulaşamadım işte yedi gibi aradi yuzde iki sarjim kaldı dedi. Çok suphe ediyorum ama neyden şüphe ettiğimi bile bilmiyorum. Telefonda sordum diye gelince seni öyle bir dovecegim ki göreceksin dedi. Sonra ben de dedim ki şüphe ediyorum senden sana yetmiyorum benimle yetinrmiyorsun Kimle ne yapiyorsun diye merak etmek Nasıl iğrenç bir duygu biliyor musun dedim. Guvenmiyorsan defol git seni zorla tutan yok o. Çocuğu yarın eve gelme dedi. Ben nerde hata yapıyorum. Allah aşkına akıl fikir verin yıkık dokugum. Ona hesap soramazmisim öyle diyor.
Benim eşim de Sıkça sehir dışına cıkar farklı şehirlere gider öyle arayıp kontrol etmem ama etsem bile kesinlikle bana küfürlü konuşamaz. Çok ayıp ya üzüldüm

Bu evliliğin yürütülecek bir tarafı kalmamış ki.
sana küfretmiş annene de küfretmiş.bir de dayak var !!
üzgünüm ama saygının olmadığı yerde deli divane aşkta olsa beş para etmez

X