Canım tabii ki abla diyebilirsin,benimde kardeşim yok zaten mutlu olurum.Aynı durumları yaşamışız hemen hemen.Benimde eşim sebebiyle tayinlerim oldu dediğim gibi ama ben işim sebebiyle bebek olayını hep erteledim erteledim,şu an da da hiç bilmediğim,sonradan çıkan sorunlarla uğraşıp bebek sahibi olmaya çalışıyorum.Yaş ilerledikçe herşey zorlaşıyor inan.Eşinle tabii ilişkinizi anlaşmanızı bilemiyorum.Bunlar senin bileceğin ve karar vereceğin şeyler.Ama şunu gördüm ki ne hamilelik ne bebek aslında çalışmaya engel değil.Artık bir çok kanun anneyi ve anne adaylarını koruyor.Hamilelikte bir hastalık değil.Bir arkadaşım mesela kız birgün önce şubedeydi,ertesi sabah gelmedi geç kaldı herhalde diye düşünüyoruz Aaa doğum yapmış :) nur topu gibi bir oğlu oldu 2 sene sonra ikincisini de yaptı.
Yani demem o ki eğer eşinle birlikte mutluysan,sorunlarınızı çözebiliyorsanız bebek çok ertlenecek bir konu değilmiş,keşke zamanında beni de bu konuda uyaranlar olsaymışta gençken uğraşsaymışım...Bir taraftan bunları düşünüp hesap ederken diğer taraftan sınavlarına çalışabilirsin.
Yalnız öncelikle sen kendini de muhakkak kontrol ettir,eşinin sperm testi yapılsın,senin yumurtlama akbiliyetine yönelik hormon testlerin yapılsın,tüplerinin açık ve rahim içerisinin normal olup olmadığının araştırılmasına yönelik histerosalpingografi yapılsın.Sen bu ara boşluklarda bunlarla ilgilen,araştır bence...Her konuyu danışabilirsin bana her zaman.