- 4 Mayıs 2020
- 506
- 265
- 41
- Konu Sahibi Biktimartik11
Saçından tutup baba evine götürecek ?
Ne cesurca laflar
Ne cesurca laflar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsam o durumlara düşmeden koyarım herifi kapının önüne. Bunu da Türkiye' de yaparım ha. Avrupanın göbeğinde bir kadının evrimini tamamlayamamış bir oluşuma katlanması çok ağır geldi banaCanım bu kız musluğu kapatsin,evi ben gecindirmiyorum git sen çalış da biraz da evi sen gecindir desin gör bak şiddet görüyor mu gormuyor mu!
Hangi insanlara fırsat vermek istemiyorsunuz?Az önce yine birbirimize girdik. Gercekten okadar yoruldumki. O an dedim bitti bu is, istemiyorum. Mantikli hic bir isim yokmus. Sacma sapan seylere takiliyormusum. Agzima geleni düsünmeden konusuyormusum. Insan bir düsünürmüs konusmadan. Ben bunu diyorum ama bu olay nereye gider bu adam sinirlenir diye düsünmüyormusum. Gelisi güzel yasiyormusum. Ben nasil „o süsü oraya aldirirsam adam degilim“ dermisim. (Gülerek söylemistim ilk tartisma baslamadan)
Bende „senin tek derdin bu demekki, ailene götürecegin birseye yok dedigim icin bu yaptiklarin. Bu güne kadar herseye tamam olur dedim simdi birseye yok dedim ya gözüne batiyor“ dedim.
Ne götürmüsüm, ne götürmek istemisim. Gibi seyler söyledi.
„Senin babanin burada eskittigini benim annem babam görmedi bile, heves ediyor demekki adam ailesine göstermek istiyor diye düsünemedin mi“ dedi. „Ben sana kendi düsüncemi fikrimi söyledigimde bu raddeye getiremessin olayi“ dedim. Onun karsisinda benim düsüncem fikrim olmayacakmis. Beni insan yerine koymuyormus.
Ben hic kavga cikmasin diye ugrasmiyormusum. O raddeye gelecegiz inan bana bak görürsün, tutacagim sacindan sürükleyecegim babanin evine kadar bende defolup gidecegim. Bunlari söyledi. Ve daha bir sürü sey.
Bir an kalktim ve ablama anlatacaktim olani biteni. Mutfaga gittim bes dakika kadar tek basima kaldim. Düsündüm. Salondan sesi geliyor. „Adi se...siz“ diye.
Bitir dedim. Ne duruyorsun kopsun dananin kuyrugu. Ama korkuyorum kizlar. Aramiz iyiken ki davranislari aklima gelirde pisman olursam, yalniz kalirsam, özlersem? Onun disinda, aileme karsi ciktim pesine düstüm, kimseyi gözüm görmedi illa o dedim, simdi kendim ettim kendim buldum evet ama insanlara bu firsatida vermek istemiyorum.. Bilmiyorum kafam cok karisik. Cesaretim yok. Korkuyorum.
Hangi insanlara fırsat vermek istemiyorsunuz?
Almanya'nın Hans'ının Angela'nın umrunda mı sizin evliliğiniz?
Zengin ya da ünlüsünüz de itibarınız mı sarsılacak boşanınca?
Öyle saçma bahaneleriniz var ki.
Bundan bize ne.
Siz kocayı paranızla yanında tutmaya utanmıyorsunuz ya asıl rezillik bu.
Bu söylediginizi söyledim az önce ona. Senin söylediklerin dogru, insan kavga ederken olmayan seyi var edemez dedim. Tozu dumana katti yine. Küfürler etti. Sacma sapan düsünüyormusum. Insanda akil olmasi gerekiyormus mantikli düsünebilmesi icin. Garip gurup seylere heves ediyormusum. Kedi köpek tavsan balkon süsü.. hic mantikli bir isim yokmus zaten. Insanlar hafta sonum geldi esimle güzel vakit gecireyim derken ben kavga cikarmak istiyormusum. Herseyi berbat etmek istiyormusum. Hem kendi hayatimi hem onun hayatini mahvediyormusum.
Herhalde sizi suçlayacak.Akrabalardan bahsediyorum.. Bahane bencede evet. Okadar karistirdi ki kafami, bu duruma düstügümüz icin ben bile kendimi suclu görür oldum. Beni bu hale sen getirdin kavga cikara cikara diyor.
Bu ne ya canavar mı?Madem öyle, madem bukadar pismansin. Madem beni insan yerine koyamiyorsun kapi orda git dedim.
Gidecem zaten göreceksin dedi. Neyi bekliyorsun oturumun bitmesini mi diye sordum. Gideceksen simdi kalk git uzatmanin anlami yok dedim.
Öyle sessizce gitmem dedi. Önce rezil edecem seni herkese, sürükleyerek götürecem babana ondan sonra cekip gidecem dedi.
Durdugu yerde dahada sinirleniyor. Cikti simdi babamla disarida oturuyor utanmadan. Kendimi zor tutuyorum herseyi aileme anlatmamak icin..
Annem canim zaten yatalak hasta.. babam anneme bakiyor.. bukadar seyin icinde birde ben bosaniyorum nasil derim?
Kendimi bosanacak kadar güclü sanirdim hep. Ama öyle olmuyormus.
Elin asalak adamına bakacağınıza, boşanın da sizi doğurup büyüten anaya bakın.Madem öyle, madem bukadar pismansin. Madem beni insan yerine koyamiyorsun kapi orda git dedim.
Gidecem zaten göreceksin dedi. Neyi bekliyorsun oturumun bitmesini mi diye sordum. Gideceksen simdi kalk git uzatmanin anlami yok dedim.
Öyle sessizce gitmem dedi. Önce rezil edecem seni herkese, sürükleyerek götürecem babana ondan sonra cekip gidecem dedi.
Durdugu yerde dahada sinirleniyor. Cikti simdi babamla disarida oturuyor utanmadan. Kendimi zor tutuyorum herseyi aileme anlatmamak icin..
Annem canim zaten yatalak hasta.. babam anneme bakiyor.. bukadar seyin icinde birde ben bosaniyorum nasil derim?
Kendimi bosanacak kadar güclü sanirdim hep. Ama öyle olmuyormus.
kimseye açıklama yapmana gerek yok, çok çok yakinlarına " çalışmıyordu siz de biliyorsunuz, çalışmayı da düşünmüyordu, bu yuzden evliligimizin geleceği yoktu, bitirmek zorunda kaldım" demeniz yeterli. Başka hicbir mazeret veya ayrınti vermenize gerek yokAkrabalardan bahsediyorum.. Bahane bencede evet. Okadar karistirdi ki kafami, bu duruma düstügümüz icin ben bile kendimi suclu görür oldum. Beni bu hale sen getirdin kavga cikara cikara diyor.
Bu ne ya canavar mı?
Korkunç tehditleri var
Sen ne yapmışsın ona bu kadar ?
sakin gelme bu oyunlara , suç bastirmaktan baska bisey degil, duygu sömurusunun manipulasyonun alasıni yapıyor, saçından tutup atarım diyen adam mı diyor bunları? uyanBen onu bu hale getirmisim. O anasindan böyle sinirli dogmamis. Sevgiliyken baslamisim onda bazi seyleri yitirmeye. Kavga ede ede. Herseye takila takila. Onu bu hale ben getirmisim. Agzimi tutamamisim. Bunu söylersem kavga cikar söylemiyim dememisim.