KARIN GERME 2019(DOKTOR TAVSIYELERI ,UCRETLER, AMELIYATI OLMUŞ VE OLACAK OLANLARIN BULUŞMA NOKTASI ) 🐣

Tam karin germe mi oldunuz?
Kaslariniz dikildigi halde agri olmadi mi cok?
olmadı sadece yataktan kalkarken ilk 3 gün sıkıntı oldu bacağımdan kollarımdan destek alarak kalktım sonra sıkıntılar hızla geriledi her gün daha iyi hissetmeye başladım şimdi 28 gün oldu ben 4 gündür spor salonuna gidiyorum bu arada mini germe yapıldı

Mini de zaten cok agri olamaz, cünkü kaslar dikilmiyor
Benim karin kaslari da dikilecek ya, onlar zaten agriyi yapiyor diye düsünüyorum

merhaba yaklaşık bir ay önce ameliyat oldum. Bursa'da Dr Aydan AY yaptı ameliyatımı..aldığım sonuçtan memnunum henüz çok yeni olmasına rağmen fakat süreç biraz zorlu oluyor bazılarının deneyimlediği kadar kolay geçmedi benimki.. özellikle yatmak,kalkmak,oturmak epey eziyetli oluyor ilk günler..iki haftanın sonunda daha iyi hissediyorsun kendini,ben 10.gün işe başladım biraz zorlandım açıkçası ama her geçen gün daha iyi hissetmeye başlıyorsun.. ilk günler kurduğum cümle' bu kadar eziyete değmiştir umarım'olmuştu :) şimdi ise pişmanlık yerini iyi ki olmuşuma bırakmaya başladı.

Darisi basima, ben de olmak istiyorum
Spora verdim kendimi, hergün mekik cekiyorum en mükemmel hale ulasinca karin germe olmayi planladim
En güzel sonucu almak icin ter döküyorum yani simdilik

Darisi basima, ben de olmak istiyorum
Spora verdim kendimi, hergün mekik cekiyorum en mükemmel hale ulasinca karin germe olmayi planladim
En güzel sonucu almak icin ter döküyorum yani simdilik
sizin için en güzeli olur umarım. Bende spor yapan kilosuna dikkat eden biriydim fakat ne yapsam alt karın kısmımdaki fazlalıktan kurtulamıyordum ve bu da iki sezaryen sonrası oldu.. Bu ameliyatı olacak olan kişinin öncelikle ideal kilosunda olması gerekiyor bana göre.. Doktorlarında yapabileceği bi yere kadar :) keşke hiç deforme olmamayı başarabilseydik bazı şanslı kişiler gibi..

Keske, ama iste hamilelikte karnim büyüdü de büyüdü, yirmi kilo aldim ama normal galiyor bana dogumda on kilo gidiyor zaten, diger on kilo da süt icin yedek.
abarti degildi gözümde ama simdi abarti miydi acaba diyorum ki normal beslendim
Simdi kizim ileride anne olmaya hazirlanirken ona cok dikkat edecegim, anne olmadan önce spor yaptiracagim i vucut güclü dursun
Ben öncesinde yazlari yüzme disinda hic spor yapmazdim, yapsaydim belki kaslarim güclü olurdu
E karnimda sis bir görüntü var simdi, bir sene icinde yapabildigimi yapacagim ama zor gibi görünüyor
Su ameliyati olmayi o kadar istiyorum ki, beklemek zor, hergün karnima bakiyorum

ben hamileliklerimde birinde 9 diğerinde 10 kilo aldım ama yine de deforme oldum.. bebeğinizi biraz daha büyütün moralinizi de bozmayın hepsinin çaresi var sonuçta

ikinci doğumumu 2006 yılında yapmıştım büyük benim çocuklar,biraz erken anne oldum:)

Karin germe icin baya bir beklemissiniz yine de, daha kolay olmustur tabi cocuklar büyüyünce, ya ben bekleyemeyecegim
Kücügüm dört yasina girmeden olurum herhalde

Agri oluyor tabiki ama gecici diye dusuneceksin. Zaten agri kesiciler yutuyorsun

Sezeryanda cok agri cektim o agrilari biliyorum , agri cekerim sorun degil de cocuklarim var kücük, oglan cok hareketli
Yani onlara da yansitmak istemiyorum ayaklanmam da lazim o yüzden agri kismi düsündürüyor
Ama kücük oglum 4 yasina girince yaptiracagim insallah

Karin germe icin baya bir beklemissiniz yine de, daha kolay olmustur tabi cocuklar büyüyünce, ya ben bekleyemeyecegim
Kücügüm dört yasina girmeden olurum herhalde
hep istediğim bir şeydi yıllar boyunca daha önce iki kez teşebbüs edip vazgeçmiştim..sonra dedim daha kaç yıl mutsuz yaşayacağım.. ayrıca dışardan bakıldığında da kimse görüntümün kötü olduğunu düşünmüyordu..

Arkadaşlar merhaba bende oldum tam karın germe liposaksin yok bende çünkü alacak yağ kalmamış ki dedi . Öncelikle ilk 3 gün zordu sonrası ilk 1 hafta daha sonra otomatik olarak rahatlamaya başladım ben ideal kilomda oldum ameliyatı şimdi ise bacak germe düşünüyorum o tabi biraz daha sıkıntılı zormus bakalım ama karın germe ameliyat ne kadar sıkıntı ceksekde herkesin sonunda iyiki olmuşum dediği ameliyat

geçmiş olsun..her geçen gün daha iyi hissedeceksin..

Bende cok kilolu degildim. Gobegimin sarkik olmaisni takiyordum. Yan simitlerim cikikti popo belirgin degildi. Yani ust kismim kalindi bacaklarim ince. Bende 3 sene arastirdim olmaya karar verdim geri olamamistim. Sonra tam kararli istanbula gittim ve oldum. Simdi iyiki olmusum diyorum. Cok memnunum belim inceldi dumduz bir gobek oldu sirt yaglairm alindi popoma yag konuldu belirginlesti. Vucudum orantili duruyor. Bu yaz bikini giydim ozguvenim yerine geldi. Eaimde cok begeniyor tavsiye ederim

Merhabalar,
1 ay önce bel,göbek bolgesindenl lazer liposaction, karın germe oldum ve boydan boya karın kaslarım dikildi. Herkesin bünyesi farklı ama özellikle ilk 2 hafta kesinlikle zor geçti. Yeni yeni kendime geliyorum. Benim fazlalığın yalnızca göbek ve bel bileşimdeydi. Aynadaki görüntümden çok memnunum ama hâlâ özellikle göbek iki yanlarım çok sert ve de şiş. Sanırım 6 aya kadar tam şeklini alıyor. Ben o kadar korkuyordum ki ameliyathaneye ağlayarak girdim. Fakat sağolsun doktorum o kadar anlayışlı idi ki, akşamları bile yazdığım mesajlara anında cevap veriyordu. Sanki beni zorlamışlar da öyle olmuşum gibi yapmadım kapris bırakmadım. Valla arkadaşlar, benim gibi bu tarz işlemlerden korkan birisi olduysa herkes olur diye düşünüyorum
Sevgiler

Kızlar bende izmit SEKA da Sedat vatansever de olcam Ocak ayının ilk haftası gel dedi tüm tahliller yapıldı ama Haydarpaşa numune hastanesinde Sinem hanım varmış bu ayın 16 sında kendisine randevu aldım izmit ve çevresinde devlet hastanesinde olan vat mı ben Gebze’de yaşıyorum SEKA da Sedat bey 3 bin istedi

Bir sorum olacak, aha önce sezeryan oldunuz mu?
Benim sezeryanlar cok agir gecti, simdi karin ameliyati olmak istiyorum bununla karsilastirirsam daha mi hafif ya da zor merak ediyorum
Ayaga kalkma sürecim cok agriliydi, bir ay kambur yürümüstüm
Ama kaslar dikilinca hersey daha rahat olacak gibime geliyor, benim karin kaslarim yirtik, sezeryanda elimle göbegime destek yapmam gerkeiyordu kalkmadan
Karin germeden sonra nasil oluyor bu durumlar yazarsaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…