• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karin germe ameliyati acil yardım!!!

Merhaba, beni izlemeye alırmısın. fotoğraflarını görmek istiyorum. bu ameliyatlara benim de ciddi anlamda ihtiyacım var. Burada ki dayanışmaya güveniyorum ve bu yüzden üye oldum.
Merhaba. Bende burdan güç alarak olmuştum ameliyatı. Bu ameliyatı olanların aktif paylaşım halinde olduğu karın germe başlığımıza uğrarsan bir çok kişiyle iletişime geçip resim görme şansında olur. Ancak çok yeni üyesin ve bizlerin özel resimlerimiz var. Bu yüzden sende en azından şu anki mevcut halinle resim albümü yaparsan sana güvenip ekleyebiliriz.

Merhaba. Bende burdan güç alarak olmuştum ameliyatı. Bu ameliyatı olanların aktif paylaşım halinde olduğu karın germe başlığımıza uğrarsan bir çok kişiyle iletişime geçip resim görme şansında olur. Ancak çok yeni üyesin ve bizlerin özel resimlerimiz var. Bu yüzden sende en azından şu anki mevcut halinle resim albümü yaparsan sana güvenip ekleyebiliriz.
Anlıyorum :) evet yeni üyeyim ve sorunum cidden can sıkıcı. Benim bir kızım var 23 yaşında genç anne oldum, şu an 39 yaşındayım ve artık sarkmış torbaya dönmüş karnım zaten küçük olup süt verme dönemi sonrası iyice dönen göğüslerimden cidden sıkıldım. Şu an telden giriyorum ve nasıl resim yüklendiğini bilmiyorum. Yarın akşam bu resim olayını halledeyim o zaman :) cevap verdiğin için teşekkürler.

Anlıyorum :) evet yeni üyeyim ve sorunum cidden can sıkıcı. Benim bir kızım var 23 yaşında genç anne oldum, şu an 39 yaşındayım ve artık sarkmış torbaya dönmüş karnım zaten küçük olup süt verme dönemi sonrası iyice dönen göğüslerimden cidden sıkıldım. Şu an telden giriyorum ve nasıl resim yüklendiğini bilmiyorum. Yarın akşam bu resim olayını halledeyim o zaman :) cevap verdiğin için teşekkürler.
Rica ederim. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lasty-tummytuck.32600/page-2270#post-42896374
Bakın bu topic te derdinize derman bulursunuz. Bir çok arkadaş var herkes paylaşım halinde.

İyi akşamlar. Buraya fotoğraf yükleyeceğim ama nasıl yapacağımı bulamadım :KK43:bi el atsanız :KK66:

İyi akşamlar. Buraya fotoğraf yükleyeceğim ama nasıl yapacağımı bulamadım :KK43:bi el atsanız :KK66:
Şimdi detaylı olarak anlatıyorum dikkat et :KK66:
Öncelikle ana albümlerin olduğu yere geleceksin.Fotoğtaflarla göstereceğim bak.
Eki Görüntüle 1259643 Üç çizgi üstüste olan yeri tıkla... Sonra çıkan ekrandaki
Eki Görüntüle 1259644 Albümleri tıkla..
Yeni albüm oluştur de canım ..
Eki Görüntüle 1259645
Ayarlarını yap,görmek istediğin kişilere göre seç.
Eki Görüntüle 1259648 Eki Görüntüle 1259649
Fotoğraf ekle var aşağısında..orada
Eki Görüntüle 1259647 Tıkla ve fotoları seç bitir :KK66:
Bak canim burda arzum anlatmis cok kolay

iyi akşamlar. albüm oluşturdum. dayanabilirsen bi bak derim :mad:

C ChAneL81 Canım yeni gördüm mesajını. Yara kapandı ama şuanda oyuk şeklinde. İltihap falan yok artık. Ama karnımın görüntüsünden hoşnut değilim. Yara izi dikiş izi bazen çok sisiyo falan. Yani şuanda ki düşüncem keşke hiç yaptırmasaydim hele hissizlik hiç hoşuma gitmiyor. Sen nasılsın görüntü. Memnunmusun.

C ChAneL81 Canım yeni gördüm mesajını. Yara kapandı ama şuanda oyuk şeklinde. İltihap falan yok artık. Ama karnımın görüntüsünden hoşnut değilim. Yara izi dikiş izi bazen çok sisiyo falan. Yani şuanda ki düşüncem keşke hiç yaptırmasaydim hele hissizlik hiç hoşuma gitmiyor. Sen nasılsın görüntü. Memnunmusun.
Intihap gitmesi iyi oldu simdi yara izinle sabirli olan gerekicek canim biliyosun kucuk bir yara bile iz birakiyor hele biz sigara icinler daha zor iyilesiyoruz .. Umarim dr onada bir cagre bulur lazer gibi iz sildirme..
Ben goruntuden memmun degilim yan yatinca bir yigilma oluyor gogus altinda bombelik var iki parmagimla heryerimden sikistirinca bir siskinlik hissedebiliyorum umarim odemdir bunlarda bosuna elham yapiyorumdur :(

Seni izlemeye aldım. Benimde 4 günlükken yüklediğim resimler var hem göbek deliğine hemde kesi izlerime bakabilirsin, fikir edinmiş olursun.
Birde sen suan 5 günlükmüşsün ama kesi izin açıkta ona şaşırdım. Benim ve forumdaki çoğu arkadasın en az üç hafta bandajlıydı. Doktordan doktora değişiyormu acaba.
Birde drenlerin 1 gün kalmasınada şaşırdım. Çünkü en az 3~5 gün tutuyorlar tedbir amaçlı. Bu yazacağımdan sakın korkma. Zaten dr unlada irtibat halindesin anladığım kadarıyla. Bu yüzden eminim kontrol altındasındır. Ben resmi ilk gördüğümde o morluğun kan toplanması olacağından şüphelendim. Tekrar ediyorum yazdığım seni korkutmasın, doktor değilim sonuçta sadece resmi görünce aklıma düşen bir soru işareti benimkisi.
fotolarınızı bende görebilir miyim, bir de en yeni halini çekebilirseniz sevinirim. karın germe ameliyatı düşünüyorum, ama malum endişelerim var. benim karnımda dr un dediğine göre sarkma yokmuş,bombeleşme varmış. karın kasları ayrılmış, tabi deriyide gerdirecekler bu arada. sonuçtan memnun kalmazsam istediğim gibi olmazsa diye korkuyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Benim ameliyat çıkışında beyaz bandajlar kapalıydı 5.gunde muayene ye gittiğimde soktu onları yaranın üstünde beyaz bezlerden vardı. Krem sürdü sadece gobek deliğime. Yine bez tutturdu korse önerdi gönderdi. 15 gün sonra dikişlerini alacam dedi. Yarın bir hafta olacak ameliyat. Konyada hakan cepni ye oldum ameliyatı. Bana hergün vazelin yada saf zeytinyağı süreceksin dedi. Bende sürüp üzerine peçete koyup korse takıyorum.
zannedersem ameliyat olalı 3-4 ay oldu. şuan nasılsınız. mennuniyetiniz arttımı hala sıkıntılarınız var mı. umarım artık yeni görüntünüzle mutlusunuzdur ,yaşadığınız sıkıntılar geride kalmıştır. sizden ricam varsa ameliyat öncesi fotolarınız ve şu anki iyileşmiş yeni görüntülerinizi albüme eklerseniz ve benim de görebilmem için izin verirseniz çookkk sevinirim

O resimlerimdeki şeyler ameliyat esnasında kapatılan bantlar. Onlar bende 3 hafta durdu. Duşumuda hep onlarla birlikte aldım. Su geçirmiyordu ve saç kurutma makinesiyle her duştan sonra güzelce kurutuyordum o bandajları. Onlar çıktıktan sonra activ'm silikon yara bandına başladık. Toplam 4 haftada bunları yapıştırıcam. Bu şeffaf daha farklı ve içinde vitaminler varmış, yaranın güzel iyileşmesine yardımcı oluyormuş. Bir ay bunu kullandıktan sonrada bir jel aldırdı doktorum onu sürmeye başlıcam. Benim dr un bu forumda cok hastası var ve herkese bunları kullandırıyor.
Ya bebe aspirinide çok garip geldi bana. Kanı sulandırmazmı aspirin? Allah allah. @Jelesec arzum77 arzum77 C ChAneL81 kızlar bi baksanıza bu tarafa siz çok tecrübelisiniz. Sizcede garip değilmi? Ben bilemedim hiç.
Birde doktorun kimdi senin? Belki burda eski bir hasasını falanda buluruz yardımcı olur sana.
ay lütfen şu fotolarınızı , eski ve yeni görüntülerinizi bende görebilir miyim. ameliyatı düşünüyorum, fakat korkularım endişelerim var. karnımdaki bombe gidecek mi , doğumlardan önceki gibi bir görüntüye kavuşabilecekmiyim. fazla mı beklentim var. ameliyatı olmaya değer mi , sonucundan mutlu olabilecek miyim merak ediyorum. lütfen kızlar banada yardım edin. biraz cesarete ihtiyacım var.

Merhaba ne güzel senin icin karnindan mutluysan. Ben 3 dogum yaptim ve bu ameliyat hayatta verdigim en dogru kararlardan biriydi. Eger sende resim eklersen bende seni izlemeye alip bu ameliyatin nasil bir sonuc verdigini gösterebilirim. Bu ameliyattan sonra karnin eskisi gibi olmuyor daha iyi oluyor, birde buraya hic forumu okumadan gelipte ben fistik gibiymisim diyerek benim gibi karni dogumlardan deforme olmus bayanlari asaglama lütfen, o kadar memnunsan burda isin ne?
merhaba,sanırım sizde ameliyat olmuşsunuz. bende henüz karar veremeyenlerdenim. aslında karar verdim ama sonucunun nasıl olacağı konusunda çok meraklıyım,endişeliyim. gerçekten hayal kurmalı mıyım yoksa fazla umutlanmamalı mıyım emin olmak istiyorum. benim de 3 çocuğum var. beden olarak inceyim ,1.62 boyunda 36 beden giyiyorum,54 kiloyum. ama karnımda çok kötü bir fazlalık bombeleşme var,sanki 7 aylık hamileyim.sürekli korse giyerek ve nefesimi içime çekerek yaşıyorum. sizin fotoları görebilmem mümkün mü, bana yardımcı olun lütfen

Benim de ilk dogumumdan sonra karnim genc kizligimdan daha cok guzeldi germeye hic ihtiyacim yoktu ama uc cocuktan sonra sarkti ve duzelmiyor baska turlu ne yazikki yani cok merakli degiliz o ize ama o izde zaman gectikce siliklesiyor
Sarkik bir karin olmaktansa duz karnim olsun yeter
ChAnel81, sen ne zaman oldun ameliyatını, sonucundan memnun musun,istediğin gibi oldu mu. albümün varsa bende görebilir miyim, en son halinide koyabilirsen sevinirim. ameliyattan hemen sonra tam belli olmuyor çünkü, sonraki aylarda daha net belli oluyor. kimsenin hamile misiniz sorusunu duymadan penye badi, triko kazak giyebilmek istiyorum, kışın neysede yazın korse giymek artık işkence oldu ve artık korseye rağmen şişkinlik belli olmaya başladı. karar vermeme yardımcı olabilmeniz temennisiyle...

ChAnel81, sen ne zaman oldun ameliyatını, sonucundan memnun musun,istediğin gibi oldu mu. albümün varsa bende görebilir miyim, en son halinide koyabilirsen sevinirim. ameliyattan hemen sonra tam belli olmuyor çünkü, sonraki aylarda daha net belli oluyor. kimsenin hamile misiniz sorusunu duymadan penye badi, triko kazak giyebilmek istiyorum, kışın neysede yazın korse giymek artık işkence oldu ve artık korseye rağmen şişkinlik belli olmaya başladı. karar vermeme yardımcı olabilmeniz temennisiyle...
Merhaba ben iki ay once ameliyat oldum memmun degilim su an yalana gerek yok neyse o benim cok soeunlu bir karnim yoktu aslinda sadece sutyen altindan baslayan bir bombelik ve cok az sarkan bir derim vardi genitalin uzerine dusmuyordu bile ve bu durumda tabiki hemen iyi bir sonuc bekledim oturunca goruntu ayni sadece vucudumda degisik olan bir tek ameliyat izleri ve alt deri yirtiklarin gitmesi oldu size tavsiyem
Drunuzu iyi arastirin ameliyat ettigi kisileri bulun ve resimlerine bakin;) ve kimsenin etkisi altinda kalmayin lutfen.. Umarim mutlu olursunuz
Izliyorum bakabilirsiniz;)

ay lütfen şu fotolarınızı , eski ve yeni görüntülerinizi bende görebilir miyim. ameliyatı düşünüyorum, fakat korkularım endişelerim var. karnımdaki bombe gidecek mi , doğumlardan önceki gibi bir görüntüye kavuşabilecekmiyim. fazla mı beklentim var. ameliyatı olmaya değer mi , sonucundan mutlu olabilecek miyim merak ediyorum. lütfen kızlar banada yardım edin. biraz cesarete ihtiyacım var.
Merhaba benim Ocak 15 te 4 ay bitecek. Ben aslında memnun değilim yani bluzle dışardan görünüm dümdüz bazen şişlik yaşıyorum tabi. Kocaman bi dikiş izi ve bende yara oluştu gobek altında yara kapandı ama görünüm iğrenç. Yani 6 ayı bekliyorum. Dışardan kıyafetli memnunum ama çıplak hiç değilim. Ve bilseydim yaptirmazdim. Resim ekliyorum şimdi. Bakarsın canim

Back