- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
-
- Konu Sahibi En buyuk kk
Konu sahibi, burcun yengeç ya da ikizler mi? :)
Bilirim ben. Bir kendime yararim yok:)Burcum ve yukselenim yengec, merkur ve venus ikizlerde :) :) nerden bildiniz??
Korona piskolojimi nasıl bozduysa sondaki koroya yı Korona diye okudumAblacim, bence isini degistir. Bu is psikojini bozmus, daha fazla kaldiramiyorsun. baska bir hukuk isi bul. geriye kalan zamanlarinda da hobi olarak koroya katil.
Bilirim ben. Bir kendime yararim yok:)
Aynı zamanda Afrika ülkesinde olmak, yalnız olmak vs vs bence de iyi olmamış.Ablacim, bence isini degistir. Bu is psikojini bozmus, daha fazla kaldiramiyorsun. baska bir hukuk isi bul. geriye kalan zamanlarinda da hobi olarak koroya katil.
arkadaş doğru demişSesim cok guzel diil
Ben tarzina bayildim sekerim ama sesin dedigin gibi sarkici olacak kadar iyi degil ama sarkilar sahaneReklama girmemesini ve banlanmamayi umarak birkac ornek gostermek istiyorum:
Su klibi yasadigim koyde cektim:
Su iki sarkiyi tamamen bilgisayarda yaptim, cok yeni ogrendigim bir program:
Nerde dinledin gıı?Konu eskiymiş tesadüfen gezerken denk geldim. Sesiniz çok güzel bence, kötü diyenlere gerçekten şaşırdım. Eğitimsiz ama potansiyeli yüksek bir ses kesinlikle. Ayrıca besteleriniz var, gitar da çalıyorsunuz. Resimleri beğenmedim o ayrı tabii. Ben olsam şan eğitimi alır ve gitarda gelişirdim. Evet tanıdık da önemli ama devir internet devri ve yukarıda Yengenç isimli üyenin de dediği gibi youtube da ilgi çekici konulu videolar çekerek tanınmak mümkün. Emir Can İğrek barlarda çıkıp kendi bestelerini söyleyerek gitar çalarak ünlü oldu mesela. Umarım müzik işini ilerletirsiniz.
3, 4 cevap yukarıda varNerde dinledin gıı?
Aralarda gezerken gördümNerde dinledin gıı?
Kk konu basligini okuyunca cayin burnumdan cikti, güldürdün beni jxhhdh