• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karin germe ameliyati acil yardım!!!

Amaaaannnn ben de Karnım kötü sanıp uzuluyordum.. fıstık gibi Karnım varmış da haberim yokmuş..
Bir tarafıma zor geldiği için ameliyat fikrine sicak bakiyordum ama 3-4 ay düzenli karın egzersiziyle doğumdan önceki halimden bile daha güzel hale getiririm karnimi..

Güya estetik. O koca dikisin nesi estetik....??

Ne gereksiz bir mesajdır bu yahu? Ayıp denen bisey var, dusuncelerinizi kendinize saklayın.

Amaaaannnn ben de Karnım kötü sanıp uzuluyordum.. fıstık gibi Karnım varmış da haberim yokmuş..
Bir tarafıma zor geldiği için ameliyat fikrine sicak bakiyordum ama 3-4 ay düzenli karın egzersiziyle doğumdan önceki halimden bile daha güzel hale getiririm karnimi..

Güya estetik. O koca dikisin nesi estetik....??
Merhaba
O fistik gibi karninizi gormek isterim .. Mumkunmu?
Kac dogum yaptiniz?

Merhaba arkadaşlar. Ben 5 gün önce karin germe ameliyati ve liposaksin oldum. Bugün bandajlarim açıldı. Gobek deliği kanlı alt dikişlerim ise bayağı yukarıda olmuş. Ve disikislerim poşet büzer gibi dikilmis. Bir de gobek deliği nin altında büyük bir morluk oluşmuş. Doktor sigara içmiş sin belliki dedi. Evet içiyordum. Aranızda bu ameliyatı olduktan hemen sonra sigara içen varmiydi buna rağmen morluk oluşan ve dikişleri anlattığım gibi olan varmiydi. Lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var. Ne kadar zaman sonra düzelir karnım. Eki Görüntüle 1636734

Ameliyatinizi kime oldugunuzu ögrenebilirmiyim?

Ne gereksiz bir mesajdır bu yahu? Ayıp denen bisey var, dusuncelerinizi kendinize saklayın.
Ben karın germe ameliyatından sonra karın eskisi gibi oluyor zannetmistim.
Ameliyattan sonra da karın hala kötü olacaksa o kadar para vermenin ve bu kadar zahmet katlanmanın ne gereği var..

Merhaba
O fistik gibi karninizi gormek isterim .. Mumkunmu?
Kac dogum yaptiniz?
Suan bayram sebebiyle memleketteyim. Ama evime dönünce tabiki paylaşırım.
Hıc doğum yapmamış gibi değil ama o izlere sahip olmaktansa böyle yaşarım daha iyi

Canım sen kimin karnını gördün de böyle yapıyorsun anlamadım burda kızların karin germe sonrasi resimleri güzel gayet iyi görünüyo ameliyat öncesine göre

Ben karın germe ameliyatından sonra karın eskisi gibi oluyor zannetmistim.
Ameliyattan sonra da karın hala kötü olacaksa o kadar para vermenin ve bu kadar zahmet katlanmanın ne gereği var..
Merhaba ne güzel senin icin karnindan mutluysan. Ben 3 dogum yaptim ve bu ameliyat hayatta verdigim en dogru kararlardan biriydi. Eger sende resim eklersen bende seni izlemeye alip bu ameliyatin nasil bir sonuc verdigini gösterebilirim. Bu ameliyattan sonra karnin eskisi gibi olmuyor daha iyi oluyor, birde buraya hic forumu okumadan gelipte ben fistik gibiymisim diyerek benim gibi karni dogumlardan deforme olmus bayanlari asaglama lütfen, o kadar memnunsan burda isin ne?

Merhaba ne güzel senin icin karnindan mutluysan. Ben 3 dogum yaptim ve bu ameliyat hayatta verdigim en dogru kararlardan biriydi. Eger sende resim eklersen bende seni izlemeye alip bu ameliyatin nasil bir sonuc verdigini gösterebilirim. Bu ameliyattan sonra karnin eskisi gibi olmuyor daha iyi oluyor, birde buraya hic forumu okumadan gelipte ben fistik gibiymisim diyerek benim gibi karni dogumlardan deforme olmus bayanlari asaglama lütfen, o kadar memnunsan burda isin ne?
Karnım doğumdan önceki gibi değil. Ama fazla deformesi de yok.. Burada (forumlarda) gördüğüm resimler çok çok fenaydi.. çekilen zorluklar benim karnımı çok iyi gösterdi bana..
Zaten sadece 1 tane doğum yaptım..

Bir de özelden fotoğraf atabilir misiniz ??

Karnım doğumdan önceki gibi değil. Ama fazla deformesi de yok.. Burada (forumlarda) gördüğüm resimler çok çok fenaydi.. çekilen zorluklar benim karnımı çok iyi gösterdi bana..

Sende resim paylasirsan izlemeye alirim

Benim de ilk dogumumdan sonra karnim genc kizligimdan daha cok guzeldi germeye hic ihtiyacim yoktu ama uc cocuktan sonra sarkti ve duzelmiyor baska turlu ne yazikki yani cok merakli degiliz o ize ama o izde zaman gectikce siliklesiyor
Sarkik bir karin olmaktansa duz karnim olsun yeter

Benim de ilk dogumumdan sonra karnim genc kizligimdan daha cok guzeldi germeye hic ihtiyacim yoktu ama uc cocuktan sonra sarkti ve duzelmiyor baska turlu ne yazikki yani cok merakli degiliz o ize ama o izde zaman gectikce siliklesiyor
Şimdi söyle söyleyeyim bu ameliyat hakkında pek bilgim yok.. Burada paylaşılan resimler sanırım henüz iyilesmemis ameliyatlarmis. Ben artık o karınlar artık öyle kalacak zannettigim için 'bu ne ameliyat olmasalarmis daha iyiymiş' diye düşündüm.
Hele bir resim (hangi üyenin hatırlamıyorum' göbek deliği kanlı koskoca bir morluk var göbeğinde ürkütücü görünüyordu ama karnı düzdü.. ben artık öyle kalacak zannettigim için dedim...

Ayrıca bir doğum yaptığım için insanın karnı ne kadar deforme olabilir ki diye düşünüyordum fakat gorsellerden baktım ki bir göbek evrim gecirmiscesine degisebilirmis..

Şimdi söyle söyleyeyim bu ameliyat hakkında pek bilgim yok.. Burada paylaşılan resimler sanırım henüz iyilesmemis ameliyatlarmis. Ben artık o karınlar artık öyle kalacak zannettigim için 'bu ne ameliyat olmasalarmis daha iyiymiş' diye düşündüm.
Hele bir resim (hangi üyenin hatırlamıyorum' göbek deliği kanlı koskoca bir morluk var göbeğinde ürkütücü görünüyordu ama karnı düzdü.. ben artık öyle kalacak zannettigim için dedim...
Tabiki bu bastaki resimde daha cok yeni ameliyat olan birine ait zamanla daha guzellesiyor basta hem odem cok hem dikisler morluklar baya belli
Sonucun da guzel olmasi icin iyi bir dr bulmakta fayda var tabi
Ama oyle kalmiyor merak etme ;) eger ilerde dusunuyosan bazi sitelerde aydan aya iylesme surecinin resimlerini ekliyenler var hatta burda bile var ama cok az kisi resim ekliyor
Bence muhtesem bir degisme oluyor mucize gibi

O kanlı gördüğün gobek benim göbeğim. Konu bana ait zaten. Ben şuanda 11 günlük ameliyatim. Drum konya nin en iyi dru. O morluk ben sigara içtiğim için gelişti. Ama şuanda çok az morluk kaldı. Zaten germe ameliyatindan sonra karnın en son şekli 6. Ayda belli oluyor. Sadece sabır gerekiyor. Ben iki doğum yaptım ve iki side 5 kilo doğdular. 4 aylıkken 9 aylık gibi duruyordum. 9 aylıkken siz tahmin edin artık. Karnım çok kötüydü bu ameliyattan önce herkes beni hamile sanıyordu. Ki fitigim vardi. Fitik olmuşken karnımı da gerdirdim. İlk gün ağrılarım çok fazlaydı diye çok pişmandım. Ama şimdi bu haliyle bile moralim düzeldi. Sis ve ödem olmasına rağmen karnım yok. Ki arzum77 diye bi arkadaşın karnını gördükten sonra çok daha moralim düzeldi. Süper bir görünüşü var. Bizim içinse sadece sabır.

Tabiki bu bastaki resimde daha cok yeni ameliyat olan birine ait zamanla daha guzellesiyor basta hem odem cok hem dikisler morluklar baya belli
Sonucun da guzel olmasi icin iyi bir dr bulmakta fayda var tabi
Ama oyle kalmiyor merak etme :KK66: eger ilerde dusunuyosan bazi sitelerde aydan aya iylesme surecinin resimlerini ekliyenler var hatta burda bile var ama cok az kisi resim ekliyor
Bence muhtesem bir degisme oluyor mucize gibi
Şimdi istemiyorum ameliyat. Beni rahatsız eden bir deforme yok. Anca 2. Dogumumdan sonra beni rahatsız edecek bir deforme olursa ameliyat olacağım.

O kanlı gördüğün gobek benim göbeğim. Konu bana ait zaten. Ben şuanda 11 günlük ameliyatim. Drum konya nin en iyi dru. O morluk ben sigara içtiğim için gelişti. Ama şuanda çok az morluk kaldı. Zaten germe ameliyatindan sonra karnın en son şekli 6. Ayda belli oluyor. Sadece sabır gerekiyor. Ben iki doğum yaptım ve iki side 5 kilo doğdular. 4 aylıkken 9 aylık gibi duruyordum. 9 aylıkken siz tahmin edin artık. Karnım çok kötüydü bu ameliyattan önce herkes beni hamile sanıyordu. Ki fitigim vardi. Fitik olmuşken karnımı da gerdirdim. İlk gün ağrılarım çok fazlaydı diye çok pişmandım. Ama şimdi bu haliyle bile moralim düzeldi. Sis ve ödem olmasına rağmen karnım yok. Ki arzum77 diye bi arkadaşın karnını gördükten sonra çok daha moralim düzeldi. Süper bir görünüşü var. Bizim içinse sadece sabır.
Bu ameliyatın iyileşmes halini hic görmedim

Merhaba arkadaşlar. Bende karın germe, meme protezi ve burun estetiği olmak istiyorum. Epeydir araştırıyorum ama henüz net bir fikir edinemedim. Burada bu ameliyatları olmuş arkadaşlar olduğunu gördüm ve üye oldum. Bu ameliyatları olan hanımlar lütfen bana yardımcı olun. Ciddi anlamda yardıma ve yönlendirilmeye ihtiyacım var.

Seni izlemeye aldım. Benimde 4 günlükken yüklediğim resimler var hem göbek deliğine hemde kesi izlerime bakabilirsin, fikir edinmiş olursun.
Birde sen suan 5 günlükmüşsün ama kesi izin açıkta ona şaşırdım. Benim ve forumdaki çoğu arkadasın en az üç hafta bandajlıydı. Doktordan doktora değişiyormu acaba.
Birde drenlerin 1 gün kalmasınada şaşırdım. Çünkü en az 3~5 gün tutuyorlar tedbir amaçlı. Bu yazacağımdan sakın korkma. Zaten dr unlada irtibat halindesin anladığım kadarıyla. Bu yüzden eminim kontrol altındasındır. Ben resmi ilk gördüğümde o morluğun kan toplanması olacağından şüphelendim. Tekrar ediyorum yazdığım seni korkutmasın, doktor değilim sonuçta sadece resmi görünce aklıma düşen bir soru işareti benimkisi.
Merhaba, beni izlemeye alırmısın. fotoğraflarını görmek istiyorum. bu ameliyatlara benim de ciddi anlamda ihtiyacım var. Burada ki dayanışmaya güveniyorum ve bu yüzden üye oldum.

Back