Evet çatlak vardı yanlarda derin bir çatlak iziydi onlarıda Alicam demişti dediğiniz gibi ondan o şekilde olmuş olabilir iz bnm için sorun değil çok memnunum düz bir karına sahibim artık sizinde baya olmuş ameliyat olalı geçmiş olsunKarnınızda çatlaklar var mıydı? Onları da dikiş hattının içine almak için yamuk kesmiş olabilir doktorunuz
Benim amelyatıma bir ay sonra tam 1 yıl olacak çok ama çokk memnunumdarısı sizlere
Sıvıyı çekince aciyormuBenim de şişlik ve morarma olmuştu epey o bölgede. Direnlerim 3. Gün çıkmıstı ve 3 gün daha sıvı gelmişti diren yerlerinden sonra kesildi. Doktor sıvı gelmesi daha iyi diyordu. Diren yeri kapanınca sıvı birikti derimin altında şırınga ile çekmişti. Yeniden birikti orda benim 19. Günüm bugün . Haftaya hafta sonu kontrolüm var geldiğinde çekeriz sıvıyı yeniden demişti. Gelmesi daha iyi kapanıp içerde birekeceğine
Yok hiç hissetmiyorsun. O bölgeye elinle dokununca bile için bir tuhaf oluyor. Hissislik var yani içinde sıvı olduğu içinSıvıyı çekince aciyormu
Merhabalar, tam sonucu kaçıncı ayda aldınız acaba? tekrar o bölgeden yağlanma oldu mu?Karnınızda çatlaklar var mıydı? Onları da dikiş hattının içine almak için yamuk kesmiş olabilir doktorunuz
Benim amelyatıma bir ay sonra tam 1 yıl olacak çok ama çokk memnunumdarısı sizlere
Merhaba ben karın germe ve liposuction da 2 ayına girdim ve sonuç muhteşemMerhabalar, tam sonucu kaçıncı ayda aldınız acaba? tekrar o bölgeden yağlanma oldu mu?
çok güzeeelllll izlerinizde silinmeye başlamış.Merhaba ben karın germe ve liposuction da 2 ayına girdim ve sonuç muhteşem
Evet iki ayrı iz giderici krem kullanıyorum biri çok pahalı küçük bişi ama baya izleri giderdiçok güzeeelllll izlerinizde silinmeye başlamış.
Merhaba geöen gün konuşmuştuk sizinle hatırladınızmı,şehir hastanesinden randevuyu cuma gününe aldım dr ismide vermiştiniz gelişmeleri gelince yazarım.Merhaba ben karın germe ve liposuction da 2 ayına girdim ve sonuç muhteşem
Çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza sizde mutlu bir şekilde ayrilirsiniz benide haberdar edin d.r hikmet can dogruel e mi aldınız randevuMerhaba geöen gün konuşmuştuk sizinle hatırladınızmı,şehir hastanesinden randevuyu cuma gününe aldım dr ismide vermiştiniz gelişmeleri gelince yazarım.
Çok güzel olmuş yeni haliniz çok beğendim.
Bakalım artık ne diyecek dr,erken gelirsem etiketlerim sayfada,evet hikmet beye randevu aldım.Çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza sizde mutlu bir şekilde ayrilirsiniz benide haberdar edin d.r hikmet can dogruel e mi aldınız randevu
Ben ilk ona aldığımda kendisi vardı yanında da asistan oluyor ikizler var Selin ile pelin hepsi okdr iyi doktorlar ki çok mutlu olarak ayrıldım ben ordan Dr kemal bey olsun Burak bey olsun pansuman yapmaya ve büyük doktorlara göstermek için karnımı açıp gösteriyorlardı anlatıp gidiyorlardıBakalım artık ne diyecek dr,erken gelirsem etiketlerim sayfada,evet hikmet beye randevu aldım.
Kendisimi oluyor yoksa asistanımı filan mı orada.
hangileri acaba? ben bepathene scar jel kullanıyorum günde iki kezEvet iki ayrı iz giderici krem kullanıyorum biri çok pahalı küçük bişi ama baya izleri giderdi
Bu ikisini kullanıyorumhangileri acaba? ben bepathene scar jel kullanıyorum günde iki kez
Mennuniyet olayı çok önemli,hastaya yaklaşım anlatım moral verme gibi.Ben ilk ona aldığımda kendisi vardı yanında da asistan oluyor ikizler var Selin ile pelin hepsi okdr iyi doktorlar ki çok mutlu olarak ayrıldım ben ordan Dr kemal bey olsun Burak bey olsun pansuman yapmaya ve büyük doktorlara göstermek için karnımı açıp gösteriyorlardı anlatıp gidiyorlardı
İnşallah beni haberdar edin olurmu görüşme nasıl geçti merak ederim şimdiMennuniyet olayı çok önemli,hastaya yaklaşım anlatım moral verme gibi.
Gititiğimde umarım kendisi olur da olumlu geçer görüşme.
Saat 1'de randevu,dışarda işlerimde var erken gelirsem haber veririm mutlaka.İnşallah beni haberdar edin olurmu görüşme nasıl geçti merak ederim şimdi
Teşekkür ederimEvet çatlak vardı yanlarda derin bir çatlak iziydi onlarıda Alicam demişti dediğiniz gibi ondan o şekilde olmuş olabilir iz bnm için sorun değil çok memnunum düz bir karına sahibim artık sizinde baya olmuş ameliyat olalı geçmiş olsun
Merhaba çok güzel olmuş gerçektenMerhaba ben karın germe ve liposuction da 2 ayına girdim ve sonuç muhteşem
3. Aydan sonra görüntü çok değişmediMerhabalar, tam sonucu kaçıncı ayda aldınız acaba? tekrar o bölgeden yağlanma oldu mu?
Cok teşekkür ederim sizdeTeşekkür ederim
Benimde fazla kilom yoktu ama 3 doğumla beraber sayısız çatlaklarım ve sarkmam vardı 57 kg ile girdim ameliyata 53 ile noktaladım
Güle güle kullann yeni vücudunuzu tadını çıkarın