Kariyerimi birakip sarkici olmak istiyorum. Cok mu gec?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ajdar şarkının sonunda Ajdar Ajdar Ajdarrrrrrrrr diye bağırarak sübliminal mesaj yapmış bence milletin kafasına kazınsın diye ondan
Muazzam bir teori. Beraber bir gazetede yazı dizisi hazırlayalım mı? Ya da blog falan? "Ünlü şarkıcı Ajdar'ın Şahdamar şarkısının ardındaki sır perdesi aralanıyor! Ajdar dinleyenlerine süblimina mesajlar mı verdii?!#&₺"

Özelden Youtube adresinizi yazın isterseniz. Okulumuz müzik öğretmenine dinleteyim objektif yorumunu size ulaştiririm. Ben de edebiyat öğretmeniyim sanata büyük ilgim var. İnşallah arzu ettiğiniz yeterliliğe ulaşırsınız. Hobi olarak da devam edebilirsiniz müziğe. Şu an profesyonel değilsiniz kariyerinizden vazgecmeniz pek mantıklı değil.

Hemen bakacağım. Eleştirmek bana düşmez çünkü flüt bile çalamıyorum. Fakat nacizane görüş bildireceğim

Cok tesekkur ederim 4. sayfada koydum. Genelde herkes sesimi ensturmanimi ve kayitlarimi gelistirmek gerektigini soyledi. Turkce sarkilarim da var (cok sayida) ama henuz onlari koyamadim. Onlari da koyacagim. Online dersler almaya baslayacagim bu karantina doneminde. Bir seyler yaptikca gelisir diye umuyorum.

Online olarak şan eğitimi alabilirsiniz bunun için tonla video var. Gitar çalabildiğinize göre demek ki müzik kulağınız var. Ne kadar mümkün bilmiyorum tabi ama daha profesyonel de ekipman aldığınız zaman bence zamanla gayet güzel başarıya ulaşırsınız. Ne kadar sürer bilemiyorum tabi ama bence önemli olan sanatınızı icra etmek. İşinizden şimdi ayrılmak çokta mantıklı değil bence. Belli bir seviyeye gelene kadar bence öyle bir şey yapmayın.

Karantina bitince normal olarak bir eğitim alırsınız ve öğretmeninizle konuşur, durumunuzu söylersiniz o sizi yönlendirir zaten, tabi bu benim düşüncem. Başarılar dilerim

Hadiseden iyisiniz. O konuda bi anlaşalım

Neticede sizden bir ustalik beklememek gerekir. Ona göre olaya yaklaşmak gerekir.

Sesinizdeki eğitimsizlik çok belli. Yani eğitimini alsanız olabilecek ışık var size.

Sizinki gibi amatör bir ortamda bu kadarını bile yapamayacak çok şarkıcı var.

O sebeple önce eğitim diyorum ben.

Sonrasında elbette enstrüman çalmayı iyi bilen insanlarla profesyonel ortamda yapılan çalışmalar cok cok daha iyi olacaktır.

Görüntü ve kliip cekmede basarisizsiniz korkarim ki.

Allah yolunuzu açık etsin. Allah kalbinizde olanı size versin.

Hahhah Hadiseden iyi kısmına ben de katılıyorum Demin İstiklal Marşı okunurken aklıma Hadise geldi tövbe yarabbim
Konu sahibi peslerde boğuluyorsun zorlama oraları. Tizlerde daha iyi. Arkadaşlarında dediği gibi eğitim alıp hobi olarak devam edebilirsiniz. Biz de banyoda hobi olarak yapıyoruz bu işi

evet "kariyeri birakma" hayalimi biraz erteledim yorumlardan sonra zaten haftaya "kariyeri birakip ayakkabici dukkani acacagim" konusu acabilirim yalniz hazir olun.

Açık konuşmak gerekirse sesini orta buldum. Ne çok kötü ne de çok iyi. Önce kendine bir blog ya da vlog açabilirsin. Afrikadan esintiler günlük yaşantın, oraya gelmek isteyenler için tavsiyeler filan yazıp videoya çekebilirsin.

Resimlerin illa 90-60-90 ya da kusursuz olacak diye bir şey yok. Ben resimlerini sevdim. Yağlı boya mı kullanıyorsun? +manzara da çalışabilirsin.

Başka bir şehirde olsan daha çok şansın olabilir. Londra, İstanbul gibi...

Biraz fevri karar alıyorsun şu an. Önce bir blogla kendini tanı. Hayat önüne ne çıkarır bilemezsin. Olmadı hobi olarak devam edersin.

evet "kariyeri birakma" hayalimi biraz erteledim yorumlardan sonra zaten haftaya "kariyeri birakip ayakkabici dukkani acacagim" konusu acabilirim yalniz hazir olun.

O olur kiz bak. Nisantasinda bir ayakkabi dukkani biliyorum, bayagi da unlu ama kalite orta-kotu yani. Yine de tiklim tikis, fiyatlari uygunca cunku. O olur bak, hem de bana ara sira hediye yollarsin

besteler hakkinda ne dusunuyorsunuz? (daha iyi bir sesle ve daha guzel enstrumanlarla soylenseydi) cunku yapmayi en cok sevdigim sey o.

besteler hakkinda ne dusunuyorsunuz? (daha iyi bir sesle ve daha guzel enstrumanlarla soylenseydi) cunku yapmayi en cok sevdigim sey o.
Ucunu de sen mi besteledin? Söz muzikz sana ait yani?

Daha iyi bir ses diye yok. Sesini şu an iyi kullanamıyorsun. Biraz da şarkı söyleme konusunda ozguvenin eksik bence. Şarkı söylerken sadece sesinin tiz kısmını kullanıyorsun ve nefesin yeterli degil sanki. Sarkiciliktan hiç anlamam, şarkıcılik terimlerinden de ama iyi bir kulağım olduğunu söylerlerdi. Anlatmaya çalıştığimi anlamışsındir umarım.

Eskiden ben de rüyamda beste yapardım. Bu şarkı mutlaka tutacak derdim ama benim sesim kötünün de altında:) Eski Türk filmlerindeki aktrislerin sesine benzeten bile oldu bir ara sürekli ilham geliyordu, işte o zaman beste yapabilmeyi isterdim. Ben sayisalciyim ustelik:)

Bir alana odaklan. O alanda yürü. Hayalin gerçekten şarkıciliksa başka bir şehre yerleş.

Evet ucu de benim bestem, soz muzik, her sey (gitarlar ve bilgisayarda yapilan sesler dahil). Sozler Ingilizce ama Turkce sarkilarim da var. Aslinda sozler konusunda daha rahatim sarkilarla bir seyler, hikayeler anlattigimi dusunuyorum. Aslinda istegim de bu yonde. Turkce sarkilarimin cogunu henuz Youtube'a koymadim.

Kendimden biliyorum yazar...
Samimi olmak, doğal olmak, konuşuyormuş gibi olmak için yazılıyor bazen.
Avukat değilim.
Eğitimciyim.

Evet, ben de kardesim ve arkadaslariyla cok vakit geciriyorum ve gunluk konusma tarzim 20li yaslarinda bir genc kiz gibi biraz, mesela arkadaslarima "kanka, dostum, reis, haci" gibi seyler derim. Dilekce yazabiliyorum ama

Tekrar dinleyip yorum yapacağım. Bir kere de Türkçe dinlemek isterim. Bazen İngilizce şarkı söylemek kurtuluş oluyor, Türkçe söyleyince daha çok belli oluyor her şey.

Tekrar dinleyip yorum yapacağım. Bir kere de Türkçe dinlemek isterim. Bazen İngilizce şarkı söylemek kurtuluş oluyor, Türkçe söyleyince daha çok belli oluyor her şey.

Turkce olarak 5 sene once koydugum su ikisi var. Ikisi de en iyi sarkilarimdan degil, ortalama, daha fazla koyacagim ama:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…