- 8 Şubat 2022
- 126
- 73
- 28
-
- Konu Sahibi kelebeklerinetkisi
Merhaba İstanbul’damı oldunuz doktorunuz kimdi acabaınanın nedne daha once yapmadım dıye kızıcaksınız bıle ben 2 hafta once oldum karın germe karın germe hıc agrım olmadı azıcık lıpoda agrım oldu ama asla dayanılmayacak gıbı degıl kum saatı gıbı olmak o sıslıklerle bıle guzel
Ben kendisine liposakşın+tam karın germe ve burun estetiği ameliyatı oldum. 2020 Aralık ayındaMerhaba arkadaşlar. Karın germe ameliyatı olacağım Ankara’da Op. Dr. Yağmur Reyyan Erol’a. Daha öncesinde yaptıran var mı ? Ameliyat stresine girdim azcık karnım dümdüz olacak mı istediğim görüntüye ulaşacak mıyım vs diye. 172 boy 75 kiloyum. Abartılı kilom yok yalnızca doğumdan kalan göbeğim ve deri fazlalığı var. Liposuction ile birlikte yapılacak. Olan arkadaşlardan yorum alabilir miyim ? Dediğim doktora karın germe oldunuz mu, süreç nasıl işledi vs. Şimdiden teşekkür ederim :)
ben ankarayımMerhaba İstanbul’damı oldunuz doktorunuz kimdi acaba
Bende sizin gibi karın germe amaliyatı olacağım çok merak ediyorum ince ayrıntılarına kadar her şeyi öğrenmek istiyorum umarım güvenli ellere mutluluk vericek sonuçlara ulaşırızMerhaba arkadaşlar. Karın germe ameliyatı olacağım Ankara’da Op. Dr. Yağmur Reyyan Erol’a. Daha öncesinde yaptıran var mı ? Ameliyat stresine girdim azcık karnım dümdüz olacak mı istediğim görüntüye ulaşacak mıyım vs diye. 172 boy 75 kiloyum. Abartılı kilom yok yalnızca doğumdan kalan göbeğim ve deri fazlalığı var. Liposuction ile birlikte yapılacak. Olan arkadaşlardan yorum alabilir miyim ? Dediğim doktora karın germe oldunuz mu, süreç nasıl işledi vs. Şimdiden teşekkür ederim :)
Merhaba şu an nasılsınız memnun kaldınızmıAralık 2020 yılında oldum 20 bin ödemiştim. Korsemin markasını hatırlamıyorum ama 800 liraya almıştım korsemi. Korsem çok iyi çok kaliteliydi kaşıntı tahriş terleme falan hiç yapmadı
Yaa cidden mi :) ağrınız oldu mu ben işe de başlayacağım sonrasında ne zaman işe başlayabilirim karın dümdüz oluyor mu? Doktorum lipoyla birlikte karın germemi yapacak zaten belim vücuduma oranla incedir daha da güzel olacağına şüphem yok ama endişeliyim azcık neyle karşılaşacağımı bilmediğim içinınanın nedne daha once yapmadım dıye kızıcaksınız bıle ben 2 hafta once oldum karın germe karın germe hıc agrım olmadı azıcık lıpoda agrım oldu ama asla dayanılmayacak gıbı degıl kum saatı gıbı olmak o sıslıklerle bıle guzel
Merhaba memnun kaldınız mı acaba karın germe ve lipoda ?Ben kendisine liposakşın+tam karın germe ve burun estetiği ameliyatı oldum. 2020 Aralık ayında
Evet evet ben deBende sizin gibi karın germe amaliyatı olacağım çok merak ediyorum ince ayrıntılarına kadar her şeyi öğrenmek istiyorum umarım güvenli ellere mutluluk vericek sonuçlara ulaşırız
Ne kadar kolay bir süreç olmuş sizin için maşallah diyeyimvallahı gıydıgım pantolonlar sankı dusecek gıbı hıssedıyorum bazen doktor tam karın germe ve yan sımıtlere lıpo yaptı amelıuat fılan hıc agrım sancım olmadı tek bence kotu kısım ıyılesınce kasınması krem suruyorum ama bazen baya gergın oldugu ıcın karın kasıntı basıyo korseden dolayı ama agır kaldırmak anı hareket dısında arabamı suruyorum cocukları okula bırakıuorım egılıp kalkıuorım banyomu yapıyorum uzerımo degısıyorım 15 gunum ben bırıncı haftada basladım
evet cok streslı ne olcak nasıl olcak ama pozıtıf olun onan bu cok yardımcı oluyo ınsana doktorum bıle sız cok pozıtıf bır hastasınız ısınızde kolay ılerlıuor dedı ben yapı olarak kucuk seylerde ah uh dıyen bır tıpım mesela ıgne yapılması gıbı buyuk seyler bısye olmuyoda :) amelıuatdan cıktım uc saat sonra kendıme getırden kahve bıle ıstedım hamburger ıstedım kendım verdım sıparıslerını :) dıkıslere ragmen gobeksız gezmek harıkaaaaa bısey tek kotu sey korseeeeeeeeeeNe kadar kolay bir süreç olmuş sizin için maşallah diyeyimdarısı bana :) ameliyat yaklaştı iyice strese girdim sizlere sorayım dedim
Ay ne güzel yaaa vallahievet cok streslı ne olcak nasıl olcak ama pozıtıf olun onan bu cok yardımcı oluyo ınsana doktorum bıle sız cok pozıtıf bır hastasınız ısınızde kolay ılerlıuor dedı ben yapı olarak kucuk seylerde ah uh dıyen bır tıpım mesela ıgne yapılması gıbı buyuk seyler bısye olmuyoda :) amelıuatdan cıktım uc saat sonra kendıme getırden kahve bıle ıstedım hamburger ıstedım kendım verdım sıparıslerını :) dıkıslere ragmen gobeksız gezmek harıkaaaaa bısey tek kotu sey korseeeeeeeeee
aklınıza ne takılırda seve seve cvp verebılırım umarım sızınde kolaylıkla gecer surecınızAy ne güzel yaaa vallahiben sezeryanla 1 doğum yaptım izim var zaten, dümdüz bir karınla daha uzun bir çizgi de olabilir dedim. Normal doğum yapsaydım bu kadar kolay karar veremezdim bir de göbek deliği üstünden kesi olacakmış ve benim çatlaklı sorunlu bölgem göbek deliği altındaydı hepsi gidecek çatlatsız bir karnım olacak bu beni o kadar heyecanlandırıyor kiii çünkü kendimi bildim bileli bekarken bile alt karnım fazlasıyla vardı. Bakalım benim sürecim nasıl ilerleyecek buradan bilgilendiririm çünkü baştan sona süreci yazan pek yok diğer yaptırmak isteyen arkadaşlara da fikir olur inşallah