- 8 Şubat 2022
- 126
- 73
- 28
-
- Konu Sahibi kelebeklerinetkisi
İnşallah çok teşekkür ederimaklınıza ne takılırda seve seve cvp verebılırım umarım sızınde kolaylıkla gecer surecınız
Yani süreç genelde o şekilde oluyo sanırım. Doktordan memnun kaldınız mı peki karnınız dümdüz oldu muBen tam 1 ay sonra işe başladım. Yıllık izin almıştım.
Ayy 2500 kg süper bir sonuç hem ds çokta kilonuz yok maşallah diyimBen doktordan memnunum hala gidiyorum botox yaptırıyorum. Ben karnım düz sayılır ama tamda düz değil. Sebebi de korseyi çok uzun süre taktım karın kaslarım zayıflamış. Doktor hanım bana artık korseyi çıkar dediği zaman çıkarmadım çünkü kendimi korse de guven de hissediyordum ama uzun süre korsenin olumsuz etkisi bende görüldü. Ama bu ameliyatı olmasaydım asla karnım da düzelmezdi. Ameliyata 51 kilo ile girdim ben ona ragmen bile 1500 gr yağ ve 1 kg da deri çıktı benden. Yada tam tersi hatırlamıyor sonuçta 2500 kg gitti. Siz sigara kullanıyor musunuz
Evet Esra hanımı o kadar darladım ki mesaj yoluyla hakkını helal etsinDoktor hanıma guvenebilirsin ameliyat sonrası hem kendisine hemde asistanı Esra hanıma herzaman ulaşabilirsin ameliyat sonrası ulaşılamayan doktorlardan değil yaptı işin arkasında durur. Ameliyat gununuz ne zaman sizin. Ben 100 yıl hastanesinde olmuştum 2 gece kaldım hastanede. Eşim refakatçilik yaptı. Hiç agrım falan olmadı enfeksiyon olmadı sadece halsizdim benim tam olarak dik yurumem 1 aya yakın sürdü ondan sonrada zaten işe başladım.
Çok teşekkür ederim, yorumlarınız için de ayrıcaŞimdiden geçmiş olsun.hersey gönlünüzce olsun inşallah
Hangi şehirde amaliyat oldunuz amaliyat sonrası nasıl bir korse kullandınız işleme ne kadar ücret ödedinizvallahı gıydıgım pantolonlar sankı dusecek gıbı hıssedıyorum bazen doktor tam karın germe ve yan sımıtlere lıpo yaptı amelıuat fılan hıc agrım sancım olmadı tek bence kotu kısım ıyılesınce kasınması krem suruyorum ama bazen baya gergın oldugu ıcın karın kasıntı basıyo korseden dolayı ama agır kaldırmak anı hareket dısında arabamı suruyorum cocukları okula bırakıuorım egılıp kalkıuorım banyomu yapıyorum uzerımo degısıyorım 15 gunum ben bırıncı haftada basladım
ben ankdayım ısleme 48 bın verdım korsem hem gogus hemde bel korsesı varHangi şehirde amaliyat oldunuz amaliyat sonrası nasıl bir korse kullandınız işleme ne kadar ücret ödediniz
kas açıklığı nasıl anlaşılıyor ?benim üst karnım ne kadar kilo verirsem vereyim gitmiyor 3 çocuk sezeryanım var yoksa çok fazla kilolu değilim sadece ince bir bel istiyorum. üst tarafın şiş olması acaba kas açıklığından mı? bunun litaratür ismi bu mudur? bu hafta bir kaç doktor ile görüşeeğim de kum saati görünümü için ne yapılması gerekiyor?bilgilendirirseniz çok sevinirim.Evet evet ben deumarım çook memnun kalırız Bende 2.5 cm kas açıklığı da var check upta çıktı o da dikilecek henüz muayene olmadım ama kendisine. Böyle yemek yiyince aşırı şişiyordu karnım vücuduma oranla çok şiş bakalım umarım istediğimiz sonuçlaraa ulaşırız hep birlikte
bende size özelden mesaj attım banada bilgi verirseniz çok sevinirimaklınıza ne takılırda seve seve cvp verebılırım umarım sızınde kolaylıkla gecer surecınız
Merhabakas açıklığı nasıl anlaşılıyor ?benim üst karnım ne kadar kilo verirsem vereyim gitmiyor 3 çocuk sezeryanım var yoksa çok fazla kilolu değilim sadece ince bir bel istiyorum. üst tarafın şiş olması acaba kas açıklığından mı? bunun litaratür ismi bu mudur? bu hafta bir kaç doktor ile görüşeeğim de kum saati görünümü için ne yapılması gerekiyor?bilgilendirirseniz çok sevinirim.
şimdiden hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider mutlaka bilgilendirin bizleride..MerhabaYağmur Hanıma az evvel muayene oldum, kendisi cidden karşı tarafa aşırı güven veren bir hekim işinin ehli olduğu kurduğu cümlelerden tutun beden diline kadar anlaşılıyor. Esra Hanım da bir o kadar ilgili hiçbir sorumu yanıtsız bırakmadı sağolsun aklıma takılan hiçbir şey yok şuan için. Tam karın germe ameliyatımı yarın olacağım 18.00 gibi. Sabah rutin kontroller için hastanede olacağım. Merak eden arkadaşlar için yazıyorum fikir olsun diye şimdilik bu kadar
Doktor hanım iyidir. Hersey guzel olacak inşallah. Benim ameliyatım sonrası rahat geçmişti seninde inşallah öyle olur.MerhabaYağmur Hanıma az evvel muayene oldum, kendisi cidden karşı tarafa aşırı güven veren bir hekim işinin ehli olduğu kurduğu cümlelerden tutun beden diline kadar anlaşılıyor. Esra Hanım da bir o kadar ilgili hiçbir sorumu yanıtsız bırakmadı sağolsun aklıma takılan hiçbir şey yok şuan için. Tam karın germe ameliyatımı yarın olacağım 18.00 gibi. Sabah rutin kontroller için hastanede olacağım. Merak eden arkadaşlar için yazıyorum fikir olsun diye şimdilik bu kadar
Çok teşekkür ederim inşallahşimdiden hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider mutlaka bilgilendirin bizleride..
Size maşallah zaten içimi çok rahatlattınızDoktor hanım iyidir. Hersey guzel olacak inşallah. Benim ameliyatım sonrası rahat geçmişti seninde inşallah öyle olur.
18 de ameliyat olma fikri güzelmiş ben hep sabah girdim ameliyatlara. en azından gece daha rahat dinlenirsiniz ve gece hemşireleri daha az yoğun olduğu için daha güzel ilgilenirler. sabaha ağrınız kalmaz bitmiş oluyor genelde ağrılarÇok teşekkür ederim inşallahşuan kahvaltımı yaptım 11’den sonra bir şey yiyip içmem yasak, tahlilleri oldum hastaneye dönücem yatış için. 18’de ameliyat başlayacak. 3.5/4 saat süreceğini söyledi Yağmur hanım, çıktıktan sonra da mutlaka bilgilendireceğim
Durumunuz dan haberdar edinSize maşallah zaten içimi çok rahatlattınızinşallah öyle umuyorum çok teşekkür ederim