Kariyerimi birakip sarkici olmak istiyorum. Cok mu gec?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
You tube daki sarkinizi gonderin buraya bir dinleyelim.ben de esime dinleteyim.cok zor adam ama diyeyim yani...

boyle seyler hep PR pazarlama taktikleri, sosyal medyayi iyi kullananlar meshur oluyor. suan meshur olanlara bak.. guzelligiyle unlu olanlar nasil abartiliyor.. sesiyle unlu olanlar desen oyle.. mesela su kiz var can yaman la oynayan.. siradan bir turk kizi estetik guzeli.. pr yapa yapa can yamanla ikisini meshur ettiler simdi tonla para kazaniyorlar.
cok yetenekli olup da ayagi kaydirilan cok insan var. yesim salkim bir roportajda soyledi daha gecen gun. sezen aksu, sebnem ferahi parlatip ozlem tekinin onunu kesti diye.. kurtlar sofrasi yani.. bugun meshur olan, zengin olanlar da ne yollardan gecti, ne tavizler verdi kimlerle neler yapti.. bir bakmak lazim.

10. ve 4. sayfaya koydum. KK pek begenmedi esiniz zorsa hele hic begenmez
Bence şarkıcılık üzerinden yurumeyin.
Instagramda önce kendinizi tanıtın
Çok ilgi çekici bir hayatınız var, ilginç bir iş yapıyorsunuz
Orayı, oradaki yaşamı, insanları tanıtın.
Çevreden videolar çekin, yaptığınız işi anlatım, araya bunları da koyun
Hem de çok.takiocili hesaplardan o zaman yardim isteyebilirsiniz duyurmak adına

Su parcayi dinlettim cok kotu degil dedi.ama ses olmamis gibi.(yorum bu kadar zor adam demistim)
Bana kalirsa bu isler biraz da sans ve cevre isi galiba.you tube da bu tur paylasim yapan profosyonel insanlar var ve sponsorlu falan olmasina ragmen olmayinca olmuyor.para kazandigin isini sakin birakma.muzik sektoru burda kotu.koronadan once bir cok taninmis mekan ekonomik sebeplerle kepenk kapatti.normalde de cok dusuk meblaglarda calisiyorlardi zaten.reelde muzik piyasasi cok kotu yani.

bence bu işin yaşı yok. mesela en bariz örnek var benim aklımda esra dermancıoğlu diye bir oyuncu vardı. o mesela 40 küsür yaşında sanırım ilk defa oyunculuk yapmış ve çok başarılıydı. evlenmiş çocuk yapmış boşanmış 40 ından sonra türkiyenin en çok izlenen dizisinde oynamıştı. fatmagülün suçu ne dizisinde.
kısacası yaşa takılma. ama yazım tarzından çok umutlu olmadığını gördüm. yani bu işler insanın kendinde bitiyor. hırslı olmak ve üst üste gelen zorluklarda pes etmemek gerekiyor. biraz zorlu bir yol.

COk tesekkurler zaman ayirdiginiz icin. Isi birakmak biraz abarti oldu yani tabi ki birakamam nereye birakiyorum. Simdilik burada da onerilen gibi kendimi ses, gitar, bilgisayar programlari, kayitlar konusunda gelistirecegim ve daha fazla vakit ayiracagim.

Ben de oyle dusunuyorum. Bir de mesela evet konu basligim cok arabesk oldu ve cok eserekli bir animda actim konuyu (PMS donemindeyim ve malum karantinadayiz yalnizlik insani bu hale getiriyor) ama amacim hani sarkici olayim degil de, daha cok, bestelerimi guzellestireyim, biraz daha egitim alayim, muzisyenlerle tanisayim bu alanda biseyler yapayim. Cunku soz yazmayi ve beste yapmayi seviyorum. Ama etrafimda bu turden insan sayisi 0. Ve bazen kendimi gunluk yasamimda cok sikismis, kapana kisilmis hissediyorum.

Önce youtobeye vidio at.Olmaz diye bişey yok.Siz inanın yeterki.Ama o kadar çokli gitar çalıp sarkı söyleyen.Eğer farklıysanız insanlar dizi hiç bırakmaz.Yolunuz acık olsun.

Paylaş linklerini eger yasak değilse dinleyelim merak ettim ben.

Paylaşmışsınız şimdi dinledim. Naçizane tavsiyem meşhur olmak gibi bir niyetiniz varsa eger bu tarzı değiştirmeniz lazim.

ay inan yalnız değilsin. karantinadan dolayımıdır nedir. bende ne ses var ne sanatsal bir ruh. ama ben bile şuan diyorum ot gibi yaşıyorum. işim sevmiyorum. zevk alacağım uğraşlar içinde neden değilim ki?
yani bunları düşünmen çok normal, kaldı ki senin bir yeteneğin ve içinden gelen bir şarkı söyleme, besteleme isteğin var.
asla önüne geçme. 20 kişinin izliyor olmasını şuan için takılma. zaten youtube paralı değil. içinden geldiği gibi yükle derim. sen isteklerinle ilgili yola çık ve toprağa tohum atmaya devam et. elbet tohumların birinden biri gün yüzüne çıkar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…