- Konu Sahibi EU3
meraba arkadaşlar..guttoyla ilgili yazıları burda okuduktan sonra almaya karar verdim..özellikle sahtesi olmasın diye resmi sitesinden aldım..gerçi sipariş yılan hikayesine döndü:) bi sipariş verdim orduya gelcek krem ne alakaysa ıspartaya gitti kargoyla! bikaç kere aramak zorunda kaldım,her seferinde biz sizi aricaz diyip aramıyolar ben geri aramak zorunda kalıyorum-ki bu müşteri olarak çok kızdığım bişey..neyse,bana ıspartaya giden yerine yenisini gönderdiler bu sefer de kargoya almaya gittiğimde 34.5 tl ödemem gerektiğini söylediler..halbuki ben ilk siparişimde 29.5 tl ödemiştim kredi kartıyla (hatta yanında maske hediyesi de vardı)..ikincisi teslimatta ödemeli diye gönderilmiş bidaha para ödemem isteniyo..neyse siteyi aradım yanlışlığı anlattım kargoya mail attılar filan da düzelttik..ha buarada içinden hediye maske de çıkmadı :) memnun kalırsam yakınlarıma da siteden sipariş etmeyi düşünüyodum ve beni çok uğraştırdıkları için vazgeçtim bunu onlara da söyledim..yine de aktarlardan alırım tabi annem için filan..ilk bıyıklarıma uyguladım gidişat şimdilik iyi..okuduğum kadarıyla hemen hemen herkes de memnun..hepimizde işe yarar umarım..