Karın germe ameliyatı oldum

Karnınızda çatlaklar var mıydı? Onları da dikiş hattının içine almak için yamuk kesmiş olabilir doktorunuz
Benim amelyatıma bir ay sonra tam 1 yıl olacak çok ama çokk memnunum darısı sizlere
Evet çatlak vardı yanlarda derin bir çatlak iziydi onlarıda Alicam demişti dediğiniz gibi ondan o şekilde olmuş olabilir iz bnm için sorun değil çok memnunum düz bir karına sahibim artık sizinde baya olmuş ameliyat olalı geçmiş olsun

Sıvıyı çekince aciyormu

Karnınızda çatlaklar var mıydı? Onları da dikiş hattının içine almak için yamuk kesmiş olabilir doktorunuz
Benim amelyatıma bir ay sonra tam 1 yıl olacak çok ama çokk memnunum darısı sizlere
Merhabalar, tam sonucu kaçıncı ayda aldınız acaba? tekrar o bölgeden yağlanma oldu mu?

Merhabalar, tam sonucu kaçıncı ayda aldınız acaba? tekrar o bölgeden yağlanma oldu mu?
Merhaba ben karın germe ve liposuction da 2 ayına girdim ve sonuç muhteşem

Eklentiler

• IMG_20241203_135708_374~3.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20241203_135657_512~2.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20241203_135632_629~2.jpg
    124,3 KB · Görüntüleme: 19
Çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza sizde mutlu bir şekilde ayrilirsiniz benide haberdar edin d.r hikmet can dogruel e mi aldınız randevu

Çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza sizde mutlu bir şekilde ayrilirsiniz benide haberdar edin d.r hikmet can dogruel e mi aldınız randevu
Bakalım artık ne diyecek dr,erken gelirsem etiketlerim sayfada,evet hikmet beye randevu aldım.
Kendisimi oluyor yoksa asistanımı filan mı orada.

Bakalım artık ne diyecek dr,erken gelirsem etiketlerim sayfada,evet hikmet beye randevu aldım.
Kendisimi oluyor yoksa asistanımı filan mı orada.
Ben ilk ona aldığımda kendisi vardı yanında da asistan oluyor ikizler var Selin ile pelin hepsi okdr iyi doktorlar ki çok mutlu olarak ayrıldım ben ordan Dr kemal bey olsun Burak bey olsun pansuman yapmaya ve büyük doktorlara göstermek için karnımı açıp gösteriyorlardı anlatıp gidiyorlardı

Mennuniyet olayı çok önemli,hastaya yaklaşım anlatım moral verme gibi.
Gititiğimde umarım kendisi olur da olumlu geçer görüşme.

Teşekkür ederim
Benimde fazla kilom yoktu ama 3 doğumla beraber sayısız çatlaklarım ve sarkmam vardı 57 kg ile girdim ameliyata 53 ile noktaladım
Güle güle kullann yeni vücudunuzu tadını çıkarın

Merhaba ben karın germe ve liposuction da 2 ayına girdim ve sonuç muhteşem
Merhaba çok güzel olmuş gerçekten
3 aydan sonra çok değişen birşey olmadı bende
Zaman ilerledikçe görüntü daha güzel olacak zaten
Solan izler , göbek deliği şekli, ödemler falan 3. Aydan sonra gözünüze daha güzel gelecek

3. Aydan sonra görüntü çok değişmedi
Meme ameliyatıyla birlikte oldum ben
şişlikler ödemler 3. Ayda çok çok az kalmıştı ama akşamları özellikle şişkinlik , ödem ve karında kasların kısalmasını hissetmeniz, karıncalanma , diliş hattında hissizlik gibi süreçlerin geçmesi 4 5 ayı buluyor
Kilomu koruyorum yağlanma olmadı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…