karışmasa

Alttaki linkte pamukcuk hastaligi bir enfeksyon oldugu, hatta mantar oldugunu söylüyorlar. Su ile hic alakasi yoktur.

http://centralhospital.com/Haberler/bebeklerde-pamukcuk-olusumu-ve-tedavisi/

Bu yuzden pamukcuk cikmis olabilir yegenimde defalarca yngeme biberonun butun parcalarini birbirnden ayir oyle yika demistim ama dinlemiyodu.biberonun plastik kisimla baglanma kismini ayri ayri yikamiyodu.dr bize pamukcugu gordugunde su verin demisti bide

Eklentiler

• Screenshot_2017-09-19-10-03-16.png
    Screenshot_2017-09-19-10-03-16.png
    127,1 KB · Görüntüleme: 27
Toprağın altında öyle ama dışarıya çıkınca öyle olmuyor...
Amerikali bir profun zemzem hakkindaki arastirmasini dinlemistim ve hayrete dusmustum.adam bu bir mucize diyordu kesinlikle bakteri barindirmayan hatta mikrop oldurucu ozelliginden bahsetmisti.her bir kristalinin birbirinden farkli oldugunu ayni kar taneleri gibi asla bir birine benzemedigini ve mayalanma ozelligi oldugunu cok sasirarak inceledik demisti.icerisine su katildiginda onuda zemzeme ceviRyormus ayrica yaninda kotu konusuldugunda olumsuz ortamlarda bulundugunda vs kristallerin sekilleri bozuluyormus keske nette bulabikseydimde kopayalasaydim ama bulamadim maalesef

Canım al sen o zemzemi doğumdan hemen önce lıkır lıkır iç, çocuğa da geçer yapmayın böyle şeyler

Ne zemzem suyu ne hurma verdik. İnanmam böyle şeylere.
Eğer ille de verecekseniz önce kaynatıp soğutun diye şart koş. Sen uyurken en azından bir halt yemesinler bilsinler.. 1 2 damladan bir şey olmaz. Bunun için germe kendini. Ben oğlum emdiği halde gün içinde 1 2 çay kaşığı su verirdim. O da yaz sıcağı olduğu için.

Diğer taraftan her şeye karışmaya kalkarlarsa o an he de geç kendi bildiğini yap. Onlar mesajı alır merak etme.

Bir de önemli bir ayrıntı. Eşini evde kadın bolluğu var diye bebekle ilgili görevlerden ayrı tutma. İlk ondan yardım iste. Sonra erkekler bocalamaya ve gevşemeye başlıyorlar.

Bir de hurmayı zemzemde bekletip onu emdiriyorlarmış

Çok iyi emmişti diyordu bir tanıdık

Çocuk ağzına ne tıksan emer oysa

Hamilesiniz gerginsiniz lohusa iken daha gergin olacaksınız önemli olmayan şeyler bile batacak

Eşinize şimdiden anlatın bunları

Kv üst katımda vs değildi ama en net cümlem bu çocuğun annesi benim gerekirse benim yanlışlarımla büyür kv nin doğruları yerine daha iyi demiştim

Yani Kv doğru dese de benim dediğim olacak

hiç taviz verme. ne kadar izin verirsen o kadar karışır. ben kayınvaldemle ciddi bir kavga ettim de kendne geld. 8 ay dar etti bana dünyayı. şimdi bana karışmıyor o mutlu ben mutlu. onun yüzünden bebeğim sallanmaya alıştı ve ek gıdaya geç alıştı. sorsan herşeyi bilir. sakın su falan verdirme gerekirse olay çıkar. görümcen hele hiç karışmasın o kim ya.

kızlar selam

Öncelikle şöyle kısaca anlatayım.
Kaynanamla altı üstlüyüz. Onlar çoğunlukla köydeler. Ama bir aya kadar Doğum yapacağım için kaynanam geldi bende Doğum iznindeyim. Sürekli bir atadayız yani
Görümcem var o da bekar bende 3 yaş küçük. Çalışmaya başladı Allahtan. Çünkü çok zor kişilik sürekli halinden şikayetçi veya annesine bağırıyor sorun çıkarmaya yer arayan tip. Neyse akşam zemzem suyu sordu yengesine(amcalarının eşine) o da yok bende dedi. Bende ne yapacaksın dedim bebek için mi soruyorsun dedim bebeklere su verilmez dedim. Ne olacak dedi sustu ama yüzü değişti bi. Bişey anlatıyorum dinlemiyor filan. Her şeye karışmak istiyor illaki. O sırada kaynanamda sanki bir bardak mı içircez dedi.
Analı kızlı her şeye karışmak istiyorlar. Ben hastanede annemin kalmasını istiyorum. Eşim ben annemle konuşurum dedi. Umarım cazgırlık yapıp moralimi bozmazlar.
Görümcem çok bilmiş zaten işim var onunla.
Eşimi üzmek istemiyorum o benim yanımda ama ailesiyle benim kötü olmamıda istemiyor. Bende çok hatırnaz bir insanım. Kimsenin kalbi kırılmasın istiyorum. Ama kaynanamla görümcemde altta kalmama huyu var illa onlar biliyor.
Of of umarım Doğumda olay çıkmaz kendi annemde her yola gelir ama alıngan :KK43:
İçimi dökmek istedim size keşke diyorum ayrı evim olsa ayrı bina yani en azından çat kapı gelmezler.. tamam Doğumdan sonra ihtiyacım olacak onlara ama annem rahat rahat gelemicek illaki onlar olacak çünkü . Var mı benim gibi olan nasıl takmamaya öğrendiniz?
Valla esini ikna et kavga % 90cikar yasamis biri olarak soyluyorum.sen de sinirlerine hakim olamazsin dogum psikolojisi cok farkli cunku.anneni yanında istemen de en dogal hakkin ayrica.sana alinacak olan zaten gelmesin bir de milletin cenesiyle mi ugrasacaksin.iyi dogumlar.

Yegenim ozaman kac aylikti hatirlamiyorum ama dr oyle soylemsti yengme susuz yasarmi insan ya.bu konuyu iyice arastrcam bnmde bebegim olacak susuz kalsin istemiyorum enazindan bi iki cay kasigi verilse yeterli
Dünya sağlık örgütü ilk 6 ay anne sütü veya formül mama diyor. Su yada başka şeyle bagırsak florasını bozar ilk aşamada sıkıntı olmasa bile ileriki yaşlarında sıkıntı yaratacaktır

Dünya sağlık örgütü ilk 6 ay anne sütü veya formül mama diyor. Su yada başka şeyle bagırsak florasını bozar ilk aşamada sıkıntı olmasa bile ileriki yaşlarında sıkıntı yaratacaktır

Anladim tesekkurler. Dedigim gibi kndimi o bebegin yerine katiyorumda susus yasayamazdim :) suuuuu coooookkk guzel bisi cunku

Anladim tesekkurler. Dedigim gibi kndimi o bebegin yerine katiyorumda susus yasayamazdim :) suuuuu coooookkk guzel bisi cunku
Anne sütünün ve formül mamaların özü zaten su sütümüzü sağıp bekletin yarısından fazlasının su olup altta duru bir şekilde olduğunu görürsünüz.

6 aya kadarmi sadece sut verilir.bazi anneler yenidoganlara mama da veriliyor oda zararli dglmi
eğer süt yoksa mama verecek mecburen. ama anne sütü varsa ne mama ne başka bir şey. anne sütü yokluğunda da onun alternatifi mamadır başka hiçbir yiyecek değil

Bence evde kimse kalmamali. Ama gelmisler, kalacaklar. 1 hafta sonra ihtiyacinizin kalmadigini soyler esiniz kibarca, gonderir. Anneniz burdayken onlarin koyden gelmesi cok sacma olmus. Amac zaten size bakmak degil, bebege bakmak. O yuzden onlara ihtiyaciniz olmayacak evde.

Siz bildiginizden sasmayin. Dogdugunda ilk emecegi sut cok onemli bebegin. Onun yerine su vermelerine falanda musaade etmeyin.

bebek doğunca aslında avantaj bile sağlayabilir bu durum. onlara he he tamam der sonrasında da kendi bildiğini yaparsın.

tasınma imkanınız yok mu ?

X