En mantiklisi . Suan bende kariyer kasiyorum . 2 3 yil sona bebek dusunucem insallah ama ben 23 yasindayimİykide öyle yapmış 1 2 sene sonra böyle dese iş işten geçmiş olcaktı ve ben hiçbişey yapamıcaktım eşime güvenip iyki böyle dedi ki ona güvenmemeyi ögretti bana beni dahada hırslandırdı
Epey kaliteli iş fırsatları kaçırdım bebek olunca kaynana bakarım dedi ama oda hasta olunca işten istifa etmem gerekti bakıcıyada eşim müsaade etmedi .çocuk işleri zor anlayacağın
sabret. elbet ödeyecek.o yüzden calısayım dedim öderim ben sigortanı kocan var senin dedi cıkarttırdı işten şimdide ödeyemem diyor 1 ay sonra arttı tabi sgk ücreti calısmada emeklide olma nolcak ben ölsem bile asker maasım sana yeter diyo ona hayır buna hayır sonra kredi çekicem arabayı yenilicem diyor gel de kızma
Yaşınız büyük benden heralde abla diyorum o yüzden okudum evet benzer konular :) eşim olursa olur diyor evlendigimzden beri korunmuyoruz yani sadece zamanını bekledik korunmayıda düşünmüyorum 20 aylık evliyiz hamilede olsam sınavıma giricem 1 yıl olmayınca doktora gittik eşim varikosel cıktı ameliyat oldu simdi degerlerin düzelmesini bekliyoruz esim tüp bebek için tedavi olalım olmazsa yaza kadar dedi biz ertelemiyoruz en basından beri sadece eşim yanımda olamıyor her zaman yanımda olsa belki denk gelicekti bi yandanda eşim benim kendime güvenim olmasını istemio tüp bebek 2 yıllık evliyken olurmu onuda bilmiyorumCanım daha tam da bugün bu konu ile ilgili bir topik açtım,orada sanırım sorunun cevabını bulursun,bir bak istersen...
aldatıp da bana iyi davranması beni mutlu etmez dahada korkutur ve ondan sogumamı saglar sadece akısına bırakıyorum esim asker ve psikolojisini hiçde iyi görmüyorum genetik veya yasadklarından dolayı kocama bel baglayamam bu yüzden cok kırıcı konusmaları oldu su 2 yıl boyunca kukla gibi oynatmaya kalkıyor beni ben buna gelememsabret. elbet ödeyecek.
evet benimki de bana benim maaşım sana kalack derdi. eh bunun garantisi mı var derdim. susardım. öpüşür koklaşırdım. bir gun bunun icin surat asmadım. planladım uyguladım ve kazandım.
yıllarca tüp bebek yapmıcaz dedi. yapmadık. 1,5 yıl önce tüp yapak artık dedi.
diğer kara erkekleri ile deniz erkeği bir değildir.
sana araba almam derdi şimdilerde alalım mı acaba diyor... bunlar benim öküzüm için büyük gelişme.
bunun gibi değişik şeyler...aldattığını bile düşünüyorum.
cunku aldatan erkek evdeki eşine daha iyi davranır
parasını bana harcar ama sigortaya harcamıo istemio sigortamın olmasınıhe birde öküz tip denizcinin parası genelde tatlıdır. kendine harcar ama eşi dahi olsa harcadığı paraya üzülür. bunları zamanla aşacak.
sen bebek olmadığına göre ve belli bir süre olmayacağına göre kpps filan gir. oku kurs murs yap. hatta daha sakin bir iş bulursun girersin.
bunlar aşılmayacak şeyler değil. kolay gelsin.
işte bizde 24 yasındayız sadece akısına bıraktım :)En mantiklisi . Suan bende kariyer kasiyorum . 2 3 yil sona bebek dusunucem insallah ama ben 23 yasindayim
oyyyy elbette benimki beni aldatmıyor. ama o kadar değişti ki zamanla assssslaaaa dediği şeyleri yapar oldu.aldatıp da bana iyi davranması beni mutlu etmez dahada korkutur ve ondan sogumamı saglar sadece akısına bırakıyorum esim asker ve psikolojisini hiçde iyi görmüyorum genetik veya yasadklarından dolayı kocama bel baglayamam bu yüzden cok kırıcı konusmaları oldu su 2 yıl boyunca kukla gibi oynatmaya kalkıyor beni ben buna gelemem
Teşekkür ederim Darısı benim beyime inşallah :)oyyyy elbette benimki beni aldatmıyor. ama o kadar değişti ki zamanla assssslaaaa dediği şeyleri yapar oldu.
sana bu adamı zorla almadılar vermediler. 2 yllık evlisin daha dur bakalım ne genetigi ne psikosu. daha birbirinize alışamamışsınız. bazı şeyler zamanla oturur.
ben cok sıkıldım sana kolay gelsin...
Canım tabii ki abla diyebilirsin,benimde kardeşim yok zaten mutlu olurum.Aynı durumları yaşamışız hemen hemen.Benimde eşim sebebiyle tayinlerim oldu dediğim gibi ama ben işim sebebiyle bebek olayını hep erteledim erteledim,şu an da da hiç bilmediğim,sonradan çıkan sorunlarla uğraşıp bebek sahibi olmaya çalışıyorum.Yaş ilerledikçe herşey zorlaşıyor inan.Eşinle tabii ilişkinizi anlaşmanızı bilemiyorum.Bunlar senin bileceğin ve karar vereceğin şeyler.Ama şunu gördüm ki ne hamilelik ne bebek aslında çalışmaya engel değil.Artık bir çok kanun anneyi ve anne adaylarını koruyor.Hamilelikte bir hastalık değil.Bir arkadaşım mesela kız birgün önce şubedeydi,ertesi sabah gelmedi geç kaldı herhalde diye düşünüyoruz Aaa doğum yapmış :) nur topu gibi bir oğlu oldu 2 sene sonra ikincisini de yaptı.Yaşınız büyük benden heralde abla diyorum o yüzden okudum evet benzer konular :) eşim olursa olur diyor evlendigimzden beri korunmuyoruz yani sadece zamanını bekledik korunmayıda düşünmüyorum 20 aylık evliyiz hamilede olsam sınavıma giricem 1 yıl olmayınca doktora gittik eşim varikosel cıktı ameliyat oldu simdi degerlerin düzelmesini bekliyoruz esim tüp bebek için tedavi olalım olmazsa yaza kadar dedi biz ertelemiyoruz en basından beri sadece eşim yanımda olamıyor her zaman yanımda olsa belki denk gelicekti bi yandanda eşim benim kendime güvenim olmasını istemio tüp bebek 2 yıllık evliyken olurmu onuda bilmiyorum
ablacım ben evlendigim günden beri doktora gidiyorum hormonlarım normal evlendim 1 ay sonra gittim herşey normal dedi zayıfla biraz dedi doktor kilolu degilim ama daha iyi olsun yumurtlama diye biraz daha kilo ver dedi neyse her 2 ayda bir gittim smear testi yasptırdım hersey normal tasındık y1 yıl sonra yıne gttim doktora pko var senin cocugun zor olur dedi tedaviyle falan ama yumurtlama var sonra 1 yıl olmus esinde test yaptırsın dedi eşimde bende sorun yok sorun sende diyordu 1 yıl boyunca bi baktık eşim varikosel sayı cok cok düşük hiç aklıma gelmezdi böyle olcagı dedi. doktor ameliyatsız olmaz cocugun dedi ve eşim hemen ameliyat oldu 2 ay önce yavas yavas degeri artıo suanda bende hala daha korunmuyorum ama bu gün yumurtlamam var mesela eşim seyirde bi başka zaman nöbette evde durmuyorki malesef rahimagzı normal tüpler acık daha gecen ay gittimCanım tabii ki abla diyebilirsin,benimde kardeşim yok zaten mutlu olurum.Aynı durumları yaşamışız hemen hemen.Benimde eşim sebebiyle tayinlerim oldu dediğim gibi ama ben işim sebebiyle bebek olayını hep erteledim erteledim,şu an da da hiç bilmediğim,sonradan çıkan sorunlarla uğraşıp bebek sahibi olmaya çalışıyorum.Yaş ilerledikçe herşey zorlaşıyor inan.Eşinle tabii ilişkinizi anlaşmanızı bilemiyorum.Bunlar senin bileceğin ve karar vereceğin şeyler.Ama şunu gördüm ki ne hamilelik ne bebek aslında çalışmaya engel değil.Artık bir çok kanun anneyi ve anne adaylarını koruyor.Hamilelikte bir hastalık değil.Bir arkadaşım mesela kız birgün önce şubedeydi,ertesi sabah gelmedi geç kaldı herhalde diye düşünüyoruz Aaa doğum yapmış :) nur topu gibi bir oğlu oldu 2 sene sonra ikincisini de yaptı.
Yani demem o ki eğer eşinle birlikte mutluysan,sorunlarınızı çözebiliyorsanız bebek çok ertlenecek bir konu değilmiş,keşke zamanında beni de bu konuda uyaranlar olsaymışta gençken uğraşsaymışım...Bir taraftan bunları düşünüp hesap ederken diğer taraftan sınavlarına çalışabilirsin.
Yalnız öncelikle sen kendini de muhakkak kontrol ettir,eşinin sperm testi yapılsın,senin yumurtlama akbiliyetine yönelik hormon testlerin yapılsın,tüplerinin açık ve rahim içerisinin normal olup olmadığının araştırılmasına yönelik histerosalpingografi yapılsın.Sen bu ara boşluklarda bunlarla ilgilen,araştır bence...Her konuyu danışabilirsin bana her zaman.
Normal konularda çok iyi anlaşıyoruz peşimde pervane ama sadece kendi param olmasından onu her an bırakmamdan korkuyorBence once esinizle sorunlarinizi duzeltin. biraz anlayissiz gibi...
Histerosalpingografi çekildi mi canım?ablacım ben evlendigim günden beri doktora gidiyorum hormonlarım normal evlendim 1 ay sonra gittim herşey normal dedi zayıfla biraz dedi doktor kilolu degilim ama daha iyi olsun yumurtlama diye biraz daha kilo ver dedi neyse her 2 ayda bir gittim smear testi yasptırdım hersey normal tasındık y1 yıl sonra yıne gttim doktora pko var senin cocugun zor olur dedi tedaviyle falan ama yumurtlama var sonra 1 yıl olmus esinde test yaptırsın dedi eşimde bende sorun yok sorun sende diyordu 1 yıl boyunca bi baktık eşim varikosel sayı cok cok düşük hiç aklıma gelmezdi böyle olcagı dedi. doktor ameliyatsız olmaz cocugun dedi ve eşim hemen ameliyat oldu 2 ay önce yavas yavas degeri artıo suanda bende hala daha korunmuyorum ama bu gün yumurtlamam var mesela eşim seyirde bi başka zaman nöbette evde durmuyorki malesef rahimagzı normal tüpler acık daha gecen ay gittim
Valla ne duydum ne de çekildimHisterosalpingografi çekildi mi canım?
Canım rahim filmi demek.Bebek istemi için başvuranlardan doktor ister bu filmi ki tüplerin rahmin durumunu görebilsin.Bir dahaki gittiğinde bir danış sor istersen.Valla ne duydum ne de çekildimistemedi doktorlar hep alttan muayene oldum o kadar
benden niye hiç istemedilerki acaba eşinin sonucunu getir dediler o kadar sorıyım bakalım gidince nasılsa eşim için gidicez tekrarCanım rahim filmi demek.Bebek istemi için başvuranlardan doktor ister bu filmi ki tüplerin rahmin durumunu görebilsin.Bir dahaki gittiğinde bir danış sor istersen.
Bak maalesef benim doktorum bu rahim filmini atladığı için boşuna bir sürü tedavi oldum.Ben söyledimde çekti rahim filmini ve sıkıntı çıktı işte tüplerde maalesef.Sen daha gençsin inşallah sorun yoktur ama sen yine de sor ve önlemini al.benden niye hiç istemedilerki acaba eşinin sonucunu getir dediler o kadar sorıyım bakalım gidince nasılsa eşim için gidicez tekrar
Daha çokkk genç zamanla herşey yerine oturur merak etme evlilikte. Bu arada sende kariyer işini boşlama birde sende ona kontratak çek bakalım kurmaylığa çalışsın milleti dinlemeye fırsatı olmaz.Benden size tavsiye........24 bitiyo 1 ay snra 25 olcak eşim
:) Hiç sanmam eşim rahat böyle herşeyi boşluyor ya :)) o anca evde elleri üstünde yürümeyi bilir :))Daha çokkk genç zamanla herşey yerine oturur merak etme evlilikte. Bu arada sende kariyer işini boşlama birde sende ona kontratak çek bakalım kurmaylığa çalışsın milleti dinlemeye fırsatı olmaz.Benden size tavsiye........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?