• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KARIN GERME 2019(DOKTOR TAVSIYELERI ,UCRETLER, AMELIYATI OLMUŞ VE OLACAK OLANLARIN BULUŞMA NOKTASI ) 🐣

Dr mehmet haşim güner
Dr volkan otrakci ve
Dr zekeriya kul arasinda kaldim kizlar onerisi olan var mi? Bi rde milano klinik

Arkadaşlar merhaba bende oldum tam karın germe liposaksin yok bende çünkü alacak yağ kalmamış ki dedi . Öncelikle ilk 3 gün zordu sonrası ilk 1 hafta daha sonra otomatik olarak rahatlamaya başladım ben ideal kilomda oldum ameliyatı şimdi ise bacak germe düşünüyorum o tabi biraz daha sıkıntılı zormus bakalım ama karın germe ameliyat ne kadar sıkıntı ceksekde herkesin sonunda iyiki olmuşum dediği ameliyat 🤗
Merhaba! Kim yapdı? Nasıl oldunuz şimdi? Bende dr arıyorum

Devlette 4 bin felan diye duydum Sincan da esabil bey var oda meşhur baya ben Bi kaç Dr gittim ama beni ameliyat etmek istemiyorlar kronik başka hastalıkları var
Esabil eker annem 3 sene önce 2.900 e ameliyat oldu ama bence çok da iyi yapmadı. Şuan ben istiyorum 4000 civarı dedi ama ona olmayacağım iyice kendisini kasaba çevirmiş durumda ilgisiz ve çıkardığı iş de ovv harika değil çünkü fazla deriyi alıyor içerideki yağı toparlayıp şekil vermiyor

Merhaba ben yeni abdominoplasti ve liposakşın oldum.Mayıs 17 de.Gerçekten ilk 2 hafta zor.Tuvalete gitmek yatmak kalkmak vb.Hala eğik dolaşıyorum.Hatta yaram genişleme yaptı ufak bir yerini kesip tekrar dikecekler.Ev işi filan kesin yapamazsınız 1.5 ay kadar bu vaziyette olucam.Ankara Gazi Eğitim Has.oldum.
Ne kadara hangi doktora ameliyatını ı oldunuz ve tavsiye edermisinniz?

Ben varım Ankaradayım ama tavsiye ye denk gelmedim
Valla arkadaşım bende çok arastirdim, Ömer Ekin, Ferruh Bingül,birde Ozan bitik ismini çok öneren olmustu, ben en çok Ozan beyin yaptigi ameliyatlari begendim, açıkçası Ömer beyde oldukca iyi fakat fiyat konusunda anlasabildigim ve içime sinen Ozan bey oldu kismetse 12 Şubat'ta ameliyat olacagim sende bir bak sitersen sitesi den saydigim dr .lara

Merhaba Arkadaşlar,

10 aralıkta Ankara da tam karın germe ve yağ aldırma ameliyatı olmus biri olarak diyorum ki; iyi ki yaptırmısım. Çok acılı cok sancılı bir süreç ama gercekten istiyorsanız ve mutlu olacaksanız değiyor. 2 çocuk ve aşırı kilo alıp verme neticesinde oluşan sarkık bir göbek sebebiyle yaptırdım. Ameliyata 57 kg olarak girdim şu an kaç kiloyum bilmiyorum. Pek çok insan için için gerek gorulmese de vaz gecirilmeye calısılsa da ben o sarkık goruntuden memnun değildim.

Benim ameliyatımı Prof Dr. Savaş Serel ve ekibi yaptı. Çok memnun kaldım. Dun kontrol için tekrar gittim ve çok çabuk iyileştiğimi söyledi. Ne derse harfiyen yerine getirdim. Sigarayı ameliyattan 1 ay once bıraktım. Su anda da hala kullanmıyorum. Gunluk 3 litreye yakın su içiyorum. Şu an ağrım var mı evet var ama regl agrısı gibi tolere edebileceğim bir ağrı.. Bugun itibariye kucuk kucuk ev işleri yapmaya basladım (camasır atmak, basit yemekler yapmak gibi) Artık kendim duş alabiliyor ve giyinebiliyorum (cok sukur)
hepinize sevgiler

Merhaba Arkadaşlar,

10 aralıkta Ankara da tam karın germe ve yağ aldırma ameliyatı olmus biri olarak diyorum ki; iyi ki yaptırmısım. Çok acılı cok sancılı bir süreç ama gercekten istiyorsanız ve mutlu olacaksanız değiyor. 2 çocuk ve aşırı kilo alıp verme neticesinde oluşan sarkık bir göbek sebebiyle yaptırdım. Ameliyata 57 kg olarak girdim şu an kaç kiloyum bilmiyorum. Pek çok insan için için gerek gorulmese de vaz gecirilmeye calısılsa da ben o sarkık goruntuden memnun değildim.

Benim ameliyatımı Prof Dr. Savaş Serel ve ekibi yaptı. Çok memnun kaldım. Dun kontrol için tekrar gittim ve çok çabuk iyileştiğimi söyledi. Ne derse harfiyen yerine getirdim. Sigarayı ameliyattan 1 ay once bıraktım. Su anda da hala kullanmıyorum. Gunluk 3 litreye yakın su içiyorum. Şu an ağrım var mı evet var ama regl agrısı gibi tolere edebileceğim bir ağrı.. Bugun itibariye kucuk kucuk ev işleri yapmaya basladım (camasır atmak, basit yemekler yapmak gibi) Artık kendim duş alabiliyor ve giyinebiliyorum (cok sukur)
hepinize sevgiler
Adınıza çok sevindim.ben de somestrde tam karın germe , lipo ve fitik ameliyatı düşünüyorum.karniniz dümdüz mu şimdi ☺ve korseniz rahatsız ediyor mu

Merhaba geçmiş olsun karın germe ameliyatıniz ne kadara mâl oldu? Doktorunuz nerede?
Merhaba Arkadaşlar,

hepinize sevgiler

Adınıza çok sevindim.ben de somestrde tam karın germe , lipo ve fitik ameliyatı düşünüyorum.karniniz dümdüz mu şimdi ☺ve korseniz rahatsız ediyor mu

Merhaba
Yeni görüyorum mesajı kusura bakmayın.Zaman zaman çok kasindiriyor ama guzelllik de kolay elde edilmiyor maalesef. Evet karnım dümdüz Çağla Şikel gibi oldum diyurm ama upuzunnnn bir kesik izi var onu yok etme derdindeyim su an 🤦🏻‍♀️
Sevgiler

Son düzenleme:
Merhaba
Yeni görüyorum mesajı kusura bakmayın.Zaman zaman çok kasindiriyor ama guzelllik de kolay elde edilmiyor maalesef. Evet karnım dümdüz Çağla Şikel gibi oldum diyurm ama upuzunnnn bir kesik izi var onu yok etme derdindeyim su an 🤦🏻‍♀️
Sevgiler
Çok teşekkür ediyorum, sağlıklı ve mutlu günleriniz olsun

Merhaba
Sevgiler
Merhaba,
Genelde ilk 3 ay karın germe ameliyatlarında, karın ç ok şiş olur ama siz 1 ay gibi bir sürede Çağla Şikel gibi olduğunuza göre çok şanslısınız, güle güle kullanın👍🙏

Bende araştırma yaptım biraz ama kafam cok karıştı eser aydoğdu ile görüşeceğim bu hafta yarı yıl tatilinde halletmem gerek cok heyecanlıyım yaptiran veya referansi olan varsa doktor bilgi verirseni sevinirim

Karın germe liposakşın popoya yağ 3 işlem yaptırdım. Başta evet zor oluyor ağrı mutlaka oluyor. Ama iyileşince iyiki yaptırmışım diyorsun.elma tipliydim şimdi bambaşka bi vücut tipim oldu. Ben çok memnun iyi bir doktor bulursanız mutlaka yaptırın. Takıntısıysanız vücudunuza şimdi istediğim gibi giyebiliyorum eşimde çok begeniyor dikiş izlerim azalmaya başladı. Yırtık derim gitti. Belim inceldi.popam düz dururdu eskiden şimdi çıkıntılı.moral olarak kendimi çok iyi hissediyorum
Amrliyatınızı kime oldunuz

Neden fiyat konusu sizi urkutuyor ??
yani su kadar odedim bana su yapildi bu yapildi desenize ! Cokmu zor neyden korkuyosunuz ?
pazarlik elbette yapiliyor zaten ama siz reklam yaptikca butun doktorlar euro bazînda fiyat veriyor ve takipcisi cogalkncada fiyat bi o kadar yukseliyor..
yok iste soyleyemem yada isleme gore .. zaten islem ayni lipo ve karin germe
Ha dersen ki ben popoya da yag enjekte ettirdim bana su kadar fiyat tuttu !
biz kadinlar birbirimize destek olamamis gerek kostek deil

Merhabalar,
1 ay önce bel,göbek bolgesindenl lazer liposaction, karın germe oldum ve boydan boya karın kaslarım dikildi. Herkesin bünyesi farklı ama özellikle ilk 2 hafta kesinlikle zor geçti. Yeni yeni kendime geliyorum. Benim fazlalığın yalnızca göbek ve bel bileşimdeydi. Aynadaki görüntümden çok memnunum ama hâlâ özellikle göbek iki yanlarım çok sert ve de şiş. Sanırım 6 aya kadar tam şeklini alıyor. Ben o kadar korkuyordum ki ameliyathaneye ağlayarak girdim. Fakat sağolsun doktorum o kadar anlayışlı idi ki, akşamları bile yazdığım mesajlara anında cevap veriyordu. Sanki beni zorlamışlar da öyle olmuşum gibi yapmadım kapris bırakmadım. Valla arkadaşlar, benim gibi bu tarz işlemlerden korkan birisi olduysa herkes olur diye düşünüyorum
Sevgiler
geçmiş olsun. hangi doktora oldunuz

Back