Karmakarisik duygular... bosanmak?

Beyefendinin kaç aydır çalıştığı yok, bunlar sizin paranızla yapılıyor. Adam gibi muamele görseniz tamam diyeceğim de, yaptıkları büyük nankörlük.

Geçinmeye gönlü yok. Dediğim gibi, zamanını bekliyor. O ülkede yerini sağlamlaştırınca o gidecek.

Öncelik le eşinizin ailesine para yollamayı kesin kendi kazancınız olan parayı istediğiniz gibi harcamaya bakın,eşinize herturlu ilgi alakilayi bitirin görsün bı pasamiz noluyomus ,sakın acimayin baktınız akillanmiyor o coook sevdiği ailesine iade edin.

Az önce yine birbirimize girdik. Gercekten okadar yoruldumki. O an dedim bitti bu is, istemiyorum. Mantikli hic bir isim yokmus. Sacma sapan seylere takiliyormusum. Agzima geleni düsünmeden konusuyormusum. Insan bir düsünürmüs konusmadan. Ben bunu diyorum ama bu olay nereye gider bu adam sinirlenir diye düsünmüyormusum. Gelisi güzel yasiyormusum. Ben nasil „o süsü oraya aldirirsam adam degilim“ dermisim. (Gülerek söylemistim ilk tartisma baslamadan)
Bende „senin tek derdin bu demekki, ailene götürecegin birseye yok dedigim icin bu yaptiklarin. Bu güne kadar herseye tamam olur dedim simdi birseye yok dedim ya gözüne batiyor“ dedim.
Ne götürmüsüm, ne götürmek istemisim. Gibi seyler söyledi.
„Senin babanin burada eskittigini benim annem babam görmedi bile, heves ediyor demekki adam ailesine göstermek istiyor diye düsünemedin mi“ dedi. „Ben sana kendi düsüncemi fikrimi söyledigimde bu raddeye getiremessin olayi“ dedim. Onun karsisinda benim düsüncem fikrim olmayacakmis. Beni insan yerine koymuyormus.
Ben hic kavga cikmasin diye ugrasmiyormusum. O raddeye gelecegiz inan bana bak görürsün, tutacagim sacindan sürükleyecegim babanin evine kadar bende defolup gidecegim. Bunlari söyledi. Ve daha bir sürü sey.

Bir an kalktim ve ablama anlatacaktim olani biteni. Mutfaga gittim bes dakika kadar tek basima kaldim. Düsündüm. Salondan sesi geliyor. „Adi se...siz“ diye.

Bitir dedim. Ne duruyorsun kopsun dananin kuyrugu. Ama korkuyorum kizlar. Aramiz iyiken ki davranislari aklima gelirde pisman olursam, yalniz kalirsam, özlersem? Onun disinda, aileme karsi ciktim pesine düstüm, kimseyi gözüm görmedi illa o dedim, simdi kendim ettim kendim buldum evet ama insanlara bu firsatida vermek istemiyorum.. Bilmiyorum kafam cok karisik. Cesaretim yok. Korkuyorum.

tatlim kac yasindasin bilmiyorum ama gençsin daha,evet bu adam seni manipule ediyor, evet sen haklisin kuskularinda,evet insan kavgada gercek yuzunu gosterir, bu da gosteriyor iste...belli ki calışmaya niyeti yok zaten, cocuk filan olursa o kavgadaki yüzü senin gerceğin olacak,çunku ayağın iyice bağlandıgi icin bu kadar bile çaba gostermeyecek, yol yakinken dön

Bak şimdi ayrılık durumunda kadın ve erkeğin duygu durumları ters orantılı. Sen şimdi ayrılırsan pişman olursun, üzülürsün ağlarsın o zil takıp oynar. Zaman geçince sen rahatlarsın, huzurun gelir, yüzüne renk gelir. O yanındaki hanzo da sizin ilk ayrıldığınız zamanki halinize döner.

Anlamıyorum, sayenizde ailesini doyuruyor. Gelişmiş ülkede yaşıyor, tam işlevli sosyal devlete sırtını dayıyor. Ama o değil, Siz korkuyorsunuz. Saçma.

Duygusal anlamda korkuyorum. Maddi olarak zaten muhtac degilim kendi ayaklarimin üzerinde durabilirim. Ama yalniz kalmak, düzen bozmak, „elalem“.. „Biz sana demistik“ der gibi bakan gözler.. ayiplayarak bakanlar. Bunlar geliyor aklima.

ooooo duygu somürüsüne bak, babası senin babana heves ediyorsa kendisi çalişıp , once senin ihtiyaclarini sonuna kadar karşilayip artanla da babasınin hevesine harcasin o zaman... utanmadan bi de bunu soyleyebiliyorsa zaten amaci belli, ettiği küfürler de evliliğinizin fragman güftesi belli ki dikkat et

Tabiki ev işi yapacak çalışmıyor bu bir artı değil. Eşiniz sizinle ailesine para yedirmek için evlenmiş. İnsan gözünün önünde olunca göremiyor ama dışardan bakınca tamamen paraya dayalı evlilik olduğu görülüyor. Boşanıp boşanmamak size kalmış

El alem iki gün konuşur sen ömür boyu çekersin. Senin hanzonun neyine gerek kadın? Postala gitsin köyüne, yalnız ölsün.

Çok iğrenç bir adam çok.Gücünüze güvenin.Kurtulun bu adamdan.

Bu ayırımı hissedersin sen ... kadın hisseder

yavru kuşum, guzel kizım Almanya dasin, Marx ın, Horkheimmer in, Hegel in, Frankfurt okulunun, radikaller devrimiyle 20. yy. da çığir açmıs, kristal gecelerinden sonra maglup olmusken 50 yilda sanayiisiyle ekonomisiyle lider olarak ayaga kalkmiş germen aydinlarinin memleketindesin,Yozgat in köyündeki kizlar bile kırdı bu kalıpları sen hala bosanirsam el alem ne der derdinde misin? hiç mi acımiyosun kendine

Ayrıca düzeniniz falan yok o adamla, parazit gibi yapışmış. Son damla kanınızı da emmeden düşmez yakanızdan. Benliğinizi kaybetmeden, kaynaklarınızı harcatmadan sıkın ilacı atın üzerinizden bu parazit yaşam formunu.

Sizi "sacinizdan sürükleyerek baba evine atmakla" tehdit eden bir adamdan fiziksel şiddet görmekten, onu ayrildiginizda ozlemekten daha fazla korkun bence .Genelde insanlar dediklerini yaparlar ; karisini döven adamlar ilk önce " seni döverim " der...karısını öldüren adamlar "sus bak seni öldürürüm" der! Elalem ne derse diye göz göre gore şiddete maruz kalmaya gerek yok

3-5 ayda bir TR ye gönderilen 100 Euro 'nun lafı edilmez, aynı şekilde ailesine alacağı 3 kuruşluk balkon süsünün de.
Siz dengeyi tutturamamissiniz. Hem çalışıyor hem harcayacağınız küçük paralarda bile adama söz hakkı tanıyorsunuz. Buna adamı alıştır, sonra en olmadık zamanda işte fırsat diye kavgasını et...
Bunların haricinde adam da çok ağır konuşmuş. Ne zekaniz kalmış, ne kadınlığınız...
Hala neden istemiyorsan ahanda kapı denmez ki? Sepetleyin memleketine... bir de ne kadar birikiminiz var? Siz burada üç kuruşu sıkın, orada millete yedirin... ne saçmalık.

O sadece bir blöf. Kadını babasının evine atarsa ailesini kime besletecek? O ülkede nasıl kalacak, vatandaşlık için evlilik yaptı yüksek ihtimal. Nazik totosunu kaldırıp çalışmak zorunda kalır o zaman beyefendi.

Canım bu kız musluğu kapatsin,evi ben gecindirmiyorum git sen çalış da biraz da evi sen gecindir desin gör bak şiddet görüyor mu gormuyor mu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…