- 1 Aralık 2020
- 4.703
- 52.793
- 458
- Konu Sahibi yingyang92
-
Aile büyüklerinin felç geçirmesini kayın validenizin yemin töreninde o kızın ne işi var demesine bağlamanız mı yoksa bundan keyif almanız mı daha kötü bilemedim.Eden bulur hemde nasıl bulur. Bir çok örneğini yaşadım. Artık ayağım taşa takılsa ben kime ne yaptım diye düşünür oldum
Bak bi örnek anlatayım
Sevgili kayınvalidem daha sevgiliyken eşimin yeminn törenine gidecekken o kızın ne işi var demiş. Ben o kadar ağladım ki, çünkü asla yolunu gözlemediler.(normal bir anne değil asla o yüzden kıyas yapmayn) Umurlarında bile değildi. Çoğu çileyi ben çektim. Ve orada olmayı gerçekten hak ettiğimi düşünüyordum. Tamam dedim gelmiycem ama inşallah oda gidemez. Aynı gece aile büyüğü felç geçirdi. Gideği tüm erkekler memlekete yanına gitti. O tek kaldı. Eşimi arayıp, gelecekse benide getirir mi demişti.
Gelmeyeyim diye her çirkefi yapan, ben gitmezsem gidemez hale gelmişti.ister karma de, ister alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste de severizzz karma reisiiiii
Aile büyüklerinin felç geçirmesini kayın validenizin yemin töreninde o kızın ne işi var demenize bağlamanız mı yoksa bundan keyif almanız mı daha kötü bilemedim.
Aile büyüklerinden birinin koluna geçici felç vurdu diye mi ailedeki tüm erkekler şehir değiştiriyor? Bu arada kayınvalideniz yemin törenine yine gelmiş. Hem de gelmesin dediği kadına kendini getirtmiş. Siz de hiç karşı çıkmadan paşa paşa götürmüşsünüz. Zarar gören tek kişi felç geçiren kişi olmuş. Önünüze gelene beğenmedim atmaya devam edebilirsiniz. Vermediğiniz örnek saçmalıktan başka bir şey değil. Bundan keyif almak da normal değil.cidden siz bunları buraya nasıl bağladınız ??? Aile büyükleri dediğiniz bir kişi. Ayrıca ciddi bir durumu yok. Geçici bir felç koluna vurdu ve geçti. Kasmayın çok. Kaldıki ben bunun sadece vesile olduğunu sonuç olarak benim gitmemi istemeyen birinin gidememesine sebep oldu, ve direkt bana muhtaç kalmasına ? Bence aşırı keyif veren bir durum. Birine atıp tutup, sonra ona muhtaç kalmak karmanın dibidir.
Görende inşallah aile büyüğü felç geçirirde, sen gelemezsin demişim, allahta kabul etmiş sanır.Aile büyüklerinden birinin koluna geçici felç vurdu diye mi ailedeki tüm erkekler şehir değiştiriyor? Bu arada kayınvalideniz yemin törenine yine gelmiş. Hem de gelmesin dediği kadına kendini getirtmiş. Siz de hiç karşı çıkmadan paşa paşa götürmüşsünüz. Zarar gören tek kişi felç geçiren kişi olmuş. Önünüze gelene beğenmedim atmaya devam edebilirsiniz. Vermediğiniz örnek saçmalıktan başka bir şey değil. Bundan keyif almak da normal değil.
Belki de sizin görmediğiniz şekilde ve zamanda buluyordurbazı durumlarda züğürt teselli oluyor bu inanç. ettiğini bulsun deyip gidiyorsun ama ettiğini bulan çok nadir. kendi 41 yıllık hayatımda çok rastlamadım.
Kotuluk yaptigi kisinin ahi cikar elbet.x kişi seni sırtından vurdu ama bana da çok büyük iyilik yaptı diyelim. Kimin karması işler burada?? Dünya senin etrafında mı dönüyor, benim etrafımda mı? Bunca kibir normal mikarma, inançsız insanlara göredir. Her şey bu dünyada olsun bitsin isterler.
ne ettigine bagli. bizim ulkemizde eskiden sevdiginle ayni yolda yurumek istemeyip ayrilsan hemen dunyanin en serefsiz insani ilan ediliyorsun, "yaşadığını yaşa" tehditleri vs ediliyor. Kkda bile görüyoruz. boyle seylerde sanmiyorum edenin bulacağını ama iyilik yaparsan karsina iyilik cikacagina inaniyorum. ben mesela yolunu kaybetmis turist goreyim hemen yardimci olurum, wifi paylasirim - tarif edemiyorsam eslik ederim. normalde yaygin bir davranis degildir ama aynisi benim de basima geliyor, yolumu kaybettiysem birileri cikiyor, birileri benle wifi paylaşıyor falan. hep onceki yaptiklarimin karsiligi gibi geliyor :) ornekler daha da cogaltilabilir tabii. ayni sekilde ne zaman bilerek bir hak yesem mutlaka agzimdan burnumdan cikar. cok kucuktum, babamin cebinden hergun 5 - stadyuma dans provasina giderken 10 lira alirdim. bana söylenen harclik yoktu ama buydu yani aldigim. bir gun sirf çakallık olsun diye, dondurma falan da alirim diye 20 aldim, o gun parayi kaybettim su bile alamadim, sehirler arasi tuvalette bekci adam yoktu 50 kurusu koymadim kimse yok diye, sonra yol boyunca deli gibi cisim geldi, oyle zor durumda kaldim ki sofore söyledim, sevgilimle ilk tatilimizde dönüş biletlerini aldi - aslinda genel olarak o daha cok para harcamisti - giderayak dönüş biletimi kitlemesem hos olurdu :) ama o alinca aklimdan gecirsem de bir sey demedim - ödemeyi teklif etmedim bilmem neden. döndüğüm gibi kedim rahatsizlandi o paranın en az 2 katini operasyona odedimEden buluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?