karışmasa

kızlar selam

Öncelikle şöyle kısaca anlatayım.
Kaynanamla altı üstlüyüz. Onlar çoğunlukla köydeler. Ama bir aya kadar Doğum yapacağım için kaynanam geldi bende Doğum iznindeyim. Sürekli bir atadayız yani
Görümcem var o da bekar bende 3 yaş küçük. Çalışmaya başladı Allahtan. Çünkü çok zor kişilik sürekli halinden şikayetçi veya annesine bağırıyor sorun çıkarmaya yer arayan tip. Neyse akşam zemzem suyu sordu yengesine(amcalarının eşine) o da yok bende dedi. Bende ne yapacaksın dedim bebek için mi soruyorsun dedim bebeklere su verilmez dedim. Ne olacak dedi sustu ama yüzü değişti bi. Bişey anlatıyorum dinlemiyor filan. Her şeye karışmak istiyor illaki. O sırada kaynanamda sanki bir bardak mı içircez dedi.
Analı kızlı her şeye karışmak istiyorlar. Ben hastanede annemin kalmasını istiyorum. Eşim ben annemle konuşurum dedi. Umarım cazgırlık yapıp moralimi bozmazlar.
Görümcem çok bilmiş zaten işim var onunla.
Eşimi üzmek istemiyorum o benim yanımda ama ailesiyle benim kötü olmamıda istemiyor. Bende çok hatırnaz bir insanım. Kimsenin kalbi kırılmasın istiyorum. Ama kaynanamla görümcemde altta kalmama huyu var illa onlar biliyor.
Of of umarım Doğumda olay çıkmaz kendi annemde her yola gelir ama alıngan :KK43:
İçimi dökmek istedim size keşke diyorum ayrı evim olsa ayrı bina yani en azından çat kapı gelmezler.. tamam Doğumdan sonra ihtiyacım olacak onlara ama annem rahat rahat gelemicek illaki onlar olacak çünkü . Var mı benim gibi olan nasıl takmamaya öğrendiniz?
takmamak cok zor ben basaramadim 3 yil gecti halen unutamadim yasananlari benim gorumcem yok kvalidemse evlerimiz ayri ama yakin olmasina ragmen lohusaligimi mahvetti annem bende diye hergun geldi gitti surat asti nefret ettim artik kadin simdi iyilik yapsa bile gozume gorunmuyor Allah biliyor neler yasadim esime de duygu somurusu yapiyordu oda bana karsi kotu davraniyordu, bebegin amnesi sanki ben degil oymus gibi davraniyordu bir gelini daha olacak bakalim o benim kadar sabirli olabilcekmi

X