Canım birde her hastanın bedeni bir olmuyor sarkıklık geneline bakıyor vs kiloya bakıyor değişiyor ben minyon tipliyim yaşımı gostermiyorumSon b,irşey daha sormak istiyorum,siz ilk ne zaman gittiniz kontrole hemen fiyatı almışmıydınız .
Ultrason için gideceğim o zaman anlatacam bu durumuda ondan .
Fiyat için bende gittim zaten oradan verdiler,benüm merak ettiğim hangi ayda gittiniz oraya ameliyat gününe kadar uzun bir süre olduysa fark olacaktır mutlaka.Dr 'da dedi sizi arayacaklar dedi bana sıra ne zaman gelirse artık beklemedeyim .Ben hikmedcan doktora randevu aldığımda oğlumada almıştım ona bakmadı çocuk genel cerrahi bakıyor dedi sünnet için gitmiştim birde kendimi göstermek için şikayetimi anlatınca baktı sezaryen doğum cizigime baktı fiyat bilgisini eyer sizde uygun gorurseniz ameliyatınizi yaparız dedi beni fiyat bilgisi veren biyere gönderdi orda öğrendim doktorlar söylemiyor kabul ettik oldum ameliyatı tabi gün içinde aricaz sizi diyorlar bana çabuk sıra gelmisti bazen hastalar gelmiyor yada iptal ediyormuş ondan hızlı sıra geliyor
Ben 21 Eylül'de kordon bağlatma ameliyatı oldum 1 hafta sonra beni aradılar hastaneden ameliyat için ama ben erteledim o ayı sonrasında yeniden arandım konuştum 2 ekime gün verdiler 1 Ekim'de yatış dediler 2 Ekim'de ameliyat oldumFiyat için bende gittim zaten oradan verdiler,benüm merak ettiğim hangi ayda gittiniz oraya ameliyat gününe kadar uzun bir süre olduysa fark olacaktır mutlaka.Dr 'da dedi sizi arayacaklar dedi bana sıra ne zaman gelirse artık beklemedeyim .
Sizin fotoyu görmüştim ameliyat öncesi olandı herhalde,bende o kadar sarkık değil çatlak filanda yok hiç boy kiloyu söyleyince vki çok iyi dedi dr.Bende minyonum yaşım 60 birde ben daha yaşlıyımCanım birde her hastanın bedeni bir olmuyor sarkıklık geneline bakıyor vs kiloya bakıyor değişiyor ben minyon tipliyim yaşımı gostermiyorum
Hangi ayda gittigime bir bakayımBen 21 Eylül'de kordon bağlatma ameliyatı oldum 1 hafta sonra beni aradılar hastaneden ameliyat için ama ben erteledim o ayı sonrasında yeniden arandım konuştum 2 ekime gün verdiler 1 Ekim'de yatış dediler 2 Ekim'de ameliyat oldum
Çok yakın tarihler aslında çok bekleme olmamış ne güzel darısı bana olsun inşallah .Ben 21 Eylül'de kordon bağlatma ameliyatı oldum 1 hafta sonra beni aradılar hastaneden ameliyat için ama ben erteledim o ayı sonrasında yeniden arandım konuştum 2 ekime gün verdiler 1 Ekim'de yatış dediler 2 Ekim'de ameliyat oldum
Oy maşallah maşallah ablacımSizin fotoyu görmüştim ameliyat öncesi olandı herhalde,bende o kadar sarkık değil çatlak filanda yok hiç boy kiloyu söyleyince vki çok iyi dedi dr.Bende minyonum yaşım 60 birde ben daha yaşlıyım
Çok iyi olur aslında merak ettiğim buydu .Hangi ayda gittigime bir bakayım
2. torun geliyor kısmetse mayıs ayında.Oy maşallah maşallah ablacım
İnşallahÇok yakın tarihler aslında çok bekleme olmamış ne güzel darısı bana olsun inşallah .
Heyecan basıyor düşününce nasıl olacak diye.İnşallah
Baktım şimdi oğlumun mhrsden bakınca buldum 4 temmuzda gitmişiz benimkine bakınca çok kez gittiğim için karışırdıHeyecan basıyor düşününce nasıl olacak diye.
Bende aynı sizin gibiydim inşallah sizde kurtulur iyi olursunuzHeyecan basıyor düşününce nasıl olacak diye.
Gene 3 ay sonrasına filan randevu verilmiş,çok bekleme olmamış en azından umarım benimde öyle olur.Baktım şimdi oğlumun mhrsden bakınca buldum 4 temmuzda gitmişiz benimkine bakınca çok kez gittiğim için karışırdı
İnşallah rahat geçsinde herşey pişmanlık duymayım,eşimde tehlikeli şeyler yapıyorsun diyo caydırmaya çalışıyor)))Bende aynı sizin gibiydim inşallah sizde kurtulur iyi olursunuzablacım