- 8 Şubat 2022
- 126
- 73
- 28
-
- Konu Sahibi kelebeklerinetkisi
evet daha güzel oldu sanki böyle gece iyice dinlenmiş oldum18 de ameliyat olma fikri güzelmiş ben hep sabah girdim ameliyatlara. en azından gece daha rahat dinlenirsiniz ve gece hemşireleri daha az yoğun olduğu için daha güzel ilgilenirler. sabaha ağrınız kalmaz bitmiş oluyor genelde ağrılar
MerhabaDurumunuz dan haberdar edin
Şimdiden geçmiş olsun artık iyileşme sürecine girdin bundan sonra sabırla gunlerin geçmesini bekleyeceksin.Merhabaameliyata dün akşam 20.00’da alındım, gece 00.30’da odamdaydım. İlk odaya alındığımda aşırı bulantım ve ağrım oldu, ama şuan gayet iyiyim karnımda hafif çekilmeler hissediyorum o kadar. Çıkan yağı deriyi görünce inanamadım valla Gece bittiği için narkozun etkisindeydi hala doktorumla görüşemedim birazdan gelir kaç gr gittiğini öğrenmiş olurum. Karnım hep genişti benim kaslar da dikilince içe doğru bir toparlanma olmuş o kadar hoşuma gitti ki anlatamam korse takıyorum karnımın bitmiş halini Esra hanım gösterdi şahane görünüyordu Abartılacak bir ağrısı yok normal düzeyde bir ağrı. Kalktım yürüdüm başım dönmedi azcık öne eğilerek yürüdüm mecbur zaten bir sıkıntı yok şimdilik
çok geçmiş olsun çok sevindim mutlu olmanıza inşallah böyle devam eder yağ aldılar mı? karnınızın ilk ve son halini özelden veya buradan atar msınız çok merak ediyorum..Merhabaameliyata dün akşam 20.00’da alındım, gece 00.30’da odamdaydım. İlk odaya alındığımda aşırı bulantım ve ağrım oldu, ama şuan gayet iyiyim karnımda hafif çekilmeler hissediyorum o kadar. Çıkan yağı deriyi görünce inanamadım valla Gece bittiği için narkozun etkisindeydi hala doktorumla görüşemedim birazdan gelir kaç gr gittiğini öğrenmiş olurum. Karnım hep genişti benim kaslar da dikilince içe doğru bir toparlanma olmuş o kadar hoşuma gitti ki anlatamam korse takıyorum karnımın bitmiş halini Esra hanım gösterdi şahane görünüyordu Abartılacak bir ağrısı yok normal düzeyde bir ağrı. Kalktım yürüdüm başım dönmedi azcık öne eğilerek yürüdüm mecbur zaten bir sıkıntı yok şimdilik
karın germede zaten deri ile beraber yağlar da gitmiyor mu? lipoyu başka yere mi yaptırdınız?Ben kendisine liposakşın+tam karın germe ve burun estetiği ameliyatı oldum. 2020 Aralık ayında
Yan taraflarıma da lipo yapılmıştı karnıma da yapıldı.karın germede zaten deri ile beraber yağlar da gitmiyor mu? lipoyu başka yere mi yaptırdınız?
Çok teşekkür ederim evet öyleymiş karnımda ciddi derecede ödem var bol bol su içiyorum. 6 aya kadar devam edebilirmiş bu durum bundan sonrası sabır dediğiniz gibiŞimdiden geçmiş olsun artık iyileşme sürecine girdin bundan sonra sabırla gunlerin geçmesini bekleyeceksin.
Çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun çok sevindim mutlu olmanıza inşallah böyle devam eder yağ aldılar mı? karnınızın ilk ve son halini özelden veya buradan atar msınız çok merak ediyorum..
Öncelikle cok geçmiş olsun rabbim içinize sindirsin inşallah ben ücreti merak ettim ne kadar ödediniz acabaÇok teşekkür ederimEvet yağları da aldı doktor hanım hatta simit bölgeme de ufak bir müdahale etti, karın kaslarım dikildi. Mesaj atmayı bilmiyorum özelden nasıl yapacağım atarım tabi
Amiin çok teşekkür ederimÖncelikle cok geçmiş olsun rabbim içinize sindirsin inşallah ben ücreti merak ettim ne kadar ödediniz acaba
gerçekten çok uyguna olmuşsunuz hemde doktorunuzda iyiydi. çok sevindim sizin adınızaAmiin çok teşekkür ederimBen anlaştığımda Mayıs ayının başıydı, Haziranda zam gelecek dendi 17 bine oldum ben şimdi 20 binden başlıyormuş sanırım fiyatlar gitgide artıyor her şeyde olduğu gibi
evet öncesi ve sonrası fotografınızı görmeyş çok isterim,adımın üzerine tıklarsanız özel mesaj şeklinde atabilirsiniz veya dilerseniz yüzünüzü gizleyerek atabilirsiniz başkalarıda görsün fikir olur.Çok teşekkür ederimEvet yağları da aldı doktor hanım hatta simit bölgeme de ufak bir müdahale etti, karın kaslarım dikildi. Mesaj atmayı bilmiyorum özelden nasıl yapacağım atarım tabi
Aynen öylegerçekten çok uyguna olmuşsunuz hemde doktorunuzda iyiydi. çok sevindim sizin adınıza
Tabi atarım şimdi yoldayım mola verdiğimizde atayım olur muevet öncesi ve sonrası fotografınızı görmeyş çok isterim,adımın üzerine tıklarsanız özel mesaj şeklinde atabilirsiniz veya dilerseniz yüzünüzü gizleyerek atabilirsiniz başkalarıda görsün fikir olur.
Çok güzel gerçekten çok mutlu oldum sizin adınıza,sizde pozitif birisiniz bence doktorunuz da sizden yana şanslı.Keşke Ankara’da olsaydım kesinlikle Yağmur hanıma giderdimBu arada tabi ki bu haliyle bile karnım efsaaneee olduuo geniş karın gitti sanki yıllardır spor yapan bir karına sahip oldum, sıkı çok hoş bir görüntü var bunu da demeden geçmeyeyim doktorumdan ve asistanı Esra hanımdan aşırı memnun kaldım, tavsiye ederim
Özelden gönderdim öncesi sonrası fotoları bakabilirsinizevet öncesi ve sonrası fotografınızı görmeyş çok isterim,adımın üzerine tıklarsanız özel mesaj şeklinde atabilirsiniz veya dilerseniz yüzünüzü gizleyerek atabilirsiniz başkalarıda görsün fikir olur.
Yaa çok teşekkür ederimÇok güzel gerçekten çok mutlu oldum sizin adınıza,sizde pozitif birisiniz bence doktorunuz da sizden yana şanslı.Keşke Ankara’da olsaydım kesinlikle Yağmur hanıma giderdim
Çok sevindim memnun kaldığına doktor hanım gerçekten çok ilgilidir. İyileşme sürecinde dikkat et kendine dişlerine düzenli güzel bak enfeksiyon kapmasın. Bi de hangi hastanede yaptı ameliyatını.Bu arada tabi ki bu haliyle bile karnım efsaaneee olduuo geniş karın gitti sanki yıllardır spor yapan bir karına sahip oldum, sıkı çok hoş bir görüntü var bunu da demeden geçmeyeyim doktorumdan ve asistanı Esra hanımdan aşırı memnun kaldım, tavsiye ederim