- 11 Aralık 2018
- 39.667
- 245.822
-
- Konu Sahibi En buyuk kk
Aslında şu an kurabilir grup. Benim eşim şirkette kurdu. Her hafta stüdyoda prova alırlardı. Ofisten sahneye diye bir yarışma var hatta bu yıl ona katılacaklardı corona çıkmasaydı.Üniversite yıllarında olsa müzik grubu kurup ufak mekanlarda çalmayı önerirdim. Şu an bana en mantıklı gelen bu.
Sesim cok guzel diil
Tabi kurulabilir. Sadece üniversitede daha fazla zaman ve acayip bir enerji oluyor ya ondan özellikle üniversite dedim. Eşinize başarılar.Aslında şu an kurabilir grup. Benim eşim şirkette kurdu. Her hafta stüdyoda prova alırlardı. Ofisten sahneye diye bir yarışma var hatta bu yıl ona katılacaklardı corona çıkmasaydı.
Bir avukat nasıl “diil” yazar yahu, aklım almıyor.
Sesli güldüm ya. Ajdar'ı duyunca kafamda direkt "Şah şah şah dam dam dam ar ar ar Şahdamar Şahdamar Ajdaar Ajdaar Ajdaaaaaaeeeaerr" diye şarkı çalmaya başlıyorO zaman Ajdar olursun abla
Sesin iyi değilse insanlar seni niye dinlesin
O zaman Ajdar olursun abla
Sesin iyi değilse insanlar seni niye dinlesin
Boşver arada çocuk, arada ergen olmak da gerek. Sınırlar olsun yeter31 yasinda hala ergen gibi konusuyorum bazen, haklisiniz ama. Dikkat ederim.
Sesim cok kotu degil aslinda, yani tinisini guzel bulurlar, ancak o ses turkiye'ye katilabilecek kadar guclu degil ve san tekniklerini bilmiyorum.
Aslinda burada link verip insanlardan (beni tanimayan ve kirmakta tereddut etmeyecek anonim insanlardan) fikir almak isterdim ama hem ifsa olur hem de reklama girer yasak olabilir diye korkuyorum.
Peki resimdeki kadın niye çıplak onu anlamadımReklama girmemesini ve banlanmamayi umarak birkac ornek gostermek istiyorum:
Su klibi yasadigim koyde cektim:
Su iki sarkiyi tamamen bilgisayarda yaptim, cok yeni ogrendigim bir program:
Şan eğitimi olmayan birine göre kötü değil benceReklama girmemesini ve banlanmamayi umarak birkac ornek gostermek istiyorum:
Sesin Lana Del Rey’e benziyorReklama girmemesini ve banlanmamayi umarak birkac ornek gostermek istiyorum:
Peki resimdeki kadın niye çıplak onu anlamadım