• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KARIN GERME 2019(DOKTOR TAVSIYELERI ,UCRETLER, AMELIYATI OLMUŞ VE OLACAK OLANLARIN BULUŞMA NOKTASI ) 🐣

ben hiç duymadım o ismi bakarım birazdan :) Dr. Ferruh bingül'ü duydum.
Birde Tarık çavusoğlu var fakat muayene ücretli o yuzden gidemiyorum yoksa isterdim.
Hangi uygulamayı yaptırmak istiyorsun ?
Ben lazer lipo. düşünüyorum.
Belden alınan yağların kalçaya enjekte edilmesi uygulamasını istiyorum.
Fiyatlar hakkında hiç bir bilgim yok ama :/
Devlette 4 bin felan diye duydum Sincan da esabil bey var oda meşhur baya ben Bi kaç Dr gittim ama beni ameliyat etmek istemiyorlar kronik başka hastalıkları var

Teşekkür ederim kızlar bende bi süredir burdayım aslında sadece şuan ki yeni dönem de ameliyati gerçekleştiren arkadaşlar bize yardımcı olurlar umarım 🤗👍

KARIN GERME 2019(DOKTOR TAVSIYELERI ,UCRETLER, AMELIYATI OLMUŞ VE OLACAK OLANLARIN BULUŞMA NOKTASI ) 🐣 Bundan 3 yıl önce ameliyatı olmaya karar vermiş fakat ailevi nedenlerden dolayı ertelemiş hatta 3 yıl önce ameliyatı olmuş ve olacak olan bir çok kişiyle burda tanışıp olmaya karar bedenlerin bile gerçekleştirdiği ameliyat hakkında yine yeniden konuşmak istiyorum Bu sefer sureclerinize tanık olmakla kalmayıp araniza katılmak için burdayım istanbul & Bursa doktor öneri tavsiyeleriniz ve son donem fiyat analizini konuşmak istiyorum sizlerle yardımlarınızı(düşüncelerinizi/yasadiklarinizi) paylaşır misiniz 🤗🙏
Merhaba ben yeni abdominoplasti ve liposakşın oldum.Mayıs 17 de.Gerçekten ilk 2 hafta zor.Tuvalete gitmek yatmak kalkmak vb.Hala eğik dolaşıyorum.Hatta yaram genişleme yaptı ufak bir yerini kesip tekrar dikecekler.Ev işi filan kesin yapamazsınız 1.5 ay kadar bu vaziyette olucam.Ankara Gazi Eğitim Has.oldum.

Zaten yag hucresi azaliyor kadlari dikiliyor ameliyatta alsanda orantili

ben gecen yil istanbulda oldum lipo karin germe popoya yag enjeksiyonu. Ben sonuctan cokkk memnun kaldim. Isteyen herkes olur insallah. Kadinlar icin vucut inemli tabiki
Sonuc gorselinizi paylasirmisiniz bende olmak istiyorum.bu operasyonlari😌

bugün anlaştım doktorla ayın 22sinde kan tahlili 31inde karın germe😁 heyecanlıyım hastanede 2 gece kalacakmışım uyandıktan sonra beni ne bekliyor bilemiyorum 1 ay sonra süreç konusunda sizleri bilgilendiririm

bu tür ameliyatlari devlet hastaneside yapiyor hemde çok daha uygun estetik oldugu icin 5- 6 bin civarinda tabi yagda alinirsa fiyat artiyor ona gore eger devlet hastanesinde olacak olan varsa tum karin yaglarini eritsin tavsiyem

bugün anlaştım doktorla ayın 22sinde kan tahlili 31inde karın germe😁 heyecanlıyım hastanede 2 gece kalacakmışım uyandıktan sonra beni ne bekliyor bilemiyorum 1 ay sonra süreç konusunda sizleri bilgilendiririm
bu tür ameliyatlar son bahar ve ilk baharda tavsiye ediliyor sicaklik ve intihap acisindan
cikinca kantoron yagi suruyorlar herseyi arastirip sonra girin onemli olan cikincaki süreç

Merhaba ben yeni abdominoplasti ve liposakşın oldum.Mayıs 17 de.Gerçekten ilk 2 hafta zor.Tuvalete gitmek yatmak kalkmak vb.Hala eğik dolaşıyorum.Hatta yaram genişleme yaptı ufak bir yerini kesip tekrar dikecekler.Ev işi filan kesin yapamazsınız 1.5 ay kadar bu vaziyette olucam.Ankara Gazi Eğitim Has.oldum.
siz ne kadar verdiniz

bu tür ameliyatlar son bahar ve ilk baharda tavsiye ediliyor sicaklik ve intihap acisindan
cikinca kantoron yagi suruyorlar herseyi arastirip sonra girin onemli olan cikincaki süreç
kış mevsiminde planlamıştım ne yazık ki fırsatım yok düşünüyorum korse sıkıntı verebilir ben düzenli kullanılan ilaçlar doğru hijyen sonrası herhangi problem olacağını sanmıyorum çünkü geçmiş dönemlerde yaz mevsiminde meme ve lazer liposuction yaptırmıştım

Zaten yag hucresi azaliyor kadlari dikiliyor ameliyatta alsanda orantili

ben gecen yil istanbulda oldum lipo karin germe popoya yag enjeksiyonu. Ben sonuctan cokkk memnun kaldim. Isteyen herkes olur insallah. Kadinlar icin vucut inemli tabiki
Klasik lipo mu oldun cnm? Kim yaptı? Ne kadar ödemiştin?

Bende ameliyattan once cok ararstirmistim.hatta korkup vaz gecmistim. Ama vucudumla barisik degildim. Ve kesin kararimi verdim hollandadan istanbula gittim ameliyatimi oldum . Ilk defa duz bir karnim ince belim arkaya cikintilin popom oldu☺

Ben de yurt disindayim ve hala karar veremedim nerede yaptiracagima
Kaca yaptirdin ve en önemlisi kac gün sonra ucaga binip evine döndün?

Ben de yurt disindayim ve hala karar veremedim nerede yaptiracagima
Kaca yaptirdin ve en önemlisi kac gün sonra ucaga binip evine döndün?
3 hadta izine gitmistik. Istenbuldan. 5 gun sonra egeye yolculuk yaptim. Eger takinti yapiyorsaniz hic dusunmeden yaptirin. Yeniden istedigin vucut insa ediyorsun. Ben cok memnunum.

Back