Karmakarisik duygular... bosanmak?

Benim eşimden yana bir sıkıntım yok,huzurluyum ve dert çekmiyorum,en büyük desteği aldığım ve karşılıklı sevgi duyduğum bir adamla seve seve çocuk yapmak için mücadele ederim tabiki,aile konusundaki sorunları ise kendisinin desteği ile çözüyorum,yani ailesi için eşimden vazgeçmiyorum,

Biz de sevgilimle kavga ettiğimizde asla sınır tanımıyoruz. Karakterle alakalı bir durum bu. Ama elbette bu sevgi ya da saygı olmadığını göstermiyor. Benim sevgilim normalde de kendi aramızda ağzı bozuk ve rahat birisi. Kötü niyet değil yani. Ayrıca ayrılmak kolay bir seçenek ilk bakışta. Ama sonrasında gerçekten özellikle psikolojik açıdan insanı çok yıpratan ve güven zedeleyen bir durum. Benim size tavsiyem şudur; eşinizin hakkınızdaki düşüncelerini, aranızı iyi olduğu sakin ve güzel bir zamanda konuyu sakince açarak öğrenin. Bu konuda kırıldığınızı, bu sözlerin size ağır geldiğimi açıkça belirtin. İnanın bu konuşmadan sonraki kararınız daha sağlıklı olacaktır. Kendinizi sakın üzmeyin. Kimse sizden daha değerli değil. Sevgiyle:)

Erkekler sinirlenince herşeyi söylerler,eşini iyi tanıman gerekiyor ki asıl söylemek istediğini bilmen için ..sinirle hareket etme sakın..allah hiç kimsenin yuvasının yıkılmasına izin vermesin ..
Allah aşkına kızın yaşadıklarına bak, Bi çıkın şu kafalardan bukadar yüceltmeyin. Bana hakaret edecek küfür edecek ben aslında başka anlam arayacağım, kocamı tanıyıp. Erkek olduğu için sinirlenince herşey serbest. Sizin yetiştirdiğiniz bir erkekte gidecek bir kızla evlenecek yazık ya.

Ben bu erkeğin hakkıdır demedim,öyledirler dedim.hiç bir erkeğin bir kadına hakaret küfür etmesini destekleyecek birisi değilim,

Ben bu erkeğin hakkıdır demedim,öyledirler dedim.hiç bir erkeğin bir kadına hakaret küfür etmesini destekleyecek birisi değilim,
Söylemeden edemeyeceğim.Birine cevap yazmak istiyorsanız.Mesajın altında cevapla butonu var.Onu kullanın ki cevap yazdığınızı karşınızdaki kişi bilsin.Sanırım yenisiniz
bilmiyorsunuz.

Gerçekten çok üzücü yaşadıklarınız. Ama siz bu adamdan ayrılamayacaksınız. Ya o sizi terk edecek yada çok daha ağır şeyler yaşayıp dank edecek. Çünkü bu adama bağımlı olmuşsunuz. Size arada bir verdiği güzel günlerle eğitmiş. Manipüle ederekte aciz hale getirmiş.Arada ne oluyor diyorsunuz, isyana yelteniyorsunuz ama sonra onu haklı çıkaracak bahaneleri kendi beyninizle üretiyorsunuz.

Adam resmen bir amaç uğruna size tahammül ediyormuş gibi davranışlar sergiliyor.Bende kinciyim ama böyle saçma şeye kin güdülmez. Bunu söylerken üzülüyorum ama adamda sevgi yok, size tahammül etmeye çalışıyor,artık vatandaşlık mı bekliyor, paramı topluyor her ne halt ediyorsa. Hiç bir yerede gitmez şu an onda o toto yok. Narsist.

Benim esim de sürekli en ufak şeylerden kavga çıkarırdı ve alttan alan hep bendim, çünkü tıpkı sizin gibi elalem ne eder, ailem üzülür, sonradan ya pişman olursam diye susardım, ama baktım ki bunun çözümü yok başedemiyorum ne ailesiyle ne kendisiyle, ayrılalım dedim ve eskisi gibi alttan almamaya ve her düşündüğümü söylemeye başladım, kısacası içimden bir canavar çıktı, simdi maşallah diyeyim çok rahat kafam, eşim sözümden çıkmıyor, ailesinin lafını da etmiyor, bence sınırlarınızı çizin, erkekler çocuk gibi biraz da, onlari cok önemsediğimiz için bunlar başımıza geliyor

Güzelim eşinin şehir dışındaki üniversitesini yarım bırakmasının nedeni gurbet acısı değil eşinin "gecimsiz olması , ailesinden başkası ile iletişim kurmayı becerememesi" olmasın sakın!? Ailesinin yanından ayrılmayı düşünmeyen adam gidip de yurt dışına evlenmezdi,seni hayatına sokmazdi senle hiç tanismazdiniz bile. Göz önünde olmak istemiyorum ona göre bir işte çalışmak istiyorum demesi de sosyal ilişkilerini yurutemedigini dusundurdu bana. Esinin aile üyeleri dışındaki başka insanlarla arası nasıl? Bir sosyal çevre ve sağlıklı ilişkiler kurabildi mi yaşadığınız ülkede?

Iki ruhlu birisi demekki

Seni iyi anlıyorum karşında bence narsist biri var bu klasik gibi görünebilir ama anlattigin davranışlar eski eşime benzettim ..sadece giden senden olur onu adam edersin hamile kalır çalışamaz son sana yapmadığı eziyeti bırakmaz kendini gelecekteki çocuklarını azcik seviyorsan arkana bakma düzgün birini bulup mutlu ol erkek bulmak kolay önemli olan adam bulmak ..bende senin gibi kin tutamam bu yüzden dayandım ama dayandığını bin pişmanım keşke diyorum ilk ayrılık kararimda hemen hamile kalmıştım ben 4 aylık gebeyken karnıma tekmeyi atmisken onu bosasaydim ama işte yapmadım tek pişmanlığım erken bosanmamak...kin tutamiyorsan şöyle bir şey öneririm sana ben öyle yaptım o hakaret ederken ses kaydı al ve hergun günde 3 kere dinle gerekirse ben bu şekilde yaptım bu bana güç verdi ve kolayca boşandım

sorun suki size soyledigi hersey komplexsinden istedigi yerde istedigi hayati yasayamadigindan.iyi isi parasi olsaydi almanyada ozaman farkli olurdu.kendisini orda yanlis hissediyor birde yetersiz hissediyor oyuzden ailesini on plana atiyor surekli ben yanliz degilimi ispat etmeye calisiyor. Soyledigi sozlerine aldiris etmeyin sozleri size degil yetersiz oldugunu dusundugunden bastirmaya calisiyor. Sizde ona trip atmayi birakin kiyaslamayin ailesiyle. Ona ailesinin siz oldugunuZu hissettirin

Allah Allah ilginç söylediği sözlere aldırış etmeyin küfür et tehdit etsin doğal ya Erkektir yapar kadın neki duyguları yok çalışsın kocaya baksın başlarım onun sosyal fobisinede gurbetinede hepimiz gurbete gidiyoruz bence karşıdaki adam eşine zerre saygısı yok konu sahibi çırlıycaksın paranı eline alacaksın onada harçlık bile vermeyeceksin erkeklere çok anlam yüklemeyin ya

Ha adam kompleks yapmış çok mühim konu fazlaşeyetmeyelim adamın gramı eksilir kız biye ses çıkardın adama zaten kompleksi var gurbeti var sosyal fobisi var

v
valla eskiden bende esim aslında iyidri kafasındaydım ama artık o fasılda gecti cünkü insan iyise kavgadada iyi olur öfkedede sevgidede kırmaya korkar ödü patlar kaybedicek diye agır laf konusamaz o yuzden sana yemek yapması ütü yapması vs hic görme bile sen orda paradan kıs bide ailesine para ver hayırdır desene kurum mu actık bu kadıların kendileri calısmıyor diye susmasına zaten karsıyım ki bilmiyorum sen calısıyomusun calısmıyomusun ama

erkekler 10 saat calısıyoda kadınlar 24 saat calısıyo üstüne bide kocayla ugrasıyo valla calısmayan kadınların susması kadar nefret ettigim baska bisey yok asıl siz kadınlar evde calıstıgı icin daha cok söz hakkı olmalı valla evin isi hic bitmiyo hele bide cocuk varsa oooo

Ausläbderbehörde yabancilar subesi gibi birsey. Oturum izni vize kagit kurek islerin prosedurlerin basvurma merkezi.

Benim 2 kedim var. Bu adam la kedilerimi dahi kiyaslayamam. Kurban olsun kedilerime. Sen her konuda kadina muhtac ol, tek basina doktora gidip basim agriyor diyeme, ama boyle hirla. Oldu..

Ben size çok üzüldum. Avrupa nın göbeğinde is güÇ sahibi bir kadınsınız ama işsiz güçsüz, sizi zerre sevmeyen, şiddete meyilli ve sinirlendiğinde kantarin topuzunu kaçıran bir hoddukle evlisiniz . Üstelik ona mecbur olduğunuzu düşünüyorsunuz ki bu en kötüsü. Sizi sindirmiş adeta. Hiç saygısı yok, ağzına gele i söylüyor. Hele ki sonradan yazdığınız mesajı okudum inanamadım. Arkanızdan adi s...siz diyor ne bu öfke ne bu celal?? Çok üzgünüm ama sizi şu anda sadece para için kullanıyor. Ailesine oLuk oluk para da akıtsanız sız bu adama yaranamazsınız. Çünkü sizin bir aile olduğunuzu kabullenememiş. Tekrar söylüyorum sizi sevmiyor ve değer vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…