- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- Konu Sahibi regarde-moi
Birkaç aylık.Esin gercekten cok saygisiz. Kac yillik evlisiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birkaç aylık.Esin gercekten cok saygisiz. Kac yillik evlisiniz?
Eşiniz dayak atmayı, küfretmeyi alışkanlık haline getirmiş gibi hissettim. Yanlış mı hissetmişim?Günaydın arkadaşlar. Ben bir yerde çok ciddi hata yapıyorum. Ne olur gösterin bana yanlışımı. Çünkü dayanamıyorum artık. Sorun eşim. Dün şehirdışındaydı. Aksama doğru aradım telefonu kapalıydı ulaşamadım. Aradan yarım saat sonra o aradı çekmiyordu dedi. Ama çekmeyen telefonla kapalı telefonu anlarız öyle değil mi. arar aramaz ulaşılamıyor diyordu. Ayrıca saat dort gibi konuştuk yüzde dört sarjim var dedi sonra arayıp ulaşamadım işte yedi gibi aradi yuzde iki sarjim kaldı dedi. Çok suphe ediyorum ama neyden şüphe ettiğimi bile bilmiyorum. Telefonda sordum diye gelince seni öyle bir dovecegim ki göreceksin dedi. Sonra ben de dedim ki şüphe ediyorum senden sana yetmiyorum benimle yetinrmiyorsun Kimle ne yapiyorsun diye merak etmek Nasıl iğrenç bir duygu biliyor musun dedim. Guvenmiyorsan defol git seni zorla tutan yok o. Çocuğu yarın eve gelme dedi. Ben nerde hata yapıyorum. Allah aşkına akıl fikir verin yıkık dokugum. Ona hesap soramazmisim öyle diyor.
kaç kurtar o zaman kendini. bu adamla ömür geçmez. kendine ziyan edersin. ne ruhun ne bedenin sağlıklı kalır bu adamla.Ailem var çocuğum yok. Daha yeni evliyim.
Birkaç aylık.
Evliligimizin başında bir kız arkadasiyla konuşmalarına tepki gosterdigim ve bagirdigim için hirpalamisti.
Babam ogrense öldürür onu. O kadar canım acıyor ki.Canım benim seni hırpalayan biriyle ne işin var hala, yazık değil mi sana?
Anne-babalar pamuklara sarmalayıp sarsın, büyütücem, yetiştiricem diye canları çıksın, sonra hödüğün biri gelip yok yere seni tartaklasın. İzin verme, koy tavrını, sana bu şekilde davranamaz.
Babam ogrense öldürür onu. O kadar canım acıyor ki.
Babam ogrense öldürür onu. O kadar canım acıyor ki.
Sana saygısı olmayan,büyük bir ihtimallede öncesinde döven bir adamı bırakmak yerine kıskanmakta hata yapıyorsun.Günaydın arkadaşlar. Ben bir yerde çok ciddi hata yapıyorum. Ne olur gösterin bana yanlışımı. Çünkü dayanamıyorum artık. Sorun eşim. Dün şehirdışındaydı. Aksama doğru aradım telefonu kapalıydı ulaşamadım. Aradan yarım saat sonra o aradı çekmiyordu dedi. Ama çekmeyen telefonla kapalı telefonu anlarız öyle değil mi. arar aramaz ulaşılamıyor diyordu. Ayrıca saat dort gibi konuştuk yüzde dört sarjim var dedi sonra arayıp ulaşamadım işte yedi gibi aradi yuzde iki sarjim kaldı dedi. Çok suphe ediyorum ama neyden şüphe ettiğimi bile bilmiyorum. Telefonda sordum diye gelince seni öyle bir dovecegim ki göreceksin dedi. Sonra ben de dedim ki şüphe ediyorum senden sana yetmiyorum benimle yetinrmiyorsun Kimle ne yapiyorsun diye merak etmek Nasıl iğrenç bir duygu biliyor musun dedim. Guvenmiyorsan defol git seni zorla tutan yok o. Çocuğu yarın eve gelme dedi. Ben nerde hata yapıyorum. Allah aşkına akıl fikir verin yıkık dokugum. Ona hesap soramazmisim öyle diyor.
Benim annem hayatta bile değil. Bir insan vicdanı olan bir insan bu küfrü nasıl edebilir. Aklım almıyor.o.çocuğu denecek kadar ortada bişi yok eşin çok hadsizleşmiş, çirkinleşmiş... Bence bir süre kapına köle olasaya kadar yüz verme!!! Ohaltı yemiyorsan bile , eşimin hormonları depreşmiş özel döneminde diyipte seni alttan alabilirdi, yada şakayla karışık yapmıyorum öyle şeyler vs. diye bilirdi. Telefon çekmeyince direk ulaşılamıyor diye yanıt geliyor bizim evde hiç telefon çekmez ordan biliyorum ama eşinin bu kadar tepki vermesi normal gelmedi bana , şimdi bende şüphelendim açıkçası...
Sonunu şaşkınlıkla okudum , sonunda böyle bişi okuycağımı sanmıyordum ve senin yaşadığın şoku da düşünemiyorum. Çok çok büyük bir densizlik , kalp kırıldımı yerine gelmiyor haberi yok bundan sanırım. Bence kavga etmeyinde , yüz vermeyin , eviin içinde görmemezlikten gelin , baktın kavga mı çıkaracak ben babama gidiyorum diyip , babanızın yanında bir kaç gün kalıp dönün, mesela akşamları arkadaşların ile dışarıya çık , önüne yemeğini koyma , madem o.çocuğunun elinden yemek yemesin kendi pişirsin yesin. İki gülüp şaklabanlık yaptımı da gülme , ayaklarına kapansın bu kolay kolay affedilcek bişi değil çünkü. .Ayaklarına da kapansa sittin sene çıkmaz insanın içinden.Benim annem hayatta bile değil. Bir insan vicdanı olan bir insan bu küfrü nasıl edebilir. Aklım almıyor.
Sana daha acısını söyleyim mi benden Özür bekliyordur şimdi. Yalvarmami af dilememi bekliyordur. Allah im kimin ahini aldım da bunlar geldi başıma ben hakedecek ne yaptım diyorum.Sonunu şaşkınlıkla okudum , sonunda böyle bişi okuycağımı sanmıyordum ve senin yaşadığın şoku da düşünemiyorum. Çok çok büyük bir densizlik , kalp kırıldımı yerine gelmiyor haberi yok bundan sanırım. Bence kavga etmeyinde , yüz vermeyin , eviin içinde görmemezlikten gelin , baktın kavga mı çıkaracak ben babama gidiyorum diyip , babanızın yanında bir kaç gün kalıp dönün, mesela akşamları arkadaşların ile dışarıya çık , önüne yemeğini koyma , madem o.çocuğunun elinden yemek yemesin kendi pişirsin yesin. İki gülüp şaklabanlık yaptımı da gülme , ayaklarına kapansın bu kolay kolay affedilcek bişi değil çünkü. .Ayaklarına da kapansa sittin sene çıkmaz insanın içinden.
Çüş artık çüş derimm ben buna , o zaman ne hali varsa görsün hiç ezdirme güzelim kendini, bir kere taviz verdin mi sonra hep ister... O lafları söylemeden önce düşüncekti , şimdi görsün sen ne kadar güçlüsün. Senin yerinde olsam kendime daha çok bakarım , topuklularımı da giyer tıngır mıngır işime giderim, üzüldüğümü de belli etmem , tabi tavrımı koyar konuşmamda, akşşam gelince kendime yemek yapar yer yatarım , haftasonuda ya aileme giderim yada arkadaşlarımla gezerim , o hep sana sataşmaya çalışıcak tabi bu durumda o yokmuş gibi yap hiç laf kargaşasına girme bile...Sana daha acısını söyleyim mi benden Özür bekliyordur şimdi. Yalvarmami af dilememi bekliyordur. Allah im kimin ahini aldım da bunlar geldi başıma ben hakedecek ne yaptım diyorum.
Annesine ya da kız kardeşine anlatıp akıl almalı mıyım. O kadar sıkkın ki canım.Çüş artık çüş derimm ben buna , o zaman ne hali varsa görsün hiç ezdirme güzelim kendini, bir kere taviz verdin mi sonra hep ister... O lafları söylemeden önce düşüncekti , şimdi görsün sen ne kadar güçlüsün. Senin yerinde olsam kendime daha çok bakarım , topuklularımı da giyer tıngır mıngır işime giderim, üzüldüğümü de belli etmem , tabi tavrımı koyar konuşmamda, akşşam gelince kendime yemek yapar yer yatarım , haftasonuda ya aileme giderim yada arkadaşlarımla gezerim , o hep sana sataşmaya çalışıcak tabi bu durumda o yokmuş gibi yap hiç laf kargaşasına girme bile...
Hiç yansıtma , kaynananın iyisi yoktur oğlum kötü demez hiçbiri , akılda vermez iyice şişirirler. Onlara sakın yansıtma derim olan sana olur yine, geline hak verirsem şımarır diye düşünürler. Sen dediğim taktikleri uygula yeter gerisinide zamana bırak hatta bu haftasonu babana git ama tabi söyleme hemen , baktın hala aynı şeylere devam özür dilemio boşanmayada kararlısın o zman konuş babanla.Annesine ya da kız kardeşine anlatıp akıl almalı mıyım. O kadar sıkkın ki canım.
Günaydın arkadaşlar. Ben bir yerde çok ciddi hata yapıyorum. Ne olur gösterin bana yanlışımı. Çünkü dayanamıyorum artık. Sorun eşim. Dün şehirdışındaydı. Aksama doğru aradım telefonu kapalıydı ulaşamadım. Aradan yarım saat sonra o aradı çekmiyordu dedi. Ama çekmeyen telefonla kapalı telefonu anlarız öyle değil mi. arar aramaz ulaşılamıyor diyordu. Ayrıca saat dort gibi konuştuk yüzde dört sarjim var dedi sonra arayıp ulaşamadım işte yedi gibi aradi yuzde iki sarjim kaldı dedi. Çok suphe ediyorum ama neyden şüphe ettiğimi bile bilmiyorum. Telefonda sordum diye gelince seni öyle bir dovecegim ki göreceksin dedi. Sonra ben de dedim ki şüphe ediyorum senden sana yetmiyorum benimle yetinrmiyorsun Kimle ne yapiyorsun diye merak etmek Nasıl iğrenç bir duygu biliyor musun dedim. Guvenmiyorsan defol git seni zorla tutan yok o. Çocuğu yarın eve gelme dedi. Ben nerde hata yapıyorum. Allah aşkına akıl fikir verin yıkık dokugum. Ona hesap soramazmisim öyle diyor.
Annesine ya da kız kardeşine anlatıp akıl almalı mıyım. O kadar sıkkın ki canım.
O kadar pişmanim ki. Yasadiklarima inanamıyorum. Ne kadar pislik olduğunu görsünler arkamda dursunlar istiyorum sanırım.Ne olacak anlatınca?
Kulağını mı çekecekler adamın?
Arkadaşım bu adam sizi mutsuz ediyor,niye çekiyorsunuz?