Kariyer mi Çocuk mu :(

Bu konuda aklın gerçekten karışık.. Hayırlısı olsun diyelim
Evet çünkü düşünmek için çok vaktim oluyor şu anda eşim seyirde 10 gün yok aile yanımda deil arayıp soran anam babam yok babannem var derdim oldugunda arayabilecegim eşim yok ulaşılmıyor telefona çnkü

Asıl mesele eşin pek güven vermiyor güven verseydi çocuğunu doğur diyecektim

önce evliliği çocuk yürütmez. biten ilişki 10 tane çocukça olsa biter.
varikosel ise işler ama tüp bile olsa vaktin daha vafr. ben 36 yaşındayım 34 yaşımda tüp denedim olmadı. bir daha da çocuk yapmayı düşünmüyorm. eşimde düşünmüyor. hayat çocuksuz daha güzel problemiin cogunlugud eşide cıktı.birbirimizi çocuksuz da cok seviyoruz...
sen erkelerin ilk dediklerine bakma. onlar ilk ooo bunu asla yapamam olmaz hım hom der sonra akılları başlarına gelir düzelirler. ama inatlaşmamak en iyisi. bende ailemden cok uzaktayım hiç kimsem yok ama bundan rahatsız hiç olmadım. sende olmamaya bak. sgk nı da öder öder sen merak etme ama senin ki belli ki inat bir adam. yaklaşımını söylemini doğru yaparsan fikri kafasına agır agır sok ve bekle. belki 1 sene beklersin belki daha az ama agır ve emin adımlarla ilerle

Asıl mesele eşin pek güven vermiyor güven verseydi çocuğunu doğur diyecektim
emekli olma nolur diyince jeton düştü benim :) iş mi cocuk mu dememden kasıt sınava calısırken çalışırken korunacagım anlamında degil korunmuyorum tüp bebege acele etmelimiyim anlamında yani o sırada staj baslatmayı düşünüyorum hamilede olsam sınava giricem inş

Epey kaliteli iş fırsatları kaçırdım bebek olunca kaynana bakarım dedi ama oda hasta olunca işten istifa etmem gerekti bakıcıyada eşim müsaade etmedi .çocuk işleri zor anlayacağın

odemem diyor iptal ettirdim 2 ayımı sildirdim mecburen sonra daha mutlu oldu kasiyerlik yap madem calıs emekli ol dedi bana

Epey kaliteli iş fırsatları kaçırdım bebek olunca kaynana bakarım dedi ama oda hasta olunca işten istifa etmem gerekti bakıcıyada eşim müsaade etmedi .çocuk işleri zor anlayacağın
babannem sen sınavına gir calıs hamlie kalırsanda ben gelir babarım bebegine isterse tedaviyle ikiz olsun sen hayatını kurtar diyor bana

benim kociş bildiğin öküzdür. benimki sgk mı ödemeye başladıysa inanında hepinizin ki öder

odemem diyor iptal ettirdim 2 ayımı sildirdim mecburen sonra daha mutlu oldu kasiyerlik yap madem calıs emekli ol dedi bana
aman desi. şimdilik ödemesin bir gun gelecek ödeyecek.
kızım sen deniz subayı ile evlisin. ağlanmayı bırak. adama dırdır da etme bi sakin ol. herşeyin yolu yordamı var. denizci adama inat işlemez öğrenemedin mi? senden daha beter inat yapar intiharın eşiğine getirirler insanı. taktiksel yaklaş. politik ve ekonomik ve yavaş yavaş ilerle...
10 yıllık tecrübe yazıyor

işlio ben aynılarını desem duygu sömürüleri intihar edermiş gibi yapmalar falan cocuk daha ya benim eşim lafta asker

Ödemez seyirle falan ayda 5 6 milyarı buluyor eşimin maaşı ama yinede yok yetiremiyorum diyor şükret valla
sen ev geçindirmek kolay mı sanıyorusun. 1000-1200 tl gıda sgk primi en düşük 460 tl ( asgari ücret 1300 tl olunca sgk pirimleri 112 tl arttı) elektrik su gaz tüp giyim kuşam ev masrafı araba benzin dışarıda yemek yemeler derken hooppp 5000 bitti.

işlio ben aynılarını desem duygu sömürüleri intihar edermiş gibi yapmalar falan cocuk daha ya benim eşim lafta asker
ee kuzum 24 yaşındaysan adam daha 30 vardır yoktur. ee çocuksunuz tabii...ikinizde

o yüzden calısayım dedim öderim ben sigortanı kocan var senin dedi cıkarttırdı işten şimdide ödeyemem diyor 1 ay sonra arttı tabi sgk ücreti calısmada emeklide olma nolcak ben ölsem bile asker maasım sana yeter diyo ona hayır buna hayır sonra kredi çekicem arabayı yenilicem diyor gel de kızma

Canım daha tam da bugün bu konu ile ilgili bir topik açtım,orada sanırım sorunun cevabını bulursun,bir bak istersen...

Canim cocuk olunca tek kalmassin hatta cocuk hayati vok degistiriyor belki sana cok baska guzelliklere sebep olucak . esinlede ilgili zaten bu esi sen sectin deglmi canm bu hayatida sen sectin. Sigorta falan bunlari pek dusunme sanki emekliye kadar yasicagimiz garanti . olacak olan olur zaten canm.esinden gozukursun zaten. Bnde 24 yasindayim 4 yillik ewliyim 1.5 yasinda oglum . okadar baska tatki inan su dunyayi ayakarimin altina serseler bundaki tadi alamazdim baska bambaska birsey . benm esim her aksam ewde oldugu halde butun gun ben yoldasim arkadasim oglum canm . onun varligini kokusunu bakisina bence daha fazla gec kalma . para kariyer falan falan bunlarin hicbirinin sonu gelmez bi bakmisinkiiii zaman akip gtmis . hakkinda hayrlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…