• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kariyer mi Çocuk mu :(

Af buyur da bişey anlamadım :)
ben ikisini bir arada yürütüyorum gibi birşey söylemişsin ya heralde ondan öyle söyledim uğraşsız normal yoldan hamile kalmışsındır diye öyle olsa bende tercih e bırakmak durumunda kalmazdım diyorum yani ama hayırlısı :)

ben ikisini bir arada yürütüyorum gibi birşey söylemişsin ya heralde ondan öyle söyledim uğraşsız normal yoldan hamile kalmışsındır diye öyle olsa bende tercih e bırakmak durumunda kalmazdım diyorum yani ama hayırlısı :)
Tamam canım anladım şimdi :) Allah ım sanada en hayırlısından en güzelinden bi tane tombalak nasip etsin güzel güzel büyüt kariyerinide yap :)

Adamın mayası bozukmuş bence.

Yani eskiden bir ziraat mühendisi kızlarını istediği zaman aileler 4 köşe olurmuş şimdi ziraat mühendisliği tarih oluyor. Evliliğin ne kadarı meslek, çalışmak, kariyerle alakası var bilmiyorum.

Bizim mahalleden tek okuyan benim. Mühendisim.

Diğer arkadaşlarım okumadı yani liseden sonra. Biri doktorla, biri eczacıyla, biri mühendisle evli, ben de zor dengimi buldum sanki mühendisle evlendim. Yani ilgisini çok sorguluyorum bu eşitsizliklerden sonra.:KK48:

Ooo arkadaşlarınız da çok şanslıymış :D:D İyi yere dükkan açmışlar :))) En iyisi denk olmak bence. Tabii ki adamın mayası bozukmuş ama işte kavun değil ki koklayalım, insanlara güven olmuyor. O nedenle kimseye güvenip mesleği bırakmamak lazım. Ağaca dayanma kurur, insana güvenme ölür demişler.

Back