karmakarışık

İnşallah en kısa sürede doğru yolu bulursun ama sağlıklı bir evlilik ve eşin olmadığı çok açık. Eşinin seni hırpalamasına ve bu hakaretlere nasıl izin veriyorsun anlayamıyorum.

Ayakları yere sağlam basan güçlü kendini ezdirmeyen bir kişi olmanı temenni ediyorum en kısa sürede. Evliliğini bitir yada bitirme diyemem ama kendine saygını hiçbir zaman yitirme ve hiçkimsenin sana saygısızlık yapmasına izin verme...

Hayatımın hicbir evresinde bu kadar saygisizliga hakarere ugramadim ben. O kadar bittim ki. O kadar canım yaniyor ki. Adam bagirirken ne yapabilirdim ki. Ben bunları haketmedim.

Hayatımın hicbir evresinde bu kadar saygisizliga hakarere ugramadim ben. O kadar bittim ki. O kadar canım yaniyor ki. Adam bagirirken ne yapabilirdim ki. Ben bunları haketmedim.

Adam bağırırken sessiz olmayı seçin zaten, onun seviyesine düşmek yada onun ses tonuna çıkmak size hiçbirşey katmaz ama sonrası için de tedbirinizi alın, ona size bu şekilde konuşamayacağını eğer olmayacaksa da ayrı yollara gidebileceğinizi kimsenin kimse için zorunlu istikamet olmadığını anlatın.
Hiçkimse için değmezi mutlaka haketmemişsiniz zaten hangi kadın eşinden bunları duymayı hakedebilir ki.. Sakince düşünerek adımlarınızı atın ama kendinizden ödün vermeyin ve karşınızdakini ne kadar severseniz sevin vazgeçilmez olduğuğunu hissettirmeyin her zaman sizi kaybetme korkusu olsun, ya eşiniz sizi sevmiyor yada sizin ne yaparsanız yapın ondan vazgeçmeyeceğini düşünüyor başka türlüsü aklıma gelmiyor. Allah yardımcınız olsun.

seni swinger konusundan hatırlıyorum
bile bile ateşe attın kendini sen
Onu doğruya güzele yonlendirmeye calismamin ödülü oldu bu son yaptığı da. Baname demi dunyayi ben mi kurtaracagim. Seviyordum ya yillardir beklemistim ya. Akilsız kafam. Insan olmayana insanlik yapmamak gerekmis. Birisi hastaysa eger ömrünü onun için curutmemek gerekmis. Bu kadar yanlistan da doğru mogru çıkmıyormus.

Vazgrcrmeyecegimi düşünüyor. Konuştuğumda memnun degilsen defol git diyor. Barisinca da melek kesiliyor basima. Dengesiz hasta ne dersen de. Ben cozemedim. Ömrümden ömür gitti. Bıktım. Ben devam edemeyeceğim sanirim. Savasacak birsey bulamıyorum. Bugün iyi olsak ozur diler birdaha yapmayacağım der. Iki gun sonra ayni.

En güzeli aslında hiç beklentiye girmemek bu hayatta...sadece kocana karşı değil,herkese karşı ...kime ne yapıyorsan koşulsuz yap..koşullu olunca hayal kırıklığı büyük oluyor...
birde prensiplerin olacak tabi...o prensiplere hayatında kişilere yer vereceksin...
aklına uymayanı gönlüne uyuyor diye seçersen üzülürsün...şu an tam ortasındasın herşeyin..ilk kuralın ruhunu yormamak olsun gerisi kendiliğinden gelişir...

Canım sende o zaman ona vazgeçebileceğini göster, kaç yaşındasın bilmiyorum ama mutlu olmak, kısacık hayatı doya doya yaşamak varken neden böyle şeylerle uğraşasınız ki. Sadece sen gelince iyi olacaksa hiç olmasın daha iyi. Ben zaten özür dileyip sonra tekrar tekrar yapan insanlara deli oluyorum özür dilemin hiçbir önemi kalmıyor. Sadece lafta kalıyor,

İnşallah en kısa sürede kendin için en doğru yolu bulursun,ne güzel ayakların üzerinde durabileceğin bir işin var ailen arkanda hiçkimseye muhtaç değilsin bu durumda olamadığı bide üzerinde çocuğu olduğu için katlanmak zorunda olan çok kadın var her gün okuyoruz, o nedenle sahip olduklarının kıymetini bil, aklında eşin gelene kadar herşeyi ölç tart ve sana zarar veremeyecek evin dışında sakin bir yerde buluşup herşeyi konuş onunla aile terapistine gidin olmuyorsa da çok zorlamaya gerek yok

Daha gencsin yeni evlisiniz kurtar kendini bu manyaktan. Bence sakin ailesine de bisi anlatma sikayet eder gb. Boyle ani anini tutmayan bi adam sen bi anamami sikayet ettin diip daa beter seylerde yapar elinden kurtulamazsin Allah korusun

guliken , yukarıdaki mesajınız 4 şubat çarşamba günkü konunuzdan. Eşiniz müfettişmiş , görevi gereği de şehir dışında anladığım kadarıyla. İşinin niteliği itibariyle telefonuna her an cevap verememesi normal.

Bugün size sarf ettiği sözlerde haksız ve hatalı. Konuyu anlamak adına diğer konularınıza baktığımda şehir dışına gitmesinin sizin için bir sorun olduğunu gördüm. Eşinizin iş değişikliği gibi radikal bir değişiklik yapmayacağını düşünerek önce işini anlamaya çalışmalısınız.

Kısa zamanda yitirdiğiniz saygıyı yeniden evliliğinizde var etmek için nasıl bir yol izlenebilir bilemiyorum. Ancak eşinize duyduğunuz güven sorununu yenmek için karşılıklı oturup serinkanlılıkla konuşmalısınız.

Bu tarz adam olmayan erkeklerin hepsini Allah bildiği gibi etsin emi. Bunlar ne arar, ne ister bilmem ki. Bunların sıkıntısı ne. Söyle babana, dövsün gebertsin. Tek başına bununla uğraşamazsın. Aynı durum bende de vardı ben artık dedim abime. Şimdi o konuşacak ona öyle konuşsun bakalım. Pislik bunlar ya. Bunları biz sevdikçe bunlar bizim ağzımıza ediyorlar.

aksam konuşalım demek için aradım şimdi ama telefonu açmadi bile.

o arayana kadar arama sen tekrar şuan büyük ihtimal kafasında senin pişman olduğunu ve aklınca seni süründüreceğini düşünüyor. Bırak o sana geri dönsün
Şimdi ne düşünüyorum biliyor musun. Ya aksama kadar beni aldatirsa. Yemin ederim beni hasta etti bu adam.

Şimdi ne düşünüyorum biliyor musun. Ya aksama kadar beni aldatirsa. Yemin ederim beni hasta etti bu adam.

şuan çok yanlış şeyler düşünüyorsun, kendi kendini yiyorsun öncelikli bu düşüncelerden kurtul, hem çalışmıyor mu eşin, iş saati öyle şeyler yapamaz. Hem bir insanın içinde varsa senle günlük gülüstanlık bir hayat yaşarkende yapabilir.

biraz olumlu şeyler düşünüp, kafandan bu kötü şeyleri atmaya çalış.

Bugün döndü is gezisinden yani bur günlük gitmişti. Su an oturduğunuzmuz sehirde ama nerde ne yapıyor bilmiyorum.

Şaka mı yapıyorsun arkadaşım?
Bırak aldatacaksa aldatsın.
Sana bu kadar hakaret eden,iten kakan adamı ne yapacaksın bu saatten sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…