• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KARIN GERME 2019(DOKTOR TAVSIYELERI ,UCRETLER, AMELIYATI OLMUŞ VE OLACAK OLANLARIN BULUŞMA NOKTASI ) 🐣

Devlette 4 bin felan diye duydum Sincan da esabil bey var oda meşhur baya ben Bi kaç Dr gittim ama beni ameliyat etmek istemiyorlar kronik başka hastalıkları var
Devlette fiyatlar daha iyi tabi. Siz yaptırdınız mi ve Ankara da misiniz

Valla arkadaşım bende çok arastirdim, Ömer Ekin, Ferruh Bingül,birde Ozan bitik ismini çok öneren olmustu, ben en çok Ozan beyin yaptigi ameliyatlari begendim, açıkçası Ömer beyde oldukca iyi fakat fiyat konusunda anlasabildigim ve içime sinen Ozan bey oldu kismetse 12 Şubat'ta ameliyat olacagim sende bir bak sitersen sitesi den saydigim dr .lara
Merhaba, yaptırdınız mi ne kadar fiyat çıkardılar

Merhaba Arkadaşlar,

10 aralıkta Ankara da tam karın germe ve yağ aldırma ameliyatı olmus biri olarak diyorum ki; iyi ki yaptırmısım. Çok acılı cok sancılı bir süreç ama gercekten istiyorsanız ve mutlu olacaksanız değiyor. 2 çocuk ve aşırı kilo alıp verme neticesinde oluşan sarkık bir göbek sebebiyle yaptırdım. Ameliyata 57 kg olarak girdim şu an kaç kiloyum bilmiyorum. Pek çok insan için için gerek gorulmese de vaz gecirilmeye calısılsa da ben o sarkık goruntuden memnun değildim.

Benim ameliyatımı Prof Dr. Savaş Serel ve ekibi yaptı. Çok memnun kaldım. Dun kontrol için tekrar gittim ve çok çabuk iyileştiğimi söyledi. Ne derse harfiyen yerine getirdim. Sigarayı ameliyattan 1 ay once bıraktım. Su anda da hala kullanmıyorum. Gunluk 3 litreye yakın su içiyorum. Şu an ağrım var mı evet var ama regl agrısı gibi tolere edebileceğim bir ağrı.. Bugun itibariye kucuk kucuk ev işleri yapmaya basladım (camasır atmak, basit yemekler yapmak gibi) Artık kendim duş alabiliyor ve giyinebiliyorum (cok sukur)
hepinize sevgiler
Merhaba, Ne kadar ödediniz bir de devlet hastanesi mi?

Merhaba
Yeni görüyorum mesajı kusura bakmayın.Zaman zaman çok kasindiriyor ama guzelllik de kolay elde edilmiyor maalesef. Evet karnım dümdüz Çağla Şikel gibi oldum diyurm ama upuzunnnn bir kesik izi var onu yok etme derdindeyim su an 🤦🏻‍♀️
Sevgiler
Merhaba, geçmiş olsun, popoya yağ enjeksiyonu yaptırdınız mi ? Ankara da misiniz, yara kesik izlerini güzellik merkezlerinde gecirenlerini gördüm.
Bir de fiyat olarak ne ödediniz, teşekkürler ❤️

Back