- 19 Temmuz 2018
- 64
- 42
- 88
- 27
- Konu Sahibi Powergirll12
-
Ne kadar uzak oturursan o kadar iyi. Düşündüğün gibi müstakbel kvnin senden yardım istemesi büyük ihtimal.Merhaba kızlar , 2 yıllık ilişkim var.
27 yaşındayım.İkimizde aynı yaştayız.Mezun olalı epey oldu , atanamadım sınavım 2 yılda bir olduğu için beklemek zorundayım özelde iş bulamiyorum tecrübem olmadığı için.
Sevgilimde çalışıyor , maaşı çokta yüksek değil.
Aileler biliyor.
Ben atanıp evlenmeyi istedim ama olmadı 2 sene daha beklemem lazım sınav için kesin olacağının yine bir garantisi yok.
Artık tek maaşla geçim de zor.
Etrafımda konuşacak kimse olmadığı için konuyu buraya taşıyıp fikir almak istiyorum.
Sevgilim şehirde yaşamıyor doğup buyudugu ilçenin ufak bir köyünde yaşıyor işi orada.
Ailesinin evine çok yakın da evi var,eşyaları falan kendisi almış hatta evi baştan asagi dizmiş.Kendisi şu an o evde yaşamıyor ailesiyle yaşıyor.
Ailesiyle de konuştum , annesi bizim o evde yaşamamızı istiyor babası siz nerede mutlu olacaksanız orada yaşayın ama geçim zor başka yerde yaşayacaksanız kira parası bilmem ne falan dedi tabiki bizde destek çıkarız siz mutlu olun yeter dedi.
Ama aklım karıştı.
Ben köyde daha önce kalmamış biriyim nasıl yaparım yapabilir miyim onu bilmiyorum.
Eve bağlı biriyim hatta aylardır evden çıkmıyorum çok gezmeyi sevmiyorum.
Ama ailesine o kadar yakın oturmakta güzel bir fikir gibi gelmiyor.
Sanki öyle yakın oturursam ailesine ben bakacakmışım gibi düşünüyorum.Yemektir temizliktir aklıma böyle şeyler geliyor.
Ama uzak oturursak herkesin evi ayrı diye düşünüyorum.
Nasıl geçiniriz diyorum ev olmayınca tek bi maaşla.
Ne yapacağımı bilmiyorum.
Gözüm asla yükseklerde değil ama düşünmeden de edemiyorum.
Atanmayı beklesem 2 yıl daha ömrümün gitmesini istemiyorum anne olmak istiyorum..
Ne yapmalıyım
Sevgilinin kendisine ait ayrı evi var. Fakat köy yaşamına alışkın değilsen uyum sorunu yaşayabilirsinMerhaba kızlar , 2 yıllık ilişkim var.
27 yaşındayım.İkimizde aynı yaştayız.Mezun olalı epey oldu , atanamadım sınavım 2 yılda bir olduğu için beklemek zorundayım özelde iş bulamiyorum tecrübem olmadığı için.
Sevgilimde çalışıyor , maaşı çokta yüksek değil.
Aileler biliyor.
Ben atanıp evlenmeyi istedim ama olmadı 2 sene daha beklemem lazım sınav için kesin olacağının yine bir garantisi yok.
Artık tek maaşla geçim de zor.
Etrafımda konuşacak kimse olmadığı için konuyu buraya taşıyıp fikir almak istiyorum.
Sevgilim şehirde yaşamıyor doğup buyudugu ilçenin ufak bir köyünde yaşıyor işi orada.
Ailesinin evine çok yakın da evi var,eşyaları falan kendisi almış hatta evi baştan asagi dizmiş.Kendisi şu an o evde yaşamıyor ailesiyle yaşıyor.
Ailesiyle de konuştum , annesi bizim o evde yaşamamızı istiyor babası siz nerede mutlu olacaksanız orada yaşayın ama geçim zor başka yerde yaşayacaksanız kira parası bilmem ne falan dedi tabiki bizde destek çıkarız siz mutlu olun yeter dedi.
Ama aklım karıştı.
Ben köyde daha önce kalmamış biriyim nasıl yaparım yapabilir miyim onu bilmiyorum.
Eve bağlı biriyim hatta aylardır evden çıkmıyorum çok gezmeyi sevmiyorum.
Ama ailesine o kadar yakın oturmakta güzel bir fikir gibi gelmiyor.
Sanki öyle yakın oturursam ailesine ben bakacakmışım gibi düşünüyorum.Yemektir temizliktir aklıma böyle şeyler geliyor.
Ama uzak oturursak herkesin evi ayrı diye düşünüyorum.
Nasıl geçiniriz diyorum ev olmayınca tek bi maaşla.
Ne yapacağımı bilmiyorum.
Gözüm asla yükseklerde değil ama düşünmeden de edemiyorum.
Atanmayı beklesem 2 yıl daha ömrümün gitmesini istemiyorum anne olmak istiyorum..
Ne yapmalıyım
Evet kendisine ait gidip gördüm hatta güzel bi ev eşyaları full çalışırken almış hepsi jelatinliydi açılmamıştı mesela o eşyaları birlikte almak isterdim ben seçmek isterdim sonuçta ben yaşayacağım o evde ona da biraz canım sıkıldı doğrusu ama en önemlisi evler o kadar birbirine yakın ki.Sevgilinin kendisine ait ayrı evi var. Fakat köy yaşamına alışkın değilsen uyum sorunu yaşayabilirsin
Dogalgazli evleri , sobalı değil yani o konudan iyi ama işte aklıma tek takılan şey evlenince de ders çalışırım dedim bırakmam umudumu kesmem dedim.Ve benim çevremde kim varsa iş bulmadan evlenen atanmaya çalışan yapamadı. Hepsi de pişman. Yakın olacaksın köt hayatı zor. Ders çalışamazsın. Sürekli beraber olmak isterler belki. Soba vs var.
Hiç alışkın değilim daha önce kalmadım bile ama gidip gördüm evini ailesini falan her şeyi.Sevgilinin kendisine ait ayrı evi var. Fakat köy yaşamına alışkın değilsen uyum sorunu yaşayabilirsin
Ne kadar yakın ev? Valla öyle olur. Amlamazlar ders çalışman gerektiğini. Ben daha küçük bi yaşta öğrenci evimde evlendim. Bir şekilde idare ettik ama çalıştım hep. Yüksek yapmak istiyordum alese çalışmam 2 sene sürdü. Biz uzaktık ama. Yakın olsa ve evde başka kardeşin hakkı vs olsa evlenmezdim. Ve köyde yapamazdım.Dogalgazli evleri , sobalı değil yani o konudan iyi ama işte aklıma tek takılan şey evlenince de ders çalışırım dedim bırakmam umudumu kesmem dedim.
2 kişiye bakmak kolay idare ederim tabiki ama bir de ailesi yok bize gel şunu yapalım bunu yapalım falan filan derlerse ben ne derse çalışabilirim ne mutlu olabilirim.
Kafam çok karışık daha fazla beklemekte istemiyoruz.
Bence kuruntu yapmıyorsun ben olsam aynı şeyleri düşünürüm. Ama sınırı baştan belli edersen, hayır demeyi bilirsen, ailenin yanına sürekli gitmek istemiyorum diye belirtirsen sorun olmazHiç alışkın değilim daha önce kalmadım bile ama gidip gördüm evini ailesini falan her şeyi.
İsi orada oraya alışkın biri sevgilim.
Onu alışkın olduğu yerden sürüklemekte istemiyorum.
Hazır bir evi de var orada.
Kurulu bir duzen gibi.
Ev uzakta olsaydı razıydım ama aşırı yakın olması sanki gelin değil de köle olacakmışım izlenimi verdi.
Kuruntu mu yapıyorum ?
Ben herkesle anlaşan bi tipte değilim , asla şunu yap bunu yap denmelereee gelemem.
Aile evinde böyleyim el evinde hizmet edecek olma fikri kafayı yedirtiyor.
Yani şuan 2 sorun var: Sevgilinin evinin annesine yakın olması ve köyde yaşamak. Sevgilin senin bulunduğun şehre gelemez mi peki? Bu konuda ne düşünüyor?Evet kendisine ait gidip gördüm hatta güzel bi ev eşyaları full çalışırken almış hepsi jelatinliydi açılmamıştı mesela o eşyaları birlikte almak isterdim ben seçmek isterdim sonuçta ben yaşayacağım o evde ona da biraz canım sıkıldı doğrusu ama en önemlisi evler o kadar birbirine yakın ki.
Aklıma şey geliyor ailesine yemek yapıcam evlerini temizlicem falan ben mi kötü düşünüyorum bilmiyorum ki bu kadar yakın olunca evler aklıma ister istemez o geliyor.
Ama o evde yaşarsakta geçim sıkıntısı yaşamayacağız.
Ailemde sen köyde yapamazsın alışık değilsin diyor bilmiyorum..
Evet benimle tanışmadan önce evinin içine alıp koymuş bu da sinirlerimi bozdu ayrıca belki ben beğenmedim hoşuma gitmedi sonuçta bende yaşayacağım o eşyalarla.Sevgilin o eşyaları seninle tanışmadan önce mi almış. Neden birlikte seçmediniz. Ben köyde yapamazdım o kadar iç içe. Siz bi markette falan çalışsanız en azından kira paranız çıkar. Eşiniz de evi geçindirir. O ihtimali de düşünün bence.
bu konuyu bugün bi açacağım , nerede yaşamayı düşünüyormuş o evde mi ağzını bi arayayımYa da senin ve sevgilinin bulunduğu şehrin dışında farklı bir yerde yaşasanız? Sevgilin kendi evini kiraya verse? O parayı da kendinize kullanırsınız.
Evet sorun mutlakabu konuyu bugün bi açacağım , nerede yaşamayı düşünüyormuş o evde mi ağzını bi arayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?