Karın germe ameliyatı oldum

Merhaba benimde lipo ve karın germe opersyonum yarın tam 1 ay olacak .karnımda şişlık var hala. sizin süreciniz nasıl oldu? Şİşlik kaç gunde indi? Dümdüz karın diye girdim bu işe hala göbek var :/
çok geçmiş olsun zormuş yaa.. başa gelince anladım.. valla benim bugün 54. günüm yeni yeni yan tam olarakolmasa da yatabiliyorum beton atılmış sanki karnıma.. ödem çok oluyor inecek.. beslenme özellikle su çok önemli bol ötesi su için

çok geçmiş olsun zormuş yaa.. başa gelince anladım.. valla benim bugün 54. günüm yeni yeni yan tam olarakolmasa da yatabiliyorum beton atılmış sanki karnıma.. ödem çok oluyor inecek.. beslenme özellikle su çok önemli bol ötesi su için
Benim 35. Gunum son bir haftadır duz yatıyorum. Kısıtlı yan da yatabiliyorum ama alt karında özelliklr sislık var baya göbek göbek o biraz uzuyor hemen geçsin istiyorum;) bir de korsenin altı çok kaşınıyor sizin de kaşındı mı bir öneriniz olur mu?

ay bunun koruması da yok.. kremi yağı sürüyorum bin saat emişmesini bekliyorum sonra kapatıyorum bir sürü uğraş bunu hemen alayım ben ya madacasol la da destek veririm müsait oldukç.a kremi sürerim
Ben scarex gel, contracubex, laroche possay cicaplus ve kantoron yagını dönüşümlü suruyorum. Memede de böyle yapmıştım izletim yok gibi cok dikkatli bakarsam gorunuyor . Şimdi burda okudugum banttan da aldım. Aklımda duracagına herseyi sürüyorum ;)

ameliyatta son bir hafta öncesine kadar hep düz uyudum.. yan yatıp yayıla yayıla yatma aşığı biri olarak o beni çok zorladı.. ben de yeni yeni dikkat ede ede hafiften dönmeye başladım ama zorlamıyorum zaten kasıldığını hissediyorum.. uauznca olmasa da artık biraz biraz şükür dönüyorum.. Alt karında derken karın kalmıyor ki ameliyat sonrasında dikişer boyyydan boya dikiş gerisi dümdüz yani ben de öyle sizinkini anlayamadım şimdi.. öbek öbek şişlik neden var ki ? nemde olmadı buınlar.. korse 2 ay geceli gündüzlü sürekli takılacak hiç çıkarılmadan ben de banyodan banyoya çıkardım. halen de benimle. kaşınması çok iyi. iyileştiğine işarettir. kaşınmaz mı ayy nasıll ama şöyle 15 gün öncesinde başladı kaşınmalarım da.. yeni yani.. iyileşiyor hafif hafif tatlı tatlı kaşıyın :)

Ben scarex gel, contracubex, laroche possay cicaplus ve kantoron yagını dönüşümlü suruyorum. Memede de böyle yapmıştım izletim yok gibi cok dikkatli bakarsam gorunuyor . Şimdi burda okudugum banttan da aldım. Aklımda duracagına herseyi sürüyorum ;)
ay ben de bende.. şimdi de elma yağı..bitince bant ama dedim ya sanki madacasol iyi geldi dönüşüm ona olabilir... bir de dermatix önerildi.. onu da banttan sonra düşünüyorum alayım..inşaallah benim d ehiç izim kalmasın ya :/

ameliyatta son bir hafta öncesine kadar hep düz uyudum.. yan yatıp yayıla yayıla yatma aşığı biri olarak o beni çok zorladı.. ben de yeni yeni dikkat ede ede hafiften dönmeye başladım ama zorlamıyorum zaten kasıldığını hissediyorum.. uauznca olmasa da artık biraz biraz şükür dönüyorum.. Alt karında derken karın kalmıyor ki ameliyat sonrasında dikişer boyyydan boya dikiş gerisi dümdüz yani ben de öyle sizinkini anlayamadım şimdi.. öbek öbek şişlik neden var ki ? nemde olmadı buınlar.. korse 2 ay geceli gündüzlü sürekli takılacak hiç çıkarılmadan ben de banyodan banyoya çıkardım. halen de benimle. kaşınması çok iyi. iyileştiğine işarettir. kaşınmaz mı ayy nasıll ama şöyle 15 gün öncesinde başladı kaşınmalarım da.. yeni yani.. iyileşiyor hafif hafif tatlı tatlı kaşıyın :)
karnım dümdüz degil şiş. Burada da epey yorum okudum doktoruma sordum ödem dedi ama gitmeyecek diye endişem çok. dikişin hemen ustunde :(

karnım dümdüz degil şiş. Burada da epey yorum okudum doktoruma sordum ödem dedi ama gitmeyecek diye endişem çok. dikişin hemen ustunde :(
a pardon yanlış anladım ben o nrmal tabi ki .. ödem çok oluyor ben başka görüntüledim kafamda :) benim neredeyse 2 ay bitecek halen şiş hafifte olsa ...

geçecek :):dua:

Merhabalar,germe ameliyati olmus butun arkadaslara bir soru sorucam,bu strip bantlari ne zaman cikarttiniz? Bende 1 hafta oldu ameliyat olali ve 2 hafta dolmadan cikartiyoruz biz, googleda 6 hafta bant duracak yaziyor,cok mu erken ?!

Merhabalar,germe ameliyati olmus butun arkadaslara bir soru sorucam,bu strip bantlari ne zaman cikarttiniz? Bende 1 hafta oldu ameliyat olali ve 2 hafta dolmadan cikartiyoruz biz, googleda 6 hafta bant duracak yaziyor,cok mu erken ?!
Merhaba benim doktorum çıkacagı zamanı söyledi 3 hafta olmuş 22. gunde kontrolum vardı o zaman çıkardı. O zamana kadar onlarla banyo yaptım arada kontrole gittiğimde değiştirdi

Ben 10.gun cikarmis oluyorum,erken gibi ama hayirlisi her doktorun hastanin teknigi sureci farkli...tesekkurler cevap icin 😊

Ben 10.gun cikarmis oluyorum,erken gibi ama hayirlisi her doktorun hastanin teknigi sureci farkli...tesekkurler cevap icin 😊
Evet doktorlar degısıyor. Benım doktorum ılk gun dik yuru egılıme dedı bazı doktor 1 ay egik yurutmuş. Her doktırun tekniği farklı olduğu gibi her insanın iyileşme süreci de farklı oluyor.

Evet haklisin bende ilk gunden dik durmaya basladim,ozellikle dik durarak yurumek cok onemli dedi

Merhaba bende yeni oldum karin germe,daha oncede gogus olmustum,o zaman bant kullanmamistim ve izlerim guzel iyilesti,ama su ara herkesin dilinde bant var,alip almamakta cok tereddut ettim.... gercekten iz iyilesmesini hizlandiriyor mu acaba ?

Back
X