Karmakarisik duygular... bosanmak?

Bence kavgada söyledikleri gerçek insan olmayan bir şeyi kavgada birden var edemez buradan bakınca üzgünüm ama seni kullanıyor bedavadan yanına gelmiş çalışmıyor e ailesine para da gönderiliyor ara ara dolunca da gerçekleri söylüyor işte seni de böyle sindirmeye çalışıyor dik dur hadi kalk git bakalım kapı orada de dönmeyecek buraya adım gibi eminim

Ben de şahsen farklı bir yorum yazacaktım ancak sizin çalıştığınızı beyefendininçalışmadığını öğrenince çok değişti olaya bakışım. Bir çok erkeğin tek derdi paradır. Bunu bilir bunu söylerim. Ailesini 2. Olan atıp burası benim evim evliliğim diye karısına evine sahip çıkması da uzun zaman alıyor. Çocuk olacak da, büyüyecek de, ihtiyaçlar artacak da.. sorumluluk sahibiyse o vakit burası benim evim deyip kendi ailesini 2. Planda düşünecek. Ben genelde böyle gözlemledim.

Muhtemelen kendisi sizinle daha iyi sartlarda yasiyorsa icine sinmiyordur. Ailem de iyisini görsün diye alip götürme hayali kuruyordur.

Siz soyle demelisiniz; konu bin liralik sey degil ailen de degil. Konu senin buradaki yuvani ikinci plana atman.

Ayrica rahatsiz etmeli sizi neden etmiyor? Rahatsiz etmedigi icin ailesine hep daha fazlasi size hep kisitlamalar.. Ben de yurtdisindayim. Agactan para toplamiyoruz. Herkes ayakta kalmaya calisiyor su zor gunlerde.

Kocanız çalışmıyor ama ailesine para gönderiyorsunuz.
Sizin paranızla ailesine yiğitlik yapan adama nasıl saygı ve sevgi duyuyorsunuz? Üstelik kendi kazandığınız paranızı kendi evinize harcamanıza izin alacak kadar ezilmişsiniz. Onur kırıcı değil mi bu?

Calismadigi halde eş ailesine verilen yüklü miktarda para, yine calismadigi halde kardeşlere gönderilen para , kendi eşi nin istediği 1 liralık süs eşyalarını almayip (para biriktirmek düşüncesi ile) kendi ailesine aynı suslerden almak istemesi ve yukarda okudugunuz onca para kelimesine karşı sizi 1 liralik şeyin lafını yapıyor olmakla suçlaması, hakarettir , saygisizliktir , sevgisizliktir , terbiyesizliktir.

Ben de öyleyim. Yanı kafamda ciddi anlamda ayrılma fikri olsa pisman ederim. Ama onun dışında başkaları duysun istemem. Özellikle aileler. O nedenle mecburen bir noktadan sonra affediyorum. Ama içimdeki kırgınlık geçmiyor ve tekrarlanıyor bu olaylar.

Uzun vadede o kadar yoruluyor ki insan boşanmaya bile hali kalmıyor... İşin kötüsü bu duruma duyarsızlaşıyorsunuz. Ölüm gibi birşey oluyor ama kimse ölmüyor. O yüzden kısa vadede ya evliliğin devamı için çözüm yolu bulacaksınız ya da boşanacaksınız. Ama uzatmayın 1 gün 1 yıl gibi geçiyor. Çok lanet bir süreç.

Size bu lafları eden insanımsı şeye koca gözüyle bakabiliyor musunuz cidden? Adam sizin söylediğiniz bir lafa nelerle karşılık vermiş.Siz bunları yutup oturdunuz mu? Çalışmıyor, saygısız leş biri... Ve beni kapıya kadar geçirir diyorsunuz...Şaşırıyorum cidden.

Bizim Alamancilarin kizları niye hep boyle ya? medeniyetin gobeginde doğup niye ısrarla bu hanzolarla evleniyorsunuz, cidden merak ediyorum? Bi de ismarlama ha, orda da denk gelmiyorlar, tee memleketten ön ayak olup gotüruyolar bunlari oralara... bu kadar çok mu seviyorsunuz ortadoğululuğu, aşağilanmayi , kullanilmayi...ne bileyim anlayamiyorum

İnanın bana o raddeye gelmiş.
1. Çalışmıyor, sizin paranızla ailesini besliyor.
2. Bir liralık şeyi size layık görmüyor ama elinden gelse ailesine dünyaları bahşedecek.
3. Sevgi göstermiyor, en ufak tartışmada ortalığı yıkıyor.

Sizi yurtdışı bileti, çek defteri olarak görüyor, evlenme sebebi o. Yok Türkiyede kalmak istemiş, yok evimizi arabamızı alıp gideriz bari demiş. Yalan, oyun hepsi. Türkiye' de ne kazanıp da ailesini doyuracak?
Sevilmiyorsunuz, kullanılıyorsunuz uyanın.
Yol verin gitsin o çok sevgili ailesinin yanına köylü kurnazını.
Siz bırakmazsanız orada yerini sağlamlaştırınca o bırakacak zaten.

Ausländerbehörde ye gidip postalatin bunu. Ailesi ile susledigi balkonda otursun. Almanyaya koca getirmek, onun alismasini saglamak vs okadar zor isler ki. Bids böyle seyler duymak cok yikici.
ahahsdfgfs evcil hayvan edinme prosedürü gibi Almanyaya koca getirme prosedürü mü var kiz Auslanderbehor dedigin de barinak gibi bisey mi? Gerci konudaki koca bozmasinin da evcil hayvan dan pek farki yok ama arada sahibine hırlamasi biraz sorun yaratmis gibi, bi de buna mama yetismez kardes adam euro yla besleniyor resmen, ısırmaya başlamadan sal gitsin, ne hali varsa gorsun kuduz, kedi al bitane, hem daha hesaplı hem daha vefali...misss

Son düzenleme:

Yok hayir, bahsettiginiz kisi degilim. Gecen yil üye olmustum bu ilk konum. Ailesiyle bir sorunumuz yok, cok severim kendilerini, onlarda ayni sekilde cok üzerime titrerler. Sorunum ailesiyle degil direk kendiyle..

Yok hayir, bahsettiginiz kisi degilim. Gecen yil üye olmustum bu ilk konum. Ailesiyle bir sorunumuz yok, cok severim kendilerini, onlarda ayni sekilde cok üzerime titrerler. Sorunum ailesiyle degil direk kendiyle..
İki ay para göndermeyi kesin, o üzerinize titreyen aileyi bir daha görün. Bak benim beynim uyuştu burda,atın şu yiyicileri başınızdan. Siz zerre pişman olmayacaksınız, pişman olacak tek kişi o yanınızdaki hanzo. Bir daha bulamaz böyle rahatı.

Bazen haksizlik mi ediyorum diye düsünüyorum. Yada gercekten fazlasiyla manipüle etti beni, artik dogruyu yanlisi göremez oldum sanki. Gecen yil alti ay kadar full time olarak calisti. Izine giderken oradan ayrildi, cok agir geldigini söyleyerek. Izinden dönünce ona zor zekat is bulduk, iki hafta gitti oda zor geldi ayrildi. 12. aydan beri part time olarak calisiyordu ayda 6 gün, corona sebebiyle sirket kapali suan orayada gidemiyor. Markete, lokantaya vs soralim diyince, göz önünde olmak istemedigini söylüyor. Fabrika tarzi daha iyi olurmus. Altinda birsey aramak istemedim, türkiyede iki üniversite bitirmis, zoruna gidiyor olabilir dedim ama, sorumsuzluktu bir yandan da.. bilmiyorum.

Bu söylediginizi söyledim az önce ona. Senin söylediklerin dogru, insan kavga ederken olmayan seyi var edemez dedim. Tozu dumana katti yine. Küfürler etti. Sacma sapan düsünüyormusum. Insanda akil olmasi gerekiyormus mantikli düsünebilmesi icin. Garip gurup seylere heves ediyormusum. Kedi köpek tavsan balkon süsü.. hic mantikli bir isim yokmus zaten. Insanlar hafta sonum geldi esimle güzel vakit gecireyim derken ben kavga cikarmak istiyormusum. Herseyi berbat etmek istiyormusum. Hem kendi hayatimi hem onun hayatini mahvediyormusum.

Düzenli olarak göndermiyoruz, zaten ihtiyaclari da yok sadece kardesi suanda okudugu icin ona harclik olur gibisinden 50-100€ kadar gönderiyoruz. Bazen iki bazen üc dört ayda bir. Lafi edilecek birsey mi bilmiyorum. Bir yandan diyorum, benim ailem geliyor yiyoruz iciyoruz oturuyoruz. Yegenlerimin dogumgünlerine hediyeler aliniyor vs. Onlarda öyle birsey yok cok görmeyim diyorum ama cok mu saf düsünüyorum bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…