• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karma var mı sizce?

Eden bulur hemde nasıl bulur. Bir çok örneğini yaşadım. Artık ayağım taşa takılsa ben kime ne yaptım diye düşünür oldum 🤦‍♀️

Bak bi örnek anlatayım 😂
Sevgili kayınvalidem daha sevgiliyken eşimin yeminn törenine gidecekken o kızın ne işi var demiş. Ben o kadar ağladım ki, çünkü asla yolunu gözlemediler.(normal bir anne değil asla o yüzden kıyas yapmayn) Umurlarında bile değildi. Çoğu çileyi ben çektim. Ve orada olmayı gerçekten hak ettiğimi düşünüyordum. Tamam dedim gelmiycem ama inşallah oda gidemez. Aynı gece aile büyüğü felç geçirdi. Gideği tüm erkekler memlekete yanına gitti. O tek kaldı. Eşimi arayıp, gelecekse benide getirir mi demişti.
Gelmeyeyim diye her çirkefi yapan, ben gitmezsem gidemez hale gelmişti. 😅 ister karma de, ister alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste de :halay:severizzz karma reisiiiii
Aile büyüklerinin felç geçirmesini kayın validenizin yemin töreninde o kızın ne işi var demesine bağlamanız mı yoksa bundan keyif almanız mı daha kötü bilemedim.
 
Aile büyüklerinin felç geçirmesini kayın validenizin yemin töreninde o kızın ne işi var demenize bağlamanız mı yoksa bundan keyif almanız mı daha kötü bilemedim.
😂😂😂 cidden siz bunları buraya nasıl bağladınız ??? Aile büyükleri dediğiniz bir kişi. Ayrıca ciddi bir durumu yok. Geçici bir felç koluna vurdu ve geçti. Kasmayın çok, ayrıca zahmet olmazsa düşünün bu kadar ciddi bir şey olsa kadın yemin töreni mi düşünür. İşiniz gücünüz muhalefet. Kaldıki ben bunun sadece vesile olduğunu sonuç olarak benim gitmemi istemeyen birinin gidememesine sebep oldu, ve direkt bana muhtaç kalmasına ? Bence aşırı keyif veren bir durum. Birine atıp tutup, sonra ona muhtaç kalmak karmanın dibidir.
 
😂😂😂 cidden siz bunları buraya nasıl bağladınız ??? Aile büyükleri dediğiniz bir kişi. Ayrıca ciddi bir durumu yok. Geçici bir felç koluna vurdu ve geçti. Kasmayın çok. Kaldıki ben bunun sadece vesile olduğunu sonuç olarak benim gitmemi istemeyen birinin gidememesine sebep oldu, ve direkt bana muhtaç kalmasına ? Bence aşırı keyif veren bir durum. Birine atıp tutup, sonra ona muhtaç kalmak karmanın dibidir.
Aile büyüklerinden birinin koluna geçici felç vurdu diye mi ailedeki tüm erkekler şehir değiştiriyor? Bu arada kayınvalideniz yemin törenine yine gelmiş. Hem de gelmesin dediği kadına kendini getirtmiş. Siz de hiç karşı çıkmadan paşa paşa götürmüşsünüz. Zarar gören tek kişi felç geçiren kişi olmuş. Önünüze gelene beğenmedim atmaya devam edebilirsiniz. Vermediğiniz örnek saçmalıktan başka bir şey değil. Bundan keyif almak da normal değil.
 
Aile büyüklerinden birinin koluna geçici felç vurdu diye mi ailedeki tüm erkekler şehir değiştiriyor? Bu arada kayınvalideniz yemin törenine yine gelmiş. Hem de gelmesin dediği kadına kendini getirtmiş. Siz de hiç karşı çıkmadan paşa paşa götürmüşsünüz. Zarar gören tek kişi felç geçiren kişi olmuş. Önünüze gelene beğenmedim atmaya devam edebilirsiniz. Vermediğiniz örnek saçmalıktan başka bir şey değil. Bundan keyif almak da normal değil.
Görende inşallah aile büyüğü felç geçirirde, sen gelemezsin demişim, allahta kabul etmiş sanır. 😂
İlk anda hangi doktor anlayacak geçici bir durum olduğunu ? Tabiki gidecekler. Yorum yapmak için yapmayın. Komik oluyor

Sizin bakış açınız çok negatif. Ben götürmüyorum deme lüksüne sahiptim. Gelmesin dediğim birine beni götürebilir misin demek dünyanın en ağır dersi olurdu bana. Tabi anlayana. Daha fazla yazıp polemiğe giremiycem üzgünüm :)
 
Gerçekten haksızlığa ugradiysan eden buluyor. Ben çok örneğini gördüm bana kim ne yaptıysa haksız yere aynısını yaşamıştır. Bazılarıda yaşamıyor sana yaptığı haksizligi görüp bin pişman oluyorlar.
 
İnsan yaşattığını yaşamadan ölmez derler ama sizin haberiniz olur mu bilmem.
Ben inançlı birisiyim, ilahi adalete çok inanıyorum ve birine kötülük/haksızlık yaparsam hesap veremem diye çok korkuyorum
 
Benim annem, kayınvalidesiyle anlaşamazdı. Şimdi kendi geliniyle anlaşamıyor. Kendi de şimdi babaanneme hak veriyor, keşke öyle demeseydim diyor. Konuyu açarken aklıma gelmemişti.
 
x kişi seni sırtından vurdu ama bana da çok büyük iyilik yaptı diyelim. Kimin karması işler burada?? Dünya senin etrafında mı dönüyor, benim etrafımda mı? Bunca kibir normal mi😂 karma, inançsız insanlara göredir. Her şey bu dünyada olsun bitsin isterler.
 
Defalarca yasadim hep goruyorum cogu dile vuramayacak kdr - evet anonim sitede dahil - aci. Bazilarini sahit olanlarla bile konusamamistim 2 tane de olum acisi var

En komigi su an yattigim isi eskiden yapan kisi beni hataya surukleyip patlatmaya calisti 2 defa bana hatasi cikti bir daha da bulasmaz saniyorum :D
 
x kişi seni sırtından vurdu ama bana da çok büyük iyilik yaptı diyelim. Kimin karması işler burada?? Dünya senin etrafında mı dönüyor, benim etrafımda mı? Bunca kibir normal mi😂 karma, inançsız insanlara göredir. Her şey bu dünyada olsun bitsin isterler.
Kotuluk yaptigi kisinin ahi cikar elbet.
 
Eden buluyor mu?
ne ettigine bagli. bizim ulkemizde eskiden sevdiginle ayni yolda yurumek istemeyip ayrilsan hemen dunyanin en serefsiz insani ilan ediliyorsun, "yaşadığını yaşa" tehditleri vs ediliyor. Kkda bile görüyoruz. boyle seylerde sanmiyorum edenin bulacağını ama iyilik yaparsan karsina iyilik cikacagina inaniyorum. ben mesela yolunu kaybetmis turist goreyim hemen yardimci olurum, wifi paylasirim - tarif edemiyorsam eslik ederim. normalde yaygin bir davranis degildir ama aynisi benim de basima geliyor, yolumu kaybettiysem birileri cikiyor, birileri benle wifi paylaşıyor falan. hep onceki yaptiklarimin karsiligi gibi geliyor :) ornekler daha da cogaltilabilir tabii. ayni sekilde ne zaman bilerek bir hak yesem mutlaka agzimdan burnumdan cikar. cok kucuktum, babamin cebinden hergun 5 - stadyuma dans provasina giderken 10 lira alirdim. bana söylenen harclik yoktu ama buydu yani aldigim. bir gun sirf çakallık olsun diye, dondurma falan da alirim diye 20 aldim, o gun parayi kaybettim su bile alamadim, sehirler arasi tuvalette bekci adam yoktu 50 kurusu koymadim kimse yok diye, sonra yol boyunca deli gibi cisim geldi, oyle zor durumda kaldim ki sofore söyledim, sevgilimle ilk tatilimizde dönüş biletlerini aldi - aslinda genel olarak o daha cok para harcamisti - giderayak dönüş biletimi kitlemesem hos olurdu :) ama o alinca aklimdan gecirsem de bir sey demedim - ödemeyi teklif etmedim bilmem neden. döndüğüm gibi kedim rahatsizlandi o paranın en az 2 katini operasyona odedim
gibi gibi gibi:)
o yuzden cok korkarim haram yemekten ya da birinin gönülsüz bir lirasini bile almaktan😅😅
 
Son düzenleme:
Back