- 15 Şubat 2015
- 13.281
- 46.705
Bir keresinde babamın ofisine gitmiştim bana yemek söylemişti 8-9 yaşlarındaydım yemeği beğenmediğim için menüdeki her şeyden ortaya karışık söylemişti aeo kib bye
Arkadaslar yanlis anlamayin ama oyle konuştuğumda hava yaptığımı düşünürdünüz, steak muhurlemek icin kiraz agaci odununda barbeku hazırlamanız cok iyi olur. Hem isli olur hem lezzetli. Ben gayet sıradan, baslangic seviyesinden alarak is yapiyorum. Hobi dedigim sıfırdan yüze çıkmak istemek benim için. Simdi piknik tüpünü hepimiz biliyoruz size kalkip da önerebileceğiniz Michelin yıldızlı restoranlarda çalışmış sef ariyorum referans olabilecek biri var mi desem kac kisi konu hakkında oneride bulunabilecek? Mesela su an gercekten soruyorum
Uzaktan eğitimle gastronomi okumuşumdur2 bölüm masterchef izleyince ben ahdhah
En iyi salatalardan biri dediğiniz de tavuk dünyası salatası mı? Hshshshsh şimdi emin oldum trilyoner olduğunuzaAnlayabileceginizi biliyordumbasit örnekler vermek istedim
Aslında tüm Michelin yıldızlı şeflerin temel arzusu kendi restoranını açmak yerine maaşla bir sonradan görmenin aşçısı olmak biliyor musunMichelin şefi alacak
Daha geçenlerde bir şefin restoranı yıldız aldı marta kadar rezervasyonumuz doldu yoğun talep için teşekkürler dedi. Ki oraya gidip binlerce lira ödeniyor. Bu adam gelip villada yemek yapacak
Michelin yıldızı restoranın kendisine verilen bir ödüldür, şefe verilmez. O yüzden o restoranlarda çalışanlar da birilerinin özel sefi olarak iş yapabilirler. Yani seviyeyi basit tutmaya calistim anlamaniz icin ama simdi kalkip tavuk dunyasindan yediğimizi düşünüp kendinizi rahatlatiyorsunuz. Buranin seviyesi zaten yanlış anlamayin ama aynen de kendinizi hissettiğiniz aralıkta bir seviye. Zaten kimse de benim tarif ettigim gibi bir şef önerisiyle gelemiyor. Buyrun benim arkamdan atip tutarak kendinizi rahatlatın. Terapi gibi gelirGerçekten michelin yıldızı alan bir insanı villanızda işe alacağınızı mı sanıyorsunuzo bahsettiğiniz tip şeflerin kendi restoranları oluyor. Bir gece için rezervasyon yapacaksınız bir ay önceden arıyorsunuz. Allah aşkına bu kadar da abartmayın ya koç musunuz? Sabancı mısınız? Villa değil de boğazda yalısı olan bir insan gibi yazıyorsunuz
Allah kimseyi sonradan görme yapmasın gerçekten çok zor
Onceki yorumu eksik yolladim ya bak millet steak mühürlüyo, ibret alalim diyecektimUzaktan eğitimle gastronomi okumuşumdur
Ve tüpte tavuk dünyası sotesi yapmak. Fatih tutak a haber verelim kaçırmasın bu fırsatıAslında tüm Michelin yıldızlı şeflerin temel arzusu kendi restoranını açmak yerine maaşla bir sonradan görmenin aşçısı olmak biliyor musun
Bak bana laf soktu ben şu an aşçılık okuyorum iki yıllık hobisine son senem. Seneye burda en muhteşem şef benimUzaktan eğitimle gastronomi okumuşumdur
Deraliye veya kiss the frog'dan örnek verseydim şak diye anlardinizEn iyi salatalardan biri dediğiniz de tavuk dünyası salatası mı? Hshshshsh şimdi emin oldum trilyoner olduğunuza
Seni 2+1 kiralık evime aşçı olarak tutucam haberin olsun :)Bak bana laf soktu ben şu an aşçılık okuyorum iki yıllık hobisine son senem. Seneye burda en muhteşem şef benim
Michelin yıldızı restoranın kendisine verilen bir ödüldür, şefe verilmez. O yüzden o restoranlarda çalışanlar da birilerinin özel sefi olarak iş yapabilirler. Yani seviyeyi basit tutmaya calistim anlamaniz icin ama simdi kalkip tavuk dunyasindan yediğimizi düşünüp kendinizi rahatlatiyorsunuz. Buranin seviyesi zaten yanlış anlamayin ama aynen de kendinizi hissettiğiniz aralıkta bir seviye. Zaten kimse de benim tarif ettigim gibi bir şef önerisiyle gelemiyor. Buyrun benim
Anlarım ulan, var mı itirazın? Anlarım işte, çıldır. Git balkonda tüpün önünde hayatı sorgula. Kocam beni aşağılayıp zengin hayatı sunarken benim anladıklarımdan anlayan birileri de varmış bu dünyada diye günlüğüne yaz. Hay Allahım ya, sonradan görmelik hiç bu kadar itici olmamıştı. Hak ediyorsun şu tavrına bakılırsa eşinin yaptıklarını.Deraliye veya kiss the frog'dan örnek verseydim şak diye anlardiniz
Mezuniyetinizi merak etmiştim gözünüzden kaçtı galiba ?Deraliye veya kiss the frog'dan örnek verseydim şak diye anlardiniz
Nasil bir kraliçelik bu?Daha çocuğumuz da yokken ben evde yabancı birini mutfağimda istemiyorum. Temizligi de kendim yapiyorum. Tercih meselesi.
En pahalı salata >Google> enterDeraliye veya kiss the frog'dan örnek verseydim şak diye anlardiniz
Anlarım ulan, var mı itirazın? Anlarım işte, çıldır. Git balkonda tüpün önünde hayatı sorgula. Kocam beni aşağılayıp zengin hayatı sunarken benim anladıklarımdan anlayan birileri de varmış bu dünyada diye günlüğüne yaz. Hay Allahım ya, sonradan görmelik hiç bu kadar itici olmamıştı. Hak ediyorsun şu tavrına bakılırsa eşinin yaptıklarını.
İlerde çocuğunuz olunca arayışa girmek daha zor ama şimdiden güvenebileceğiniz birini bulmalısınız.Daha çocuğumuz da yokken ben evde yabancı birini mutfağimda istemiyorum. Temizligi de kendim yapiyorum. Tercih meselesi.
Terbiyesiz kadın, aşağılık kompleksiyle tüp başında çıldırırken onedio galerilerinden gördüğü 3 tane mekanla insan ezebileceğini zannediyor. Kendisi gibi görgüsüze bağlatacak sonunda beni. Şöyle insanlarla aynı toplumda yaşıyoruz, ne acı.En pahalı salata >Google> enter
Deraliye veya kiss the frog'dan örnek verseydim şak diye anlardiniz