- 23 Aralık 2018
- 24
- 12
- 38
- Konu Sahibi Biktimartik11
-
Size karşı sevgisi saygısı olmayan hem de bunu kendi ağzıyla itiraf eden bir adamla evli kalmayın.Pamuk ipligine bagliymis hersey. Onun bana saygisi sevgisi zaten kalmamis, tahammülüde kalmamis
Şaka olmali.kendisi suan calismiyor ben sabah kalkip ise giderken kalkar kapiya kadar eslik eder..
1. Eşiniz sizi sevmiyor. En azından ailesi ile kıyas edilince siz bir hiçsiniz. Görünmüyorsunuz. Size mikroskopla bakmak gerekiyor.
Evliliğinizin temel sorunu bu..
Yurtdışına gelmek için sizinle evlenmiş olabilir mi ?
Yavuz hirsiz misi sizi bastiriyor,manuple ediyor ,
Demediniz mi bizden kisip surekli ailene yolluyorsun,ben senin ne insanligini gordum,geldin burada kazanip bana shksm mi kesiyorsun ,
Bosanin adam olmaz tr yede donmeyin ,orada bu kadarini yapan burada ailesiyle bir olur sizi ezer
Bende kinci biriyim. Asla unutmam bu elimde olan bir sey değil. Unutamıyorum bu huyumdan defalarca vazgeçmek için çırpındığımda başaramadım ama yok yapışmıs damarlarımızda oluk oluk akıyor kin. Üzgünüm asla geçmez bu. Kendimden biliyorum ne olursa olsun unutamıyoruz belki 1 gün belki 1 yıl belki 11 yıl geçse de o laf yine vuruluyor yüze.
Fakat bu tip huylara asla şakayla karışık bir sey söylememek gerek. Söyleyeceğinize bin pişman olursunuz yoksa. Tıpkı bu şekilde.
Hem calismiyo ,hem nankor hem bagiriyor neden cekesiniz ,onsan kavgadan sonra insan es olarak sevemsz ,elini suresi gelmez kihaklisiniz.. oysaki nekadar mücadele etmistik. ailem istememisti uzak oldugu icin. cok ugrasmistik, herkese karsi savasmistik. simdi ise hic birsey kalmadi.. nankör oldugunu düsünüyorum. cünkü yanindakinin kiymetini hic bilmiyor. ailesinin yanindayken onlarlada cok tartisiyor, ama buradayken degere biniyorlar.
gecen yil ben izinden erken dönmüstüm, üc hafta daha kaldi kendisi türkiyede. o üc haftada da ben degere binmistim, canimlar cicimler. yan yanayken aldiramadigimi uzak kalinca kendisi gidip hediye olarak almisti.. gibi gibi.
Eğer gerçekten bir şeyler uygulamak istiyorsanız bir kinci biri olarak benim aklıma başıma getiren bir şey var. Karşımdaki insan uzaklaşınca affallarım, alttan almasa afallarım kendisini değiştirdiğince ciddi ciddi afallarım. “Bu böyle değildi ya ne oldu buna” diyip hemen kendime çeki düzen verip çabalarım. Gerçekten seviyorsam çabalar ve mücadele eder kendimi törpülerim.Dogru söylüyorsunuz. Bence cok yorucu birsey..
Eğer gerçekten bir şeyler uygulamak istiyorsanız bir kinci biri olarak benim aklıma başıma getiren bir şey var. Karşımdaki insan uzaklaşınca affallarım, alttan almasa afallarım kendisini değiştirdiğince ciddi ciddi afallarım. “Bu böyle değildi ya ne oldu buna” diyip hemen kendime çeki düzen verip çabalarım. Gerçekten seviyorsam çabalar ve mücadele eder kendimi törpülerim.
Bazen gerçekten yokluk terbiye olabiliyor. Deneyin derim. Eşinizin sizi sevdiğini sanmıyorum ama bir deneyin. Kendisi yokmuş gibi davranın, ilgi göstermeyin, her söylediğine olumlu cevaplar vermeyin, taviz vermeyin. Kısaca değişin. Kişilik ayarlarınızla oynayın biraz. Bakalım sizdeki değişiklikleri farkedecek mi? Farkedip neler yapacak? Önemli olan bunları görmek. Eğer gerçekten hiçbir sey yapmıyor ve çabalamayıp görmezden gelip saygısızlaşıyorsa hiç durmayın ve lütfen boşanın. Ömrünüzü de heba etmeyin.
Gelişmeleri haber edin lütfen, canınızı sıkmayın.bunu yapacagim.. bir ise yarayacagini sanmiyorum ama.. tesekkür ederim
İlk olarak bu dünyaya bi kere geliyoruz, siz kazandığınız parayla yaşadığınız ortamı güzelleştirmek isteyip de eşiniz üç beş kuruşun hesabını yapıp kardeşlerine de kendisi çalışmadan para gönderiyorsa bir oturup düşünün bence. Eşiniz sizi çok fazla manipüle etmiş. Siz de her şeye tamam demişsiniz, yalvarmamı bekliyor demişsiniz demek ki siz de ona o güveni vermişsiniz. Lütfen yapmayın gerçekten kendinizi mahvedersiniz en son. Boşanmak ilk aklınıza gelen çözüm olmasın ama bence ayakları yere sağlam basan, güçlü bir kadın olarak karşınıza alıp konuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?